November 6, 2025Nov 6 Petrusev jako krenuo protiv Hapoela, indeks 11 za 4 min. Mozda su obecani bonusi protiv Izraelaca.
November 6, 2025Nov 6 Ali najjače što šapuću na tajmautu. Ja prvo mislio komentator nije mutirao mikrofon i naručuje nešto da pije 🤣
November 6, 2025Nov 6 Jbte neprijatno mi. Sam piskaram ovde... Fun fact: Monako tri kola za redom gostuje u Beogradu. Večeras u Pioniru, sledeće sedmice duplo kolo u Areni.
November 6, 2025Nov 6 Jel ovo treca, ako ne i cetvrta pobjeda Hapoela u gostima pred praznim tribinama?
November 6, 2025Nov 6 Makabi vrlo nezgodan ali zna i da zabrlja opasno na momente na kraju i prosipa pobedu .Videcemo da li može da izvuče konačno neku neizvesnu utakmicu.Izgubiće i ovo :) Napuni ih Džejms . Edited November 6, 2025Nov 6 by elementary
November 6, 2025Nov 6 Ne znam šta da mislim o Loniju Vokeru. Miks genijalnih poteza i brejnfartova. Svakako zabavno za gledanje, al dobro je što nije završio u Zvezdi.
November 6, 2025Nov 6 4 minutes ago, Nikodije said:Kakva partija Đejmsare, ni Miljenović ga ne bi zaustavio.Mirotije se zbabao.Osecam da ce nesto da zasere i da ce Voker da resi utakmicu, cim sam ja napisao prethodni post.
November 6, 2025Nov 6 Just now, harper lee said:Osecam da ce nesto da zasere i da ce Voker da resi utakmicu, cim sam ja napisao prethodni post.Ja već krenuo da kucam da je Žoc ušao u Odeda Kataša i stalno gubi na isti način, al vidi drame