October 1, 2025Oct 1 8 hours ago, Micko8 said:Lepo je kada puknu blizanci od 20 milona dolara , mislim da je to mala cifra za njih, trebaju dovesti jos po desetak g ligaskih igraca, mozda onda budu i imali nekakvu sansu u evroligi Naravno Micic i Guduric upotrebljivi na nizim nivoima takmicenja27 & 20. ali zvezda je ipak veci skandal, amani igra bez djordja
October 1, 2025Oct 1 da armoni nije sutirao 1/6 za tri, armani bi imao ko-zna-kakav procenat a ne ovih 45.8% aka 11/24
October 1, 2025Oct 1 Hapoel i Virtus odigrali odlično. Ostali pobedili manje više na bazi kurca™Jebem ti sto utakmica, ne znam više ni št sam gledao.A da, da jebem mater i Vasi i Guduri, pa i onoj kljusini Milutinovu. Znate zašto.
October 1, 2025Oct 1 47 minutes ago, assignment said:Jel Nedović povređen ili nije u 12?Ima finu minutazu. Mjenja striktno Dzejmsa
October 1, 2025Oct 1 @uini Kako gledas na to sto nasi klubovi rizikuju sa Grahamon i Miltonom umjesto da uzmu provjerenu EL klasu Najdzela V Gosa?
October 1, 2025Oct 1 @MiddleClass , gledam na to pozitivno, jer ova dvojica ili nwora, mogu, svako na svoj nacin da budu game-changeri, dok je goss lik koji ce imati neku steady produkciju al tesko da moze da voznese tim na sprat iznad.sad dok ovo pisem, pretpostavljam da goss przhi na nekom terenu, ne gledam ( :
October 1, 2025Oct 1 15 minutes ago, MiddleClass said:Ima finu minutazu. Mjenja striktno DzejmsaSad vgledao završnicu, zajedno lepo prodali, Žalgiris dobijo 89:84
October 1, 2025Oct 1 Nedovic igrao cijeli kranc tajm. Jbg, Spanulis misli da nije rupa u odbrani. Sad ce ppp da mu objasni