September 30, 2025Sep 30 U NBA možeš da smrdiš dve godine na dnu lige i opet zaradiš pare, u EL si u minusu čak i ako igraš plejof.
September 30, 2025Sep 30 ^ma iluzorno i pricatina kraju krajeva taj golemac je nekakav "starosedeoc" u klub, ok jedna godina je u pitanju, ali prilicno uspesnaiz moje perspektive dubai je za sad pokazao sve suprotno od onih losih ocekivanjameni sve sto oni rade itekako ima smisla, apsolutno se ne ponasaju kao "pijani milioneri"zapravo, upravo u EL ima mnogo klubova/vlasnika kojima bi takva etiketa mnogo bolje stajalakk dubai, istina na malom uzorku, deluje kao prilicno zdrava kosarkaska sredina Edited September 30, 2025Sep 30 by pbg12345
September 30, 2025Sep 30 Ja nisam odusevljen Hapoelom uopste. Najvise mi upada u oci sto na beku imaju dosta igraca kojima "treba lopta" - Micic, Madar, Ennis, Jones. I malo im je upitna dubina na krilu.Veliki budzet i odlican trener, ali ih pre vidim u borbi za sto bolje play-in mesto nego u top 6.Dubai mi se na kraju vise dopada nego sto mi je delovalo. Musa da vodi pricu, uz dubok roster sa dosta igraca koji mogu da doprinesu na EL nivou. Slazem se sa kumsom da je Golemac upitnik; ne u smislu da ocekujem probleme tu, vec mi je potpuna nepoznanica kako ce se pokazati kad su ocekivanja velika, tj. koliko je dobar.
September 30, 2025Sep 30 1 hour ago, goofs said:Ne PPP, već "renomirani analitičari" koji su sastavljali power rankinge.Možda ja grešim, ali meni se izuzetno ne sviđa koncepcija tog tima, što neko jednom napisa - kao da su doveli sve igrače koje niko drugi nije hteo da dovede. Imaju tri izuzetne glave u Bertransu, Musi i Petruševu gde će svaki misliti da je alfa ekipe, a kao balans tome im stoji Aleksa koji je liga za sebe po pitanju ludila na terenu. Na centru su jako tanki, Kamenjaš će uzimati minute, a on nije za EL.Pa na sve to dodaš trenera koji je možda sasvim dobar, ali nema nikakvog EL iskustva, i onda još putovanja, gde će EL timovi morati jednom u sezoni da odrade tih 6-7 sati leta, a oni 19 puta.Džaba im 16 miliona, nije tu kvaka.Apsolutno. Dubai je klasican instant arapski projekat, kupuju mesto u takmicenjima, preplacuju igrace, plus trener koji je nedorastao za EL nivo.
September 30, 2025Sep 30 Ako se ispostavi da je Kabengele pristojan EL centar, ne vidim neki veliki problem za njih na toj poziciji. Petrusev i treba da igra deo minuta na 5, a Sanli i Kamenjas su tu da pokrpe ostale minute. Naravno da jeste steta sto se Jaiteh povredio, ali meni spomenuta rotacija ne zvuci narocito problematicno.
September 30, 2025Sep 30 Da li će EL ikada naučiti da treba da razdvaja temine klubova iz iste zemlje. U četvrtak kkcz i kkp igraju u 20.30
September 30, 2025Sep 30 Videli od ABA lige pa prepisujuDošli smo do stadijuma da košarku vode male Perice
September 30, 2025Sep 30 12 minutes ago, Nikodije said:Da li će EL ikada naučiti da treba da razdvaja temine klubova iz iste zemlje. U četvrtak kkcz i kkp igraju u 20.30 Sad je Evroliga kriva sto si ti groboš
September 30, 2025Sep 30 1 hour ago, Nikodije said:Meni će Dubai biti zabavan baš zato jer nisu šablonski sklopljena ekipa poput recimo Zvezde, već ima mnogo talenta, ludih glava, alfa wannabe, ali i nekih pravih zvezda. Musa je svašta već prošao, ali on po godinama tek ulazi u prajm.meni dubai izgleda sklopljen kao neka instant nba ekipa, gde je jasno da će biti puno izolacija za tri glavna igrača, dok će ostali na traci da se menjaju na parketu u zavisnosti od toga da li dovoljno doprinose u svojim rolama.taj koncept obično ne uspeva u evropi, jer su glavni igrači / zvezde, po skillu & sposobnosti da kontinuirano isporučuju na nekom potrebnom nivou, obično baš siromašna verzija tih nba super-igrača.opet, ako budu disciplinovani & u sharing is caring raspoloženju, pa ove alfe iskaču samo kada nema druge opcije a ne izoliraju kao pravilo i zato što im se može, onda bi mogli da ispadnu zanimljiva ekipa.
September 30, 2025Sep 30 Just now, Nikodije said:Dubai će svakome moći da ubaci 100, a skidam kapu svakome ko im ubaci 110to u nekom idealnom scenariju, gde kreiraju puno otvorenih pozicija. ako će musa, petrušev, bacon i aleksa, da cepaju hero-ball na smenu, neće stići nigde u 4-5 od 5 utakmica.
September 30, 2025Sep 30 Aleksa je loš razigravač, imaju dva pleja (obojica undersized) koji su na papiru dobri asistenti, ali koji u realnosti nikada nisu igrali na nivou EL. To je velika nepoznanica.Ne sumnjam ja uopšte da će da im se otvori dizna u ponekoj utakmici i da će da utrpaju stotku, ali pričam o kontinuiranim partijama tokom sezone, neće ići to tako lako.