Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

Pa prebaciš posle utakmice na Studio ako bude Vlade. Ali ne prati on EL, tek sad sa ovim silnim transferima tamo-vamo, nema trika da pohvata ko gde igra. Mislim da se Milutin nameće kao stručni konsultant, bio je na finalu EP, stidljivo krenuo.

Taman kao protivteža Lončaru i njegovoj frizuri.

• Replies 15.1k
  • Views 797k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Milutin vs Loki - battle of the tight pants..

@Valk

Jesam. Oko 3600 izađe sa popustom.

30 minutes ago, Valk said:

imaju novu emisiju gde su analizirali timove i prognozirali plasman

citiraju forum

fantom

26 minutes ago, Valk said:

Pa prebaciš posle utakmice na Studio ako bude Vlade. Ali ne prati on EL, tek sad sa ovim silnim transferima tamo-vamo, nema trika da pohvata ko gde igra. Mislim da se Milutin nameće kao stručni konsultant, bio je na finalu EP, stidljivo krenuo.

Taman kao protivteža Lončaru i njegovoj frizuri.

Čini mi se kad su odjavljivali Eurobasket da je najavljen nastavak druženja sa Đurom i Lokijem kad krene EL.

46 minutes ago, Nikodije said:

Čini mi se kad su odjavljivali Eurobasket da je najavljen nastavak druženja sa Đurom i Lokijem kad krene EL.

Odlično, obavezno gledamo šta će Vlade da kaže kad skapira da Jurtseven igra kod Atamana u Panati.

32 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pretanak Virtus ima roster. Da je to tim Zvezde ili Partizana horski bi se terala nesposobna uprava i strucni stab. Na raspucanost Edwardsa jos nesto i mogu da postignu, ali on ima tih hronicnih problema sa povredom, svaki njegov izostanak bice nenadoknadiv..

Neće Virtus igrati plejof, ali ljudi ih mahom trpaju u bottom3, a mislim da su bolji od toga i da ima timova koji će dosta više da škripe

12 hours ago, goofs said:

Slozio bih se za Virtus, gledam raznorazne power rankinge, mislim da ih ljudi dosta potcenjuju, a usput i precenjuju Dubai.

Ko precjenjuje Dubai? Ppp? Oni imaju 16 miliona evra budzet i kao i blizancima max je da se pobiju za plejof.

1 minute ago, MiddleClass said:

Ko precjenjuje Dubai? Ppp? Oni imaju 16 miliona evra budzet i kao i blizancima max je da se pobiju za plejof.

Ne PPP, već "renomirani analitičari" koji su sastavljali power rankinge.

Možda ja grešim, ali meni se izuzetno ne sviđa koncepcija tog tima, što neko jednom napisa - kao da su doveli sve igrače koje niko drugi nije hteo da dovede. Imaju tri izuzetne glave u Bertransu, Musi i Petruševu gde će svaki misliti da je alfa ekipe, a kao balans tome im stoji Aleksa koji je liga za sebe po pitanju ludila na terenu. Na centru su jako tanki, Kamenjaš će uzimati minute, a on nije za EL.

Pa na sve to dodaš trenera koji je možda sasvim dobar, ali nema nikakvog EL iskustva, i onda još putovanja, gde će EL timovi morati jednom u sezoni da odrade tih 6-7 sati leta, a oni 19 puta.

Džaba im 16 miliona, nije tu kvaka.

Dubai je sklepana ekipa, koja je sastavljena kupovinom "sa rafova".

Ekipa koja tek treba da se posloži po hijerarhiji

Trener je posebna priča - koliko god ja voleo Juricu, nisam siguran da on ima težinu da posloži ovu gomilu ludaka pogotovo kad kola krenu nizbrdo. Tu će biti cirkusa po svlačionici.

Virtusov roster je tanak - moraće najmanje dva igrača van projektovanih da istupe ako hoće ozbiljan plasman.

Plus, meni lično centarska linija ne uliva poverenje.

Plus plus - Duško Ivanović - dok ne krene sezona niko ne zna kako će ekipa reagovati na njega.

Ja bi igrao na Valensiju kao underdoga - imaju neki čudan roster koji baš lepo igra. Sad imaju oni one žute minute kad se raspadnu al umeju brzo da se prikupe.

Barselonin roster - isuse

Meni će Dubai biti zabavan baš zato jer nisu šablonski sklopljena ekipa poput recimo Zvezde, već ima mnogo talenta, ludih glava, alfa wannabe, ali i nekih pravih zvezda. Musa je svašta već prošao, ali on po godinama tek ulazi u prajm.

...tačno se vidi da ti ljudi tamo drugačije i modernije razmišljaju od uobičajenih evro-seratora smarača. Ne čudi zato zašto je Petrušev pobegao tamo.

Ja bih Virtus power rankovao negde izmedju 12. i 14. mesta, a Dubai mi je jak kandidat za bottom4. Asvel je tu zakucan za dno, Baskonija, Dubai i onda jedan od Žalgirisa, Pariza, Bajerna koji podbaci sezonu, možda i Valensija ako ih izmori veći broj utakmica.

Barselona mi se ništa ne sviđa, njihovo najveće pojačanje za ovu godinu je povratak brke Laprovitole, a pitanje je na šta će on da liči. Klajburn, Toko, Veseli je blizu staračkog doma, Mecu povređen za celu godinu. Jbg, opet, to je Barselona, ne možeš ih tek tako otpisati, ali ne bi me ić iznenadilo da se grčevito bore za poslednje plejin mesto.

meni je kod dubaia golemac najveći kako će uspeti da obuzda ovakav skup igrača

od ostalih pridošlica tipovao bih na happel, ako uopšte budu igrali