September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:meni je kod dubaia golemac najveći ❓kako će uspeti da obuzda ovakav skup igračaod ostalih pridošlica tipovao bih na happel, ako uopšte budu igraliOni furaju nba stajl, pa su zato uzeli trenera gospodina koji ne urla i ne jebe majke igračima, već su igrači ti koji su važniji.
September 30, 2025Sep 30 Jebote, Hapoel sam prevideo. Pogledajte Hapoel i Dubaji - dva tima koja su se muški otvorila za EL. Al jednima sedi na klupi Itudis a drugima Golemac. Roster Hapoela ima daleko više smisla (uprkos Vasi Miciću) i bolje je izbalansiran. Bogami neće biti iznenadjenje ako krenu da tresu redom.
September 30, 2025Sep 30 više sam mislio na sposobnost golemca da rukovodi ovakvim skupom igračaono, da odredi ko vozi traktor, a ko otvara kapijumislim da mu trenerski autoritet nije baš u saglasju sa skupom igrača koje vodi
September 30, 2025Sep 30 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:više sam mislio na sposobnost golemca da rukovodi ovakvim skupom igračaono, da odredi ko vozi traktor, a ko otvara kapijumislim da mu trenerski autoritet nije baš u saglasju sa skupom igrača koje vodiPa šta znači autoritet™? Ako je to dranje, onda nema autoritet, ali za njega kažu da je dobar trener i dobar čovek.Niko ne zna kako će Dubai izgledati ali ja bih odmah Zvezdin tim menjao za njihov.
September 30, 2025Sep 30 Hapoel je definitivno najveća enigma pred start lige, mogu lagano da izbore plejof (verovatnije kroz plejin), a mogu i da useru motku i budu jaki 14ti.
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, Nikodije said:Meni će Dubai biti zabavan baš zato jer nisu šablonski sklopljena ekipa poput recimo Zvezde, već ima mnogo talenta, ludih glava, alfa wannabe, ali i nekih pravih zvezda. Musa je svašta već prošao, ali on po godinama tek ulazi u prajm.i meni su simpaticni i mislim da ce musa to uzeti "u svoje ruke"to je ekipa sa najvise ex yu igraca u sastavu, a to ne moze da ne valja
September 30, 2025Sep 30 1 minute ago, pbg12345 said:i meni su simpaticni i mislim da ce musa to uzeti "u svoje ruke"to je ekipa sa najvise ex yu igraca u sastavu, a to ne moze da ne valja Da, realno on je tu zamišljen kao franchise player, takav ugovor je dobio, baš jedva čekam da vidim kako će se snaći i šta o njegovom liderstvu misle Bejkon, Anderson i ostali :) super je što su u aba ligi, nadam se da će preživeti sezonu.
September 30, 2025Sep 30 7 minutes ago, goofs said:Hapoel je definitivno najveća enigma pred start lige, mogu lagano da izbore plejof (verovatnije kroz plejin), a mogu i da useru motku i budu jaki 14ti.meni su oni bas bzvz sklopljena ekipapredvidjam 1 jak raspad
September 30, 2025Sep 30 Ne može Itudusova ekipa da se raspadne ali jesu smor. Doduše, Bugari će uživati.
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, Nikodije said:Da, realno on je tu zamišljen kao franchise player, takav ugovor je dobio, baš jedva čekam da vidim kako će se snaći i šta o njegovom liderstvu misle Bejkon, Anderson i ostali :) super je što su u aba ligi, nadam se da će preživeti sezonu.zato je tu kenanda im pomogne da shvate ko je caca ☠️
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, Nikodije said:Pa šta znači autoritet™?autoritet znači da je njegov uticaj na skup kojim rukovodi apsolutan, a to može ostvariti ugledom koji poseduje, što je upitno pošto mu je ovo prva sezona na ovom nivou, znanjem, sto ne znamo, al da je vunderkind prebacio bi cedevituono gde je njegov autoritet apsolutan to je poziciji na kojoj je. sad da li će ova legija na čijem je čelu to prihvatiti, ili će svako vući na svoju stranu ostaje da vidimoo ličnoj harizmi i moralnim kvalitetima ne bih jer nemam pojma o istim kada je jurica u pitanju
September 30, 2025Sep 30 1 minute ago, Nikodije said:Ne može Itudusova ekipa da se raspadne ali jesu smor. Doduše, Bugari će uživati.naravno da moze, raspadaju se zocove ekipe, najbolje da itudisova ne mozenema sumnje da je on tu najjaca karika, ali sve ostalo je bzvz, od gazde, preplacivanja 1 vase micica, cinjenice odakle dolaze u datom trenutku, pa sve ostalosve najgore im zelim
September 30, 2025Sep 30 Šta ima Bejkon da misli o autoritetu Muse? Može samo da dobije nogobulj i da odskakuta u Sankt Peterburg.Isto mislim da će Dubai slomiti putovanja. Ne bih rekao da oni imaju neke ambicije ove sezone. Čisto da vide kako će to da ide i da vide da li treba da upucaju pare da imaju ekipu za EL i ekipu za ABA.
September 30, 2025Sep 30 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:autoritet znači da je njegov uticaj na skup kojim rukovodi apsolutan, a to može ostvariti ugledom koji poseduje, što je upitno pošto mu je ovo prva sezona na ovom nivou, znanjem, sto ne znamo, al da je vunderkind prebacio bi cedevituono gde je njegov autoritet apsolutan to je poziciji na kojoj je.sad da li će ova legija na čijem je čelu to prihvatiti, ili će svako vući na svoju stranu ostaje da vidimoo ličnoj harizmi i moralnim kvalitetima ne bih jer nemam pojma o istim kada je jurica u pitanjuTo što neki trener ne može da dobije priliku u EL je i do toga što je EL jedan zatvoren sistem u kojem gerijatrija cirkuliše od kluba do kluba kao neka sekta, i neko novi ne može da dobije priliku. To je još jedan dokaz da oni razmišljaju van kutije™. Još bih ih više cenio da su uzeli recimo Marka Baraća, ali ok, može i Jurica.
September 30, 2025Sep 30 ...jbt u nba se ne libe da daju šansu trenerima od 35 godina, ali za EL osnovni uslov da dobiješ posao je da si matora drtina