October 3, 2025Oct 3 21 minutes ago, Lord Stef said:Zalgiris prilicno skoluje Fener, razbijaju ih agresivnom odbranomAl sam ga izdzinksovao majstorski, od ovog trenutka Boldvin ubacuje jedno 60 poena i sad je egal
October 3, 2025Oct 3 A sve je počelo od one dve uzastopne izgubljene Brazdeikisa... U kakvom je kanalu taj igrač...
October 3, 2025Oct 3 Svaka čast za zelene, pobedili vice-šampiona i šampiona u 2 kola. Mnogo znači kad imaš 2 pismena pleja, Francisko i Gos, plus Maodo Lo...
October 3, 2025Oct 3 Nisam mnogo gledao utakmica, ali po ovome što sam video, deluje mi da evropska košarka napokon izbacuje onaj jezivi trend nametanja sudijskog kriterijuma tako što se besomučno prave faulovi dok sudije ne prestanu da ih sviraju.I to se još krsti kao dobra odbrana.
October 3, 2025Oct 3 1 minute ago, SNARC said:Zasto je Efes domacin u Podgorici ?Da nisu u problemu gospoda Abdi & Pekci ?Zbog izraelskih timova. Mislim da je tako bilo i prošle godine
October 3, 2025Oct 3 mislim da je Efes otišao iz Abdi Ipekčija pre 10 god, a ove godine i iz Sinana Erdena, sad igraju u novoj Areni, samo za Izralske timove nije bezbedno
October 3, 2025Oct 3 2 minutes ago, steins said:Zbog izraelskih timova. Mislim da je tako bilo i prošle godineDa jbt, skroz sam smetnuo sa uma protiv koga igraju. Kao radim a vise se fokusiram na tekme.