September 30, 2025Sep 30 54 minutes ago, pbg12345 said:^ma iluzorno i pricatina kraju krajeva taj golemac je nekakav "starosedeoc" u klub, ok jedna godina je u pitanju, ali prilicno uspesnaiz moje perspektive dubai je za sad pokazao sve suprotno od onih losih ocekivanjameni sve sto oni rade itekako ima smisla, apsolutno se ne ponasaju kao "pijani milioneri"zapravo, upravo u EL ima mnogo klubova/vlasnika kojima bi takva etiketa mnogo bolje stajalakk dubai, istina na malom uzorku, deluje kao prilicno zdrava kosarkaska sredinaMi smo navikli na ovaj kurton od evropske košarke i čim se pojavi nešto novo to je "arapski instant projekat koji kupuje i preplaćuje igrače sa nedoraslim trenerom". Pošto ovo što mi imamo ovde to su jako zdravi projekti, i ne kupujemo i ne preplaćujemo igrače, i ćaci ne biraju ko će biti kapiten. Edited September 30, 2025Sep 30 by Nikodije
September 30, 2025Sep 30 8 minutes ago, Nikodije said:Mi smo navikli na ovaj kurton od evropske košarke i čim se pojavi nešto novo to je "arapski instant projekat koji kupuje i preplaćuje igrače sa nedoraslim trenerom". Pošto ovo što mi imamo ovde to su jako zdravi projekti, i ne kupujemo i ne preplaćujemo igrače, i ćaci ne biraju ko će biti kapiten.neverovatno koliko si trezven i pametan co'ek kad je sport, narocito kosarka u pitanju, a koliko zatupis kad se predje na polje politike sale bez, dubai apsolutno nije opravdao epitet "pijanih arapskih milionera" koji zele instant uspeh, zapravo u okvirima njihovih mogucnosti, odnosno "realnih" sto geografskih, sto tradicionalnih (u smislu nedostatka iste kad je kosarka u pitanju) deluju itekako smisleno
September 30, 2025Sep 30 7 minutes ago, pbg12345 said:neverovatno koliko si trezven i pametan co'ek kad je sport, narocito kosarka u pitanju, a koliko zatupis kad se predje na polje politike sale bez, dubai apsolutno nije opravdao epitet "pijanih arapskih milionera" koji zele instant uspeh, zapravo u okvirima njihovih mogucnosti, odnosno "realnih" sto geografskih, sto tradicionalnih (u smislu nedostatka iste kad je kosarka u pitanju) deluju itekako smislenoI Dubai upumpava državne pare, ali tamo se bar država potrudila da stanovništvu obezbedi dobre uslove za život, pa onda višak novca usmerila na zabavu. Mi ovde u Areni gledamo igrače plaćene dva i po miliona, a 10 kilometara odatle ljudi nemaju kanalizaciju. Baš se pitam šta je od toga zdravije.Prvi pasus ne bih komentarisao :P
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, Nikodije said:I Dubai upumpava državne pare, ali tamo se bar država potrudila da stanovništvu obezbedi dobre uslove za život, pa onda višak novca usmerila na zabavu. Mi ovde u Areni gledamo igrače plaćene dva i po miliona, a 10 kilometara odatle ljudi nemaju kanalizaciju. Baš se pitam šta je od toga zdravije.Prvi pasus ne bih komentarisao :Pma danajjace je sto mi kao nastupamo iz neke superiorne pozicije(u odnosu na dubai ), dok se desava ovo sto pises, a ovi se zapravo spram svojih mgucnosti ponasaju extra racionalno u odnosu na naskapiram ja da je navijacima blizanaca tesko izdrzati da ne balave na ove svoje ekipe, ali realno sve ovo je zapravo ogromna sramota i da imamo iole mozga i kicme jasno bi im to stavili do znanja Edited September 30, 2025Sep 30 by pbg12345
September 30, 2025Sep 30 Ne znam koliko se komentariše "pijani arapi" momenat(gde bih se onda složio sa vama dvojicom), a koliko koncepcija rostera i dometi istog.Mislim, lako se može desiti da dobiju večeras na primer, ali na duže staze verujem da će biti ispod večitih, i to minimum 3 mesta ispod. Edited September 30, 2025Sep 30 by Milošica
September 30, 2025Sep 30 Mozda odigraju sezonu kao Pariz prosle godine, ko zna Power rankings sad pre prvog kola nemam pojma kako bih napravio, jedino sam Fener malo gledao i dosta su slabiji nego lani™Kontam da jese ne idu u plejof ove godine, a ni Zvezda mi na keca ne deluje kao da ce izdrzati dugo, mozda pola sezone bude kontender a onda na prolece brodolom
September 30, 2025Sep 30 3 minutes ago, pbg12345 said:tako mlad, a tako mudar...Mudar na tebe, oče moj.
September 30, 2025Sep 30 1 hour ago, Ratamahatta said:Sad je Evroliga kriva sto si ti grobošKako deluje, Nikodiju ibn-Ciganu će samo biti važno da mu se Dubai ne preklopi.
September 30, 2025Sep 30 vrlo je racionalno da spucaš 20+mil € u igračku koja postoji dve godine, pa će za 4 da ih preimenuje u polo tim samo da bi sjebao ladolfinu, a onda će u trke kamila i sokolovaili šta već bude popularnodaj ne zajebavajte se
September 30, 2025Sep 30 7 minutes ago, Valk said:Kako deluje, Nikodiju ibn-Ciganu će samo biti važno da mu se Dubai ne preklopi.A tek sledece godine kada bude i Abu Dabi, zamisli da se preklopi sa Dubaijem, muke zive Nikodijeve..
September 30, 2025Sep 30 33 minutes ago, Ratamahatta said:Mozda odigraju sezonu kao Pariz prosle godine, ko zna te ekipe koje naprave značajno veći uspeh od projektovanog rostera, obično budu klubovi koji reše da čelendžuju neke ustaljene načine igrepariz sa svojom ludo i brzo igrom , baskonija sa ne tako dramatičnim pristupom sezonu ranije ali opet dinamično, laka konjica sa onim prangijatorom što opali 15x tricaovaj dubai nije od takve fele ekipa, jer imaju par glavnijih igrača ballstopera.ako bude igra bez čvrste timske strukture, ne verujem da mogu da naprave nešto.opet, negde sam pri ulasku dubajia u aba pa u el, čitao kako imaju nekakav 5ogodišnji plan ili slično, odnosno, da nisu u pobeda ili propast fazonu, već da će svake sezone nadograđivati ekipu i ulagati više.
September 30, 2025Sep 30 Mene će zanimati kakav će skor Dubai imati kao domaćin. Imam teoriju da je njihova najveća prednost (ili slabost) - lokacija, i udaljenost od ostalih učesnika EL.
September 30, 2025Sep 30 3 hours ago, Nikodije said:Da li će EL ikada naučiti da treba da razdvaja temine klubova iz iste zemlje. U četvrtak kkcz i kkp igraju u 20.30 Ne pita se EL, već klub domaćin.
September 30, 2025Sep 30 Wash propo. Jbg, nije svaka Zlatibor voda ili Sidnej Kengurs A Bertans im nije valjao