Jump to content
IGNORED

Šta kupiti kod Šveđana? IKEA eve me!

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted (edited)
16 minutes ago, slepa živana said:

testerice su stalno pucale. turpije su bile tupe. meni nikad nije bilo dovoljno vremena da završim zadatak. sve mi je napravio ujak, s izvesnim kreativnim izmenama. kec ko vrata.

iz ikeje sam odlična pet. sve sama.

loš je bio sistem obrazovanja

ti očito nisi koristila sapun

sistem je bio dobar

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
Posted

ma daj, kod mene u odeljenju sve one mišolovke ili stvarčice od šperploče su pravile tate. izem ti sistem taki:D

• Haha 1
Posted (edited)

Ovo postaje sve bolje i bolje, oni su prosto genijalni. 

Stiže obaveštenje, proverom stanja utvrdjeno da artikl pod šifrom tom i tom nije dostupan, pa će spakovati i poslati sve drugo, a za ovo će vratiti 299 din na račun.

Mislim se ok, nikakav problem. Ali ne sećam se da sam naručio išta od 299, i sijalica je čini mi se bila skuplja.

Odem ipak na sajt da proverim koji artikl je pod tom šifrom i pogledam prepravljenu narudžbinu…
I pazite sad, naručena staklena činija sa poklopcem, dodata u korpu kao jedan artikl koji košta 549 dinara. Činije nema pa mi vraćaju 299 dinara, ali imaju sam poklopac koji je spakovan kao zaseban artikl i naplaćen 250 dinara.

:ziga:

Edited by mraki
  • +1 1
  • Haha 7
Posted

I posle kažu da svaki lonac nađe poklopac. Kako da ne..

• Haha 2
Posted
4 hours ago, Filozof manijak said:

DSZ i OTO!

ONO i DSZ

+

OTO

:D

Posted
6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ti očito nisi koristila sapun

sistem je bio dobar

:fantom:

znam nego navodim trule izgovore

• Tužno 1
Posted

pre sklapanja kalaksa, za one manje veste, ide jedan xanax. posle ide sve po loju.

mada ne znam sto je xanax neki problem? sklapao sam i bilija i paxa i gomilu stvari kojima ime ne znam.

preporuka je da upustvo ispravi da se ne posmatra naglavacke i da se ide korak po korak. srafilica pomaze puno.

• Haha 2
Posted
3 hours ago, Moonwalker said:

ONO i DSZ

Uspeli smo da budemo dovoljno mladi (gen '77) da izbegnemo ovo.

OTO je bilo interesantno i vecini islo OK - @pt 2.0 se mozda seca da li joj je Lazic predavao kao meni, ili onaj drugi sto je pio tokom casa (cijeg imena sad ne mogu da se setim).

Posted (edited)
6 hours ago, mraki said:

Ovo postaje sve bolje i bolje, oni su prosto genijalni. 

Stiže obaveštenje, proverom stanja utvrdjeno da artikl pod šifrom tom i tom nije dostupan, pa će spakovati i poslati sve drugo, a za ovo će vratiti 299 din na račun.

Mislim se ok, nikakav problem. Ali ne sećam se da sam naručio išta od 299, i sijalica je čini mi se bila skuplja.

Odem ipak na sajt da proverim koji artikl je pod tom šifrom i pogledam prepravljenu narudžbinu…
I pazite sad, naručena staklena činija sa poklopcem, dodata u korpu kao jedan artikl koji košta 549 dinara. Činije nema pa mi vraćaju 299 dinara, ali imaju sam poklopac koji je spakovan kao zaseban artikl i naplaćen 250 dinara.

:ziga:

Ti si na nekoj crnoj listi u Ikei :D.

Ikea oseca da l je neko voli :D. Moras da postanes clan porodice, da budes otvoren prema njoj, zeli da zna tvoje navike, hobije, s kim zivis, kako zivis, sta volis...

Edited by Sandradjer
  • +1 1
Posted
41 minutes ago, Ras said:

Nisi ti sklapao xanaxa...

ja i danas to cudo u detetovoj sobi zovem ksanaks. jbg, kao sto je koka kola poznatija od sinalka.

bas cu sada da pamtim skandinavska imena...

xanax, kalax isti djavo. znam da ga sklopim i montiram na zid u vinklu. od fotoa dosta.

• +1 2
  • Haha 2