kud u maglu Simoviću Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 (edited) 16 minutes ago, slepa živana said: testerice su stalno pucale. turpije su bile tupe. meni nikad nije bilo dovoljno vremena da završim zadatak. sve mi je napravio ujak, s izvesnim kreativnim izmenama. kec ko vrata. iz ikeje sam odlična pet. sve sama. loš je bio sistem obrazovanja ti očito nisi koristila sapun sistem je bio dobar Edited February 21, 2023 by kud u maglu Simoviću 1
Filozof manijak Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 ma daj, kod mene u odeljenju sve one mišolovke ili stvarčice od šperploče su pravile tate. izem ti sistem taki 1
mraki Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 (edited) Ovo postaje sve bolje i bolje, oni su prosto genijalni. Stiže obaveštenje, proverom stanja utvrdjeno da artikl pod šifrom tom i tom nije dostupan, pa će spakovati i poslati sve drugo, a za ovo će vratiti 299 din na račun. Mislim se ok, nikakav problem. Ali ne sećam se da sam naručio išta od 299, i sijalica je čini mi se bila skuplja. Odem ipak na sajt da proverim koji artikl je pod tom šifrom i pogledam prepravljenu narudžbinu… I pazite sad, naručena staklena činija sa poklopcem, dodata u korpu kao jedan artikl koji košta 549 dinara. Činije nema pa mi vraćaju 299 dinara, ali imaju sam poklopac koji je spakovan kao zaseban artikl i naplaćen 250 dinara. Edited February 21, 2023 by mraki 1 7
Filozof manijak Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 I posle kažu da svaki lonac nađe poklopac. Kako da ne.. 2
Moonwalker Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 4 hours ago, Filozof manijak said: DSZ i OTO! ONO i DSZ + OTO
slepa živana Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ti očito nisi koristila sapun sistem je bio dobar znam nego navodim trule izgovore 1
foto Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 pre sklapanja kalaksa, za one manje veste, ide jedan xanax. posle ide sve po loju. mada ne znam sto je xanax neki problem? sklapao sam i bilija i paxa i gomilu stvari kojima ime ne znam. preporuka je da upustvo ispravi da se ne posmatra naglavacke i da se ide korak po korak. srafilica pomaze puno. 2
jms_uk Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 3 hours ago, Moonwalker said: ONO i DSZ Uspeli smo da budemo dovoljno mladi (gen '77) da izbegnemo ovo. OTO je bilo interesantno i vecini islo OK - @pt 2.0 se mozda seca da li joj je Lazic predavao kao meni, ili onaj drugi sto je pio tokom casa (cijeg imena sad ne mogu da se setim).
Sandradjer Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 (edited) 6 hours ago, mraki said: Ovo postaje sve bolje i bolje, oni su prosto genijalni. Stiže obaveštenje, proverom stanja utvrdjeno da artikl pod šifrom tom i tom nije dostupan, pa će spakovati i poslati sve drugo, a za ovo će vratiti 299 din na račun. Mislim se ok, nikakav problem. Ali ne sećam se da sam naručio išta od 299, i sijalica je čini mi se bila skuplja. Odem ipak na sajt da proverim koji artikl je pod tom šifrom i pogledam prepravljenu narudžbinu… I pazite sad, naručena staklena činija sa poklopcem, dodata u korpu kao jedan artikl koji košta 549 dinara. Činije nema pa mi vraćaju 299 dinara, ali imaju sam poklopac koji je spakovan kao zaseban artikl i naplaćen 250 dinara. Ti si na nekoj crnoj listi u Ikei . Ikea oseca da l je neko voli . Moras da postanes clan porodice, da budes otvoren prema njoj, zeli da zna tvoje navike, hobije, s kim zivis, kako zivis, sta volis... Edited February 21, 2023 by Sandradjer 1
foto Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 41 minutes ago, Ras said: Nisi ti sklapao xanaxa... ja i danas to cudo u detetovoj sobi zovem ksanaks. jbg, kao sto je koka kola poznatija od sinalka. bas cu sada da pamtim skandinavska imena... xanax, kalax isti djavo. znam da ga sklopim i montiram na zid u vinklu. od fotoa dosta. 2 2
jms_uk Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 11 minutes ago, Sandradjer said: Moras da postanes clan porodice https://www.ikea.com/gb/en/ikea-family/ 1
Sandradjer Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 9 minutes ago, jms_uk said: https://www.ikea.com/gb/en/ikea-family/ Tako je. Imas kafu za dz u robnoj kuci 1
Popular Post beta Posted February 21, 2023 Popular Post Posted February 21, 2023 ja sam počela sama da montiram kalakse iz čiste 100% ljubomore. jedan što ne ume da montira ni hemijsku olovku sam montirao policu i još mi se pohvalio. naravno da sam htela da crknem od muke. i tako je počelo 3 7
Recommended Posts