zorglub Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 4 hours ago, Jumanji said: Ove merdevinicice-stolicicu imam iz Budimpeste jos i super su stvar, naravno za sedenje posebno I za penjanje isto, vrlo je stabilna i jaka, kevin omiljeni deo nameštaja.
Frank Pembleton Posted December 16, 2019 Author Posted December 16, 2019 E ima IKEA stolicu sa dva stepenika al od nekr tvrde plastike i u obliku slova Z... ... Shiit has hit the fan...
zorglub Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Misliš na ovo? Veruj mi, BEKVÄM je roditelj za nju. Makaze od 79RSD su super, oni dispenzeri za tečni sapun po istoj ceni takođe (koristim ih još za šampon i gel za tuširanje), plave torbe su zakon - makar jedna velika je uvek u kolima, nose 40kg provereno, oni tanjiri od 69RSD su super - jesu skroz beli, ali ispalo je da samo iz njih jedemo, kao što samo pijemo iz onih velikih čaša (ista cena ili 99RSD ako ćeš u boji). Uglavnom im stvari jesu skupe, ali ima i sitnica za probrati. Ormari i garderoberi jesu preskupi, uvek bih pre pravio kod nekog, ali pojedini komadi, posebno od punog drveta ili metala se zaista isplate kad uporediš kvalitet i dizajn konkurencije. Na dušeke mislim da daju 20 god. garancije. E da, ona šrafilica od ~1200RSD je smešna, ali radi i na bateriju, i na kabl, za sastavljanje bilo čega Ikeinog je sasvim dovoljna.
Frank Pembleton Posted December 16, 2019 Author Posted December 16, 2019 Što se tiče dušeka, mnogo sam zadovoljniji izborom u JYSK-u... ... Shiit has hit the fan...
maheem Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 On 15.12.2019. at 20:37, nisam ja said: Večeram sa svog long boarda za sečenje po imenu fascinera. Bhdite fascinirani. I svoju novu kafu ću da pijem iz svoje nove šolje za kafu dok čitam vaša prenemaganja. Sve je teklo kao po loju. Što se ikeje tiče, ne znam što dramite, jedva čekam ponovo. Ža mi što ne uzo onaj tepih jedan. Kad popijem kavu idem šrafit police i astale. Svidža mi se tvoja daska gari. Ova plastična stolica je grozomorna. Drvene imam tri, kontam još pazariti
nisam ja Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 jzsk je bleda kineska kineska kopija ikeje. daleko od toga da je ikea sad nešto, mada meni jeste. toliko artikala i svaki da ima svoje kretensko ime. na sklapanje imam poseban hard on. ljudi su učinili da ja sve mogu da sklopim ko od šale. vidi za to kapa do poda. trebo sam vedbaka uzet pa ako ne valja vrnut.
Ras Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 31 minutes ago, maheem said: Drvene imam tri, kontam još pazariti Šta radiš sa njima, čoveče? Ređaš jednu na drugu, hoćeš u stratosferu?
maheem Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 u pravu si, trebao sam merdevine kupiti. služe za saksije, jedna ko pomoćni stolić u predsoblju, a možeš i dupe na nju smestiti. ja sam zapravo bio namerio jednu hoklicu koja je nestala iz ponude a ovo žena birala a ja se mrštio. sad su mi super. super mi je i Ingolf hoklica al sam škrt. a lenj sam za najlon pijacu
zorglub Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 25 minutes ago, maheem said: Ja sam zapravo bio namerio jednu hoklicu koja je nestala iz ponude Jel' ova? Stoji mi pored kreveta kao stočić. Stvarno, nema je više.
maheem Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 12 minutes ago, zorglub said: Jel' ova? Stoji mi pored kreveta kao stočić. Stvarno, nema je više. Bravo! Oddvar. Kada se navariš, njome se odvariš. Hoklica! Voleo bih da se tako prezivam.
nisam ja Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 predivna je. multipraktik. da me iznervira neko što turira auto pod mojim prozorom, hoklicu bi ovu pono da mu skršim o leđa.
Frank Pembleton Posted December 17, 2019 Author Posted December 17, 2019 jzsk je bleda kineska kineska kopija ikeje. daleko od toga da je ikea sad nešto, mada meni jeste. toliko artikala i svaki da ima svoje kretensko ime. [emoji23] Ja ti kažem na ovom jednom primeru da su ispali bolji i to veoma...Nemaju oni toliki asortiman, ali su zato bliži, lokacijski.... ... Shiit has hit the fan...
ivy Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 za Ns cini mi se postoji opcija narucvanja on-line pa kupljenja stvari u distributvnom centru koje je negde u gradu..
Recommended Posts