salerokada Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Teško protiv zajebane Mege :( Reklo bi se da ove sezone nećemo videti nijednu titulu.
Apollo Creed Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Jbgica,mozda dobijemo specijalnu pozivnicu od Aba-e...
goofs Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Ovo Čović namešta za finale FMP - Zvezda u kom će FČJ igrati jedno poluvreme za bele a drugo za crvene, biće ukupno prvi i drugi strelac finalne serije, najbolji asistent, MVP i dva puta član prve petorke.
1n54jd3r Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Ma tog nepotizma ima kod nas onoliko u svim sferama zivota...koliko je samo talentovanih klinaca propalo u zapecku dok su gledali tatine sinove kako igraju po 30min stressfree...
nautilus Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 kako li nam je uspjelo izgubiti od mege gledao sam ih u prvoj utakmici i delovali su kao grupa amatera, eventualno 2 pristojna igraca, a jedan nije igrao danas
Кристофер Лумумбо Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 nisu amateri u megi nego deca. danas je protvi zvezde najvise igrao luka cerovina koji je 2000. godiste, a nekoliko sati pre ove uitakmice je izgubio od juniorske ekipe zvezde. :D
copkillah Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 8 minutes ago, nautilus said: kako li nam je uspjelo izgubiti od mege gledao sam ih u prvoj utakmici i delovali su kao grupa amatera, eventualno 2 pristojna igraca, a jedan nije igrao danas Igrali su bez SEDAM prvotimaca. Alimpije ostani.
booyaka Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 nisu amateri u megi nego deca. danas je protvi zvezde najvise igrao luka cerovina koji je 2000. godiste, a nekoliko sati pre ove uitakmice je izgubio od juniorske ekipe zvezde. Hoćeš da kažeš da je napravljen neki dil sa Miškom? Moguće.[emoji41]
Dankan Ajdaho Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Seća li se neko nekog trenera ko se toliko brukao a da nije podneo ostavku ili bio smenjen? Ovo je već bizarno.
Borisha Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 8 hours ago, goofs said: Ovo Čović namešta za finale FMP - Zvezda u kom će FČJ igrati jedno poluvreme za bele a drugo za crvene, biće ukupno prvi i drugi strelac finalne serije, najbolji asistent, MVP i dva puta član prve petorke. Ovo ne bi bio prvi put da se tako nesto desi. Neka neko proveri (ako zna gde), ali mislim da je Aleksandar Nikolic u finalu prvog prvenstva Jugoslavije jedno poluvreme igrao za Srbiju, a drugo za JNA.
Apollo Creed Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 ALIMPIJEVIĆ NAJAVLJUJE REZOVE: Imam ideje, pričaću sa ljudima iz kluba!
Recommended Posts