booyaka Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 podsecas me na nebojsu krstica ne po bezobrazluku i jadnosti, nego po tome sto ste valjda samo ti i on u stanju da na svaku zadatu temu imate misljenje koje se kosi sa svim logickim principimaNije mi namera bilo koga da vređam, voleo bih i da je sa mojim sagovornicima tako, već samo zdrava argumentovana diskusija očišćena od ostrašćenosti.Ni jednog trenutka ne tvrdim da će se desiti ono što sam napisao u prethodnom postu, ali svakako postoji realna mogućnost.
April Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Ako je mogao Marko Pešić...Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Miralem Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 5 hours ago, Milogled Bluff said: Buljaku za selektora! mislim da mu buljaga bolje stoji. zvuci nekako turski.
James Marshall Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Zajedničko - Predmet obožavanja im je sin kontroverznog biznismena koji je bogatstvo stekao za vrijeme Miloševića?
Mil@n Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Ovaj pas je jedno od najboljih dodavanja koja su viđena kod nas poslednjih godina. Savršenstvo i jako jako teško.
Milogled Bluff Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Realno, ni teo se ovoga ne bih postideo. Bez zezanja.
Filozof manijak Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 7 hours ago, James Marshall said: Zajedničko - Predmet obožavanja im je sin kontroverznog biznismena koji je bogatstvo stekao za vrijeme Miloševića? Taj rad
Malvo Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Ovo je dodavanje koje moze da izvede svaki utrenirani basketas sa skilom. Jedino sto FC nema problem da to pokusa u takmicarskoj utakmici On je i mogao da postane dobar kosarkas da su treneri imali petlju da ga pravilno usmere i odrede mu granice + da ima jos desetak santimetara. Nije los suter, ali je divljak; ima skila, ali ne ume pravilno/umereno da ga koristi. Da je makar u tom smislu sazreo, mogao je lako da nadje slabiji italijanski ili nemacki klub. Ali sta ce mu sve to, neka uziva kad mu se moze.
Joe D Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 3 minutes ago, Malvo said: Ovo je dodavanje koje moze da izvede svaki utrenirani basketas sa skilom. Jedino sto FC nema problem da to pokusa u takmicarskoj utakmici pa i nije bas, treba dosta osecaja za ovo. filip je prilicno kreativan dodavac, to bar ne moze da mu se ospori.
Milogled Bluff Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 8 minutes ago, Malvo said: Ovo je dodavanje koje moze da izvede svaki utrenirani basketas sa skilom. Jedino sto FC nema problem da to pokusa u takmicarskoj utakmici E jebiga sad. Ali da bi razvio taj skil mora da ima kliker za basket
booyaka Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Ne bi me iznenadilo da zabode na kraju sezone neku Karšijaku ili Tofaš. Ili neki VTB klub.
Recommended Posts