Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Odlicno, ne razlikujem vas i Schalke.

Видим ударила сиџа у главу.

У другим вестима изгледа да смо са Кеитом уговорили личне захтеве. Још да искеширамо 50 милки и то је то.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

У другим вестима изгледа да смо са Кеитом уговорили личне захтеве. Још да искеширамо 50 милки и то је то.

pardon, 70

Posted

Opa, znači ove godine nema skrivanja za flopa. Pare su uložene, sad da vidimo te rezultate -_-

Posted

Opa, znači ove godine nema skrivanja za flopa. Pare su uložene, sad da vidimo te rezultate -_-

Капирам да ти се гаће тресу.

Posted

Tresu mi se brci, evo zaigraše  ^_^

Posted

Капирам да ти се гаће тресу.

Tresu mi se brci, evo zaigraše  ^_^

Posted (edited)

Ma moji komentari veze nemaju sa igračkim kvalitetima mladića, ne sumnjam da je pristojan igrač. Možda ne baš da vredi koliko bernardo silva + gabriel jesus, ali pristojan...

Nego mi zaista super što se klop najzad okuražio da troši te silne novce kojima raspolaže, nemrem dočekati da vidim kako će to da se završi.  :jerry:

Edited by Ruxin
Posted

80 miliona za Keitu. Kako je zajebo Murinjo Juve, po tome Pogba vrijedi 280 miliona. :fantom:

Posted

Ali najjaci mi je kriminal. Ima otkupnu klauzulu od 50 miliona, ali kao nece ga dati ispod 80. Vidi se dje su nasi strucnjaci pekli zanat. 50 Salcuburgu, a 30 da se namire menadzer igraca te uprave Liverpula i Salcburga. Iskusno! :fantom:

Posted (edited)

Samo da primetim da mi plastični poslujemo 36x racionalnije od ovih što su old money :fantom:

Zato je pep tu gde jeste

Edited by Ruxin
Posted

Neaktiviranje klauzule znaci mogucnost da se igrac otplati tokom 3-4 godina, kad se placa klazula placa se odmah, mozda je to.

Posted

Ornstein se oglasio: Arsenal i Lyon su nadomak dogovora za francuskog Darrena Benta. Srusicemo dosadasnji klupski rekord (Ozil) da dovedemo lika kojeg ce svaka iole jaca odbrana pojesti. Huth i Morgan u prvom kolu ima da ga udave i oduce od zivota.

Posted

Klauzula vazi za 2018, ne za ovu godinu, navodno nema. Zato ovi traze tih 70-80m. Ja sam bar tako shvatio.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...