zorglub Posted June 8 Posted June 8 Uzela firma BMW trojke. Ako kao opciju odaberete rezervni točak u punoj veličini (ovo treba uvesti zakonom), od gepeka ostane ovo: Loš je ugao, pa se ne vidi sva jadnost i plitkost, ali je u svakom slučaju kriminal. Ovo belo je "koverta" od saobraćajne nalepnice. 1
bradilko Posted June 8 Posted June 8 On 28. 4. 2024. at 22:29, kud u maglu Simoviću said: kolega uzeo kia sportage(najjači benzinski motor, skoro sve od opreme cca 30k€), vraćajući se sa tehničkog rikne mu menjač(automatik). mrtav skroz na skroz ovi hoće da mu menjaju menjać i vrate vozilo, ovaj odlepio i traži lovu nazad. biće gusto mislim da nema potrebe pišem da je ovaj moj kolega odlepio skroz sta je bilo na kraju? ko je popustio?
Constantin Posted June 8 Posted June 8 52 minutes ago, zorglub said: Uzela firma BMW trojke. Ako kao opciju odaberete rezervni točak u punoj veličini (ovo treba uvesti zakonom), od gepeka ostane ovo: Loš je ugao, pa se ne vidi sva jadnost i plitkost, ali je u svakom slučaju kriminal. Ovo belo je "koverta" od saobraćajne nalepnice. Ako vam treba gepek, evo pravog auta za vas...... Ko još kupuje BME-a zbog prtljažnika.... 1 1
Constantin Posted June 8 Posted June 8 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: još da ima pk tablice LE....na PK ide.... 1
*edited by mod Posted August 18 Posted August 18 Jel ima neka preporuka za novu limuzinu do cca 30k? Gledao sam nešto i SUV ali mislim da ću ipak da nagnem na stranu limuzina.
ZokiAsov Posted August 18 Posted August 18 Ja sam hteo sedana al to vise ne prave. Premijumi su od 45 pa na dalje. Super B je od 35-6. Ostaje ti korola, oktavia, mazda 3 da su u tom cenovnom rangu, mozda se setim jos neceg... Bio je i a4 stari sa kompromisima 34-5, ne znam koliko krece novi 1
napadaj Posted August 18 Posted August 18 A nešto između? Novi C4 košta 30k u najjačoj opremi i sa najjačim motorom, na primer.
*edited by mod Posted August 18 Posted August 18 7 minutes ago, napadaj said: A nešto između? Novi C4 košta 30k u najjačoj opremi i sa najjačim motorom, na primer. Francuzi stop. 2
Mil@n Posted August 18 Posted August 18 2 minutes ago, napadaj said: A zašto? Kvari se elektronika™. 1
ZokiAsov Posted August 18 Posted August 18 Od francuza jedino 508 lep je ko greh al i on ode preko 4 konja
kud u maglu Simoviću Posted August 18 Posted August 18 ako nisi gadljiv, octavia je best buy za te novce nećeš naći ništa bolje 1 1
Recommended Posts