renne Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 10 minutes ago, Filozof manijak said: nije ovde problem Škoda sama po sebi, nego ko je njen glavni zastupnik u Srbiji nije problem ko je glavni zastupnik, nego ko ih vozi
renne Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 4 minutes ago, Filozof manijak said: pa to je povezano, ne? jeste, naravno 1
Sestre Bronte Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 škoda je dobar odnos cene i kvaliteta meni je to dosadan auto kao i ovaj koji vozim, mada meni je svaki auto dosadan, običan alat da se pitaju snsovci, verovatno bi vozili skuplje automobile od škode 1
bags Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 10 minutes ago, zorglub said: A razloga, do moga. Ja imam jos gori za Pezo. Kad sam tek zavrsio faks gledao neke polovne pezoice i covek me izbacio iz salona sa tadasnjom devojkom.
renne Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 neću da niko pomisli da mi je stranka dala auto kad me vidi u istom, i tu za mene prestaje svaka priča i diskusija 2
Filozof manijak Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 to su subjektivno-emotivni razlozi koji ne bi smeli da budu presudni kod kupovine automobila
Shan Jan Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 52 minutes ago, zorglub said: Dobra je Skala. I Fabija je dobra. Zašto? E kakva je Fabia? Nije li premala? Ne bih za 2 hiljade evra da zazalim. 21 minutes ago, Braća Strugacki said: škoda je dobar odnos cene i kvaliteta meni je to dosadan auto kao i ovaj koji vozim, mada meni je svaki auto dosadan, običan alat Jes dosadan ali odnos cena kvalitet kida. Realno nije toliko ruzan da ne mozes da ga gledas tako da za mene koga inace zabole za automobile je super. 1 minute ago, renne said: neću da niko pomisli da mi je stranka dala auto kad me vidi u istom, i tu za mene prestaje svaka priča i diskusija Pre ce neko pomisliti da si tajkun™. Svi ITjevci voze Skodu.
Filozof manijak Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 1 minute ago, Shan Jan said: Pre ce neko pomisliti da si tajkun™. Svi ITjevci voze Skodu. Ovo sam i ja primetio
Sestre Bronte Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 2 minutes ago, Shan Jan said: E kakva je Fabia? Nije li premala? Ne bih za 2 hiljade evra da zazalim. Jes dosadan ali odnos cena kvalitet kida. Realno nije toliko ruzan da ne mozes da ga gledas tako da za mene koga inace zabole za automobile je super. Pre ce neko pomisliti da si tajkun™. Svi ITjevci voze Skodu. puno službenih automobila su škode, u firmama koje nisu nikako povezane sa sns isključivo zbog isplativosti 2
Mil@n Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Ja planiram da prodam hondu da neko ne pomisli da sam Japanac. 1 1
Tpojka Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 @Shan Jan Mislim da za te pare imaš korolu (da nije automatik).
Shan Jan Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Kolega kupio korolu u decembru, platio 20 000, sad ista kosta 25 000 Automatik mislim da samo ima u nekoj preskupoj varijanti.
Recommended Posts