Redrooster Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Babic pokidao i Stankela. Miladinovic i Simunovic isto.
Real sa Nišave Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Jel se slazes sa mojom konstatacijom oko sudjenja
MaErAkLoIJA Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 7 minutes ago, Real sa Nišave said: Bili na utakmici. Po mojoj proceni opravdani penal i crveni. Posle smo napadnuti na konferenciji zato sto smo Nislije. Prvo verbalno, a zatim je bilo na ivici da preraste u tuču. Dakle, na odgovor da smo iz Niša krece unosenje u lice, psovanje sve niško i tako dalje od strane njihovog zvaničnog predstavnika kluba. Dva momka koja su pratila iz novinarske lože utakmicu su se složila da je sudija svirao opravdano. Čekam snimak, pa da pogledam ohladjene glave, ali moram da podvucem da je ovo sramota sta smo.doziveli posle utakmice, samo zato sto smo iz Nisa. I sve to u prostorijama kluba. Da dodam da smo se povukli i nismo hteli da padamo na provokacije i uvrede, na kraju je samo jedan momak prenosio konferenciju na kojoj se terao cirkus u režiji njihovog pomoćnog koji se krstio inlevom i desnom. Na terenu Caki, Slaviša i Pavkov odlični, Mićić dao dobar gol Cekam jedva taj snimak ali zbog boldovanog mi nije zao i ako smo ih ostetili. I mi kritikujemo nekorektnosti i nasu i tudju ali za sve niško im zelim i sledeci put ovako da se provedu.
Redrooster Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Od pocetka je bila tenzija neki debeljani bez vratova su dovedeni na zapad da vrse pritisak i jedu govna celu tekmu. Ono sto sam primetio he da chuka nije po meni imala zelju za pobedom ali su igrali kasapski u kosku.
Boki Nis Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 6 minutes ago, Redrooster said: Od pocetka je bila tenzija neki debeljani bez vratova su dovedeni na zapad da vrse pritisak i jedu govna celu tekmu. Ono sto sam primetio he da chuka nije po meni imala zelju za pobedom ali su igrali kasapski u kosku. Kad nisu...setimo se samo Drincica u skorije vreme protiv Zvezde... Sta reci ...osiloili se mnogo i misle da su mnogo bitni.Gurali ih do skoro po evropu,pa sad kad stalo kuku lele... Ce prodju oni ko Jagodina....
Rumpelstiltskin Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 teško će klub sa zdrav kapital prođe ko jagodina.... Uprkos ....
Captain_Darling Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Ови наши дођоше кући а снимка и даље нема...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Kakav snimak, pre ces snimak celog meca "svetinje " da odgledas nego bilo koju utakmicu u sazetku od dva ipo minuta od danas...
Rumpelstiltskin Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 ovaj crveni, nije tu bilo dovoljnog intenziteta ritanja protivnockog fudbalera u koske
Captain_Darling Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Добро прошла Чука, требала је да пукне петарда са све маказице... Иначе, нико нема запад к'о што Ниш имаде, слабо ово пцовање.
Redrooster Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Uglavnom gospoda™ koja dosla na zagrevanje pred peder bal.
Captain_Darling Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 А шта ће Лалат доле, зар није под неком суспензијом?
Recommended Posts