MaErAkLoIJA Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Koliko me secanje sluzi Rad ima svoj youtube kanal preko koga prenosi svoje utakmice??? Ispravite me ako gresim ili ako se sta promenilo....
MaErAkLoIJA Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Rad - Radnički N. Nedelja, 03.12.2017, 15:00 Delegat: POPOVIĆ Rade Glavni sudija: VASIĆ Aleksandar Prvi pomoćni sudija: PETROVIĆ Dejan Drugi pomoćni sudija: ŽIVIN Svetozar Četvrti sudija: SIMOVIĆ Novak Prvi dodatni sudija: Drugi dodatni sudija: Posmatrač: FILIPOVIĆ Dejan
MaErAkLoIJA Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Djuric redom hvali!!! http://www.realsanisave.com/content/đuričić-redom-hvali A be de ste svi??? Izbacite ako nadjete neki link sutra a ako uspem ja, postavicu ga ovde... Imamo puno pravo da ocekujemo tri boda i da podignemo igru za jos koji stepenik!!!
W.F.C. Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 17 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Djuric redom hvali!!! http://www.realsanisave.com/content/đuričić-redom-hvali A be de ste svi??? Izbacite ako nadjete neki link sutra a ako uspem ja, postavicu ga ovde... Imamo puno pravo da ocekujemo tri boda i da podignemo igru za jos koji stepenik!!! Pogledah, na zvanicnom YT kanalu imaju samo konferencije i izvestaje s utakmica, imaju jos par kanala gde ljudi snimaju omaladinske utakmice Rada pa ih objave. Ne verujem da ce biti neki prenos sutra.
martick Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Mora Radnicki da pobedi i jos vise se priblizi konkurentima! Nimalo laka gostovanja nemaju Napredak i Spartak,Cuka bi trebalo da bude sigurna protiv Zemuna a Partizan protiv Vose! A Rad iskreno slabo igra ove sezone,tako da to treba iskoristiti!
MaErAkLoIJA Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ocekujem bar jedan kiks i pomak na tabeli. Onda dolazi Cuka kao poslastica, taman da izmerimo gde smo u odnosu na njih. Da se vidi u iole zdravim okolnostima i sa solidnom formom da li moze da se nadigra Cuka
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ja raspalio dvojku na 2,4 dok jos nije bila pala;) Inace Rad uvek prenosi svoje tekme na yt, bilo prvenstvo ili kup tako da ocekujem da tako bude i danas. Utisak sa zadnjih utakmica uz vidljiv rast forme Nome,Arse i Tomketa je meni Miladinovic, cini mi se nas najbolji stoper...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 "Arena kaze Lalat u petak 17h." I ja videh i obradovah se, jer sam vec bio poceo da smisljam izgovore i razne scenarije kako da gledam utakmicu u subotu i uz to da docekujem goste na slavi:)
W.F.C. Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: "Arena kaze Lalat u petak 17h." I ja videh i obradovah se, jer sam vec bio poceo da smisljam izgovore i razne scenarije kako da gledam utakmicu u subotu i uz to da docekujem goste na slavi:) Sjajno, i ja slavim u subotu, a u petak godisnjica, nije moglo ludje, odo ja na zapad u petak, pa nek ide zivot!
W.F.C. Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 http://www.juznasrbija.info/lat/sport/radnicki-zeli-trecu-pobedu-u-nizu.html
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 odlozeno, jebalo ih malo snega bas!! Mada ne znam kako je u Bg-u.... Sutra od 15 h na Banjici,a zbog toga ce tesko biti na Cairu sa Cukom u petak....
W.F.C. Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 I Borac odlozio, a Partizan i Cuka, to je isto bg?
Boki Nis Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 38 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Bas se potrudili ljudi da ociste teren
Recommended Posts