Rumpelstiltskin Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Antic ce kod nas. Nislije nek trpe Zivadinovica kako znaju i umeju Toj ce bidne kad prdne kukavica i kad Nisava pocne da tece nakod Pirot
Cash Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Toj ce bidne kad prdne kukavica i kad Nisava pocne da tece nakod Pirot Nego kako je izgledalo dok vas je vodio 1 živa.jel tacno da ste ga brzo najurili
Матрикс Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Идемо даље... Da li Luc Lindeman preuzima Radnički? http://www.mozzartsport.com/vesti/da-li-je-luc-lindeman-novi-trener-radnickog/169146
Rumpelstiltskin Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Nego kako je izgledalo dok vas je vodio 1 živa.jel tacno da ste ga brzo najurili Post se vise odnosio na Antaru :0.6: Sace ovi Ramadani sa informacije od Zive
Cash Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Post se vise odnosio na Antaru :0.6: Sace ovi Ramadani sa informacije od Zive Ma pitam za Živu znam da je bio kod vas. Jednom pričo kod Andjusa kako je težko biti trener u Niš
Rumpelstiltskin Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Ma pitam za Živu znam da je bio kod vas. Jednom pričo kod Andjusa kako je težko biti trener u Niš U sustini, da, jeste, ocekivanja su uvek ohoho iznad realnosti. Kad to pomnozis temperamentom, jasno odakle ringla na nasoj klupi. Zato se i jeste Nis poklonio Rasti. Dve ipo godine. To ti je ko 15 u normlanim uslovima
Redrooster Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Ne moze doci neki sibicar i prevariti nisku publiku forama...takvi su brzo provaljeni.
MaErAkLoIJA Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 (edited) A da ovaj Lindeman nije saradjivao sa Reckom po Nemacku? Tu je negde zavrsio trenersku karijeru kad su i drugog gospodina hapsili??? Sve nam se motaju treneri koji su obitavali u trecu, cetvrtu ligu Nemacke. Bar se po stampi razvlace. Hm mmmmm .... Edited June 2, 2017 by MaErAkLoIJA
Goranz Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Ne moze doci neki sibicar i prevariti nisku publiku forama...takvi su brzo provaljeni. Pre svega da se zahvalim na novootvorenoj mojoj temi na deponiji gde cu se inace obracati javnosti.
MaErAkLoIJA Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 (edited) Nadam se da je ovo samo pogresno nagadjanje medija oko trenera, inace stvarno se treba zapitati cemu sve ovo i koji cilj se zeli postici sa neafirmisanim trenerima pred kraj karijere ??? Edited June 2, 2017 by MaErAkLoIJA
Redrooster Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Ne moze doci neki sibicar i prevariti nisku publiku forama...takvi su brzo provaljeni. Pre svega da se zahvalim na novootvorenoj mojoj temi na deponiji gde cu se inace obracati javnosti. Ogranicen zar ne? Odnosi se za humoresku sklanjanje sa laznog laugh topića...jel ti levi brat?
Rumpelstiltskin Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Ogranicen zar ne? Odnosi se za humoresku sklanjanje sa laznog laugh topića...jel ti levi brat? Ne diraj ga Hakala, jebo ti mater svo-ju
Redrooster Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Ne treba ga zoves tihomir sam dolazi iz svoje pecine :D
Recommended Posts