Kreator Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 (edited) I još jedna jako bitna stvar: Kada je Leonardo došao u julu, bio je sa viškom kilograma, nije dugo trenirao niti igrao. Doveo se u red za mesec dana. Ove godine je takođe u istom mesecu julu došao i Suma. A šta je on radio dok nije došao u Partizan? Nije bio povređen, imao je lagane treninge i dvonedeljne šopinge po Dubaiu, čekajući ko će da se upeca i da ga kupi. I onda natrčao som kapitalac ....Ivica Iliev. Edited December 14, 2017 by BlackGeorge
Toni Sumaher Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 (edited) Realno, nisu uopste za poredjenje njih dvojica. Zaboravila se zbog Sume cuvena Ivicina izjava kako ce Solomona da proda za 5 milki kad dodje vreme. Edited December 14, 2017 by Toni Sumaher
Toni Sumaher Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Just now, Nebojsa said: mislio je na cokoladice Mnogo je, kume....
Milogled Bluff Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Ako su od 300 grama sa keksom, svakako
Nebojsa Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 kad pomenuste solomona, meni se srce cepalo svaki put kada bi taj balvan usao s klupe ili jos gore, cini mi se i zapocinjao utakmicu/e, a 1 djordje jovanovic sedi sa strane i gleda. kasnije to preraste u bes i nevericu kada ovaj mali udje par puta, da po gol i onda balvan opet dobije prednost. djuka poslozio do moga. no ako je za neku utehu, posto nisam gledao komsije do sinoc, sem u prethodnom derbiju, sve one price o miloju madjionicaru, te kako kidaju kako igraju i stasve, mogu da okace macku o rep. klasicna jsl ekipa i nista vise. da je retardinjo bio malo prisebniji u par situacija i da je umesto celavog miletica igrao misa tumbas mogli smo da ih izrutiniramo.
Milogled Bluff Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 (edited) Nisi ih gledao u Evropi. Ono juce nije realna slika njihove snage. Odigrali su daleko ispod svog maksimuma, a mi mnogo blize istom. Mada, opet ponavljam(tm), mislim da smo sa Banbijem i Jankelom tu negde s njima. Edited December 14, 2017 by Milogled Bluff
ljakse Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 (edited) Ahahahahaha jbt ovako MIša Tumbas analizira. Edited December 14, 2017 by ljakse
Toni Sumaher Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 (edited) 8 minutes ago, Nebojsa said: kad pomenuste solomona, meni se srce cepalo svaki put kada bi taj balvan usao s klupe ili jos gore, cini mi se i zapocinjao utakmicu/e, a 1 djordje jovanovic sedi sa strane i gleda. kasnije to preraste u bes i nevericu kada ovaj mali udje par puta, da po gol i onda balvan opet dobije prednost. djuka poslozio do moga. no ako je za neku utehu, posto nisam gledao komsije do sinoc, sem u prethodnom derbiju, sve one price o miloju madjionicaru, te kako kidaju kako igraju i stasve, mogu da okace macku o rep. klasicna jsl ekipa i nista vise. da je retardinjo bio malo prisebniji u par situacija i da je umesto celavog miletica igrao misa tumbas mogli smo da ih izrutiniramo. E jbg sad, kad nas sad posete drugari sa tamosnjegtm topika, bice zeznuto odbraniti se. Nisam primetio da bilo ko prica o Miloju kao trenerskoj madjiji, vec kao liku koji je za SLS standarde stvorio odlicno disciplinovanu i vrlo homogenu ekipu. edit: krenulo... Edited December 14, 2017 by Toni Sumaher
ljakse Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Pa to je ko da ja kažem "odgledao sam Partizan - Voždovac" i zaključim kako ste platili milijarde nekom u Evropi da prođete grupu.
Toni Sumaher Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 Nemoj tu tekmu, jos me boli mozak sta smo tada odigrali.
ljakse Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 3 minutes ago, Toni Sumaher said: E jbg sad, kad nas sad posete drugari sa tamosnjegtm topika, bice zeznuto odbraniti se. edit: krenulo... Inače, uvek sam najbolje obožavao ovaj tip navijačke solidarnosti, nije problem što je čovek epohalno odvalio, nego što će sad da komentarišu oni sa tamošnjih™ topika.
Toni Sumaher Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 11 minutes ago, ljakse said: Inače, uvek sam najbolje obožavao ovaj tip navijačke solidarnosti, nije problem što je čovek epohalno odvalio, nego što će sad da komentarišu oni sa tamošnjih™ topika. Nema tog lepka u koji se ti ne bi upecao....
Recommended Posts