radisa Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Ja sam učestvovao u uvodjenju sapa u lokalnu samoupravu. Užas božiji pola stvari nisu umeli da implementiraju a vala ni sa druge strane ovi da objasne. Pakao Sent from my iPhone using Tapatalk Zavisi ko je implementirao... Koja firma je u pitanju, može i na pm... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 E da me ..... ne znam. Grad Beograd je u pitanju… Sent from my iPhone using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Sap west balkans doo Sent from my iPhone using Tapatalk
radisa Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 E da me ..... ne znam. Grad Beograd je u pitanju… Sent from my iPhone using Tapatalk Raspitaću se... Vama je CRM modul implementiran, pretpostavljam? To je budževina, taj modul nije predviđen za javne uprave, ali ga na ovom tržištu implementiraju tako, i onda ima jako puno problema... Zašto se to radi tako, valjda ti je jasno... SAP WB je nosilac projekta, to je ćerka pravog SAPa, oni obično uzmu nekog podizvođača, koji se nigde ne spominje... Pitaću od nedelje ko je radio, jer u Srbiji nema niko koj je baš dobar sa CRMom, i sve projkte koji su važni radi jedan slovenac sa ekipom, ili se dovlače nemci da rade... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Nemam ja veze sa tim od juna 2016 :) Sent from my iPhone using Tapatalk
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Drzite se teme. ne mogu, sad kad znam da je kobol ziv ispod zita
gospa buba Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 (edited) Nije valjda da nisi znala :o pa nisam, josh od kad je onomad u amerikama organizovano javno pogubljenje 2 miliona kobol programera ^_^ a i nije, ono, da bash pratim scenu, moja programerska prava i obaveze jesu skoro svakodnevni, ali istovremeno i vrlo za lokalnu upotrebu shto ce reci, ne mora da bude brzo, ne mora da bude lepo, samo da izadju zdruge strane brojevi koji su spojivi sa prirodom i razumom. Edited November 5, 2017 by gospa buba
iDemo Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 pa nisam, josh od kad je onomad u amerikama organizovano javno pogubljenje 2 miliona kobol programera ^_^ a i nije, ono, da bash pratim scenu, moja programerska prava i obaveze jesu skoro svakodnevni, ali istovremeno i vrlo za lokalnu upotrebu shto ce reci, ne mora da bude brzo, ne mora da bude lepo, samo da izadju zdruge strane brojevi koji su spojivi sa prirodom i razumom. Knjigu da procitas od Tasica i svako jutro da se molish usrdno Svetom Duji ETFovskom... Mozes i svako vece. Jedno 2-3 meseca.
gospa buba Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 (edited) Knjigu da procitas od Tasica i svako jutro da se molish usrdno Svetom Duji ETFovskom... Mozes i svako vece. Jedno 2-3 meseca. pa imam ja i knjigu svetog duje eteefovskog, shta ce mi tasic ^_^ ko je sad pa tasic Edited November 6, 2017 by gospa buba
iDemo Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 pa imam ja i knjigu svetog duje eteefovskog, shta ce mi tasic ^_^ ko je sad pa tasic Od Tasica je beletristika a Sv Duje je - you know... :)
iDemo Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 pa imam ja i knjigu svetog duje eteefovskog, shta ce mi tasic ^_^ ko je sad pa tasic http://www.vreme.com/cms/view.php?id=395510 Tasic
gospa buba Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 aaa. znam. shta je teofilu dobro i mene je dobro -_-
iDemo Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 aaa. znam. shta je teofilu dobro i mene je dobro -_- NINova nagrada - a Teofil samo "ushao u pucanj"...
Recommended Posts