gsb Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 vidi, snaja koja dodje u takvu familiju, ako i sama nije mali robot sa etefa, moze samo harikiri da izvrsi pre porodicnog rucka/vecere. sad me vuces za jezik... Nije snaja nego zet.. Tj. ex-zet... Iako je etf - nije se uklopio..
ObiW Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) mislim bash da ne. ako je pametna da im skapira mehanizam, zena ce da bude kraljica :D a to nije neki spektakl mehanizam ^_^ prisustvovao sam takvim ruckovima par puta i LOOK AT ME! LOOK AT ME! predstava postaje dosadna kad se gleda treci put. A oni je gledaju stalno. Edited November 1, 2017 by ObiW
gospa buba Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 prisustvovao sam takvim ruckovima par puta i LOOK AT ME! LOOK AT ME! predstava postaje dosadna kad se gleda treci put. A oni je gledaju stalno. onda moramo dizajnirati optimalni omjer slepe ljubavi i chistog interesa ^_^ 1
ObiW Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Ne moramo. Poenta je da nemamo pojma kolko smo autisticni, i koliko to nervira spoljni svet. A tek kad smo u gomili...
gospa buba Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) Ne moramo. Poenta je da nemamo pojma kolko smo autisticni, i koliko to nervira spoljni svet. A tek kad smo u gomili... ama imamo pojma. samo je pitanje ko mora josh i da prostire vesh i skuva ruchak, tokom chega moze da se opusti ne uzivajuci u svojoj velichini :D a u gomili smo carevi, dosadni ko i svi drugi ^_^ najgrdje je kad se eteefvac u nekim godinama prepali npr na vina ili tako neke fensi stvari Edited November 1, 2017 by gospa buba
ObiW Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 vidim da si puna razumevanja za ljude koji ne planiraju da svoj posao zaljubljeno rade do groba, a mozda i dalje.
gospa buba Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) vidim da si puna razumevanja za ljude koji ne planiraju da svoj posao zaljubljeno rade do groba, a mozda i dalje. ja sam puna razumevanja za sve ljude, osim ako me ne lazu u ochi ili mi mecu shape u novchanik ili oba -_- ja perosnalno ne nameravam nishta da radim do groba. figurativno. osim ako me grob ne pretekne, bukvalno ^_^ mislim, da se razumemo, ja nas bash volim i skroz smo mi slatki. kao neka sekta. samo su nam moci regrutovanja drastichno ogranichene, a i ne obecavamo bogznashta u tom smislu, osim krvi znoja i posledichnog samnoobozavanja tim pre shto sam privatno uspela da zaigram za 1 drugi klub i izrodim (izgleda) drushtvenjake, za razliku od ove muchene majke kojoj dete oce da se otme u cernovce :P Edited November 1, 2017 by gospa buba
ObiW Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 tim pre shto sam privatno uspela da zaigram za 1 drugi klub i izrodim (izgleda) drushtvenjake, za razliku od ove muchene majke kojoj dete oce da se otme u cernovce :P diverzifikacija je majka Mara. Moji idoli su par etef robota koji su ukrstanjem izrodili studenta medicine.
gospa buba Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) diverzifikacija je majka Mara. Moji idoli su par etef robota koji su ukrstanjem izrodili studenta medicine. poznajem mnoshtvo parova etf robota, izrodili su, pa, razne ono shto mi se dopada kod nashih je shto, bar ovi moji, oce dosta da puste decu da izaberu sama, pa chak i ludosti (moj momak to zove "neambiciozni roditelji" ), ali mislim da to vishe ima veze sa socijalnim statusom/sigurnoshcu nego sa esnafom pa tako izrode paleontologa ili nekg tako ludaka umetnika ^_^ edip. glede medicinara, etfovac nema boljeg prijatelja sa druge planete od hirurga. provereno isti mehanizam Edited November 1, 2017 by gospa buba
ObiW Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 edip. glede medicinara, etfovac nema boljeg prijatelja sa druge planete od hirurga. provereno isti mehanizam +1000 :)
ljuttko Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 poznajem mnoshtvo parova etf robota, izrodili su, pa, razne ono shto mi se dopada kod nashih je shto, bar ovi moji, oce dosta da puste decu da izaberu sama, pa chak i ludosti (moj momak to zove "neambiciozni roditelji" ), ali mislim da to vishe ima veze sa socijalnim statusom/sigurnoshcu nego sa esnafom pa tako izrode paleontologa ili nekg tako ludaka umetnika ^_^ edip. glede medicinara, etfovac nema boljeg prijatelja sa druge planete od hirurga. provereno isti mehanizam xexe, uspeli ste da me nasmejete sa par poslednjih postova apropo etf robota i potomstva jer je u mojoj generaciji, jednoj od prvih u kojoj je bilo oko 30 žena na elektronici pa time i posledično više mogućnosti za robotsko uparivanje, daklem , potomstvo se većini otelo :D prvi slučaj je bila jedno šašavo mlado žensko biće koje je posle traumatične gimnazije koju je jedva završilo reklo da upisuje filozofiju. Pa je za maturski bio neki esej i njena keva nam na poslu kaže, dobila je i neku nagradu a da ja i otac joj nemamo pojma o čemu je pisala :D Za prijemni je bila ubedjena da je ćera prepisala nekako jer kako bi drugačije bila u vrhu liste na budžetu. I tako do kraja školovanja mislim da već sprema dete i doktorat. Uglavnom imamo psihologe, ekonomiste , marketing gurue , muzičare, sociologe, lekare, manekenke , ...medju decama a obarotno, inženjeri i to dobri su postali neki što im majke i danas mrze Caju :D Ja to zovem kruženje gena u prirodi , bilo bi dosadno da su svi ostali u istom ciklusu. 1
gospa buba Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) ... grozna sam Edited November 1, 2017 by gospa buba
ObiW Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) Poznata pojava zabelezena u narodu kao regression to the mean Sad sam video na nekom topiku kako opanjkavaju lekare, pa kazu "au kako su uobrazeni sto su zavrsili medicinu, niko nije kao oni, .." i onda nabrajaju razne fakultete i ukljuce i nas u te sto ne misle da su uhvatili boga za testis time sto su ga zavrsili . Kakvo nepoznavanje materije, qq... Edited November 1, 2017 by ObiW
gospa buba Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Sad sam video na nekom topiku kako opanjkavaju lekare, pa kazu "au kako su uobrazeni sto su zavrsili medicinu, niko nije kao oni, .." i onda nabrajaju razne fakultete i ukljuce i nas u te sto ne misle da su uhvatili boga za testis time sto su ga zavrsili . Kakvo nepoznavanje materije, qq... mi smo sharmantni. i svima je poznato da ne mozemo ubit choveka, tj vrlo retko to chinimo. poshto zice obichno povezuju majstori ^_^
ObiW Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 (edited) mi smo sharmantni. E ubi se trazeci neki link sa vice,rs gde opisuju studente BU kao potencijalne partnere, ukljucujuci i nas i nas nadaleko cuveni sharm. Glupo mi je da prepricavam sad, al' ako neko ume u Gugl bolje od mene, osevapice se da stavi taj link na ovu diskusiju. Edited November 1, 2017 by ObiW
Recommended Posts