Jump to content
IGNORED

Sećanja na ETF

Aion

Recommended Posts

Posted

vidi, snaja koja dodje u takvu familiju, ako i sama nije mali robot sa etefa, moze samo harikiri da izvrsi pre porodicnog rucka/vecere. 

sad me vuces za jezik... Nije snaja nego zet.. Tj. ex-zet... Iako je etf - nije se uklopio..

Posted (edited)

mislim bash da ne. ako je pametna da im skapira mehanizam, zena ce da bude kraljica :D

a to nije neki spektakl mehanizam ^_^

prisustvovao sam takvim ruckovima par puta  i LOOK AT ME! LOOK AT ME! predstava postaje dosadna kad se gleda treci put. A oni je gledaju stalno. 

Edited by ObiW
Posted

prisustvovao sam takvim ruckovima par puta  i LOOK AT ME! LOOK AT ME! predstava postaje dosadna kad se gleda treci put. A oni je gledaju stalno. 

onda moramo dizajnirati optimalni omjer slepe ljubavi i chistog interesa ^_^

• Wub 1
Posted

Ne moramo. Poenta je da nemamo pojma kolko smo autisticni, i koliko to nervira spoljni svet. A tek kad smo u gomili...

Posted (edited)

Ne moramo. Poenta je da nemamo pojma kolko smo autisticni, i koliko to nervira spoljni svet. A tek kad smo u gomili...

ama imamo pojma. samo je pitanje ko mora josh i da prostire vesh i skuva ruchak, tokom chega moze da se opusti ne uzivajuci u svojoj velichini :D

a u gomili smo carevi, dosadni ko i svi drugi ^_^

najgrdje je kad se eteefvac u nekim godinama prepali npr na vina ili tako neke fensi stvari :isuse:

Edited by gospa buba
Posted

vidim da si puna razumevanja za ljude koji ne planiraju da svoj posao zaljubljeno rade do groba, a mozda i dalje.   :lolol:

Posted (edited)

vidim da si puna razumevanja za ljude koji ne planiraju da svoj posao zaljubljeno rade do groba, a mozda i dalje.   :lolol:

ja sam puna razumevanja za sve ljude, osim ako me ne lazu u ochi ili mi mecu shape u novchanik ili oba -_-

ja perosnalno ne nameravam nishta da radim do groba. figurativno. osim ako me grob ne pretekne, bukvalno ^_^

mislim, da se razumemo, ja nas bash volim i skroz smo mi slatki. kao neka sekta. samo su nam moci regrutovanja drastichno ogranichene, a i ne obecavamo bogznashta u tom smislu, osim krvi znoja i posledichnog samnoobozavanja :lolol:

tim pre shto sam privatno uspela da zaigram za 1 drugi klub i izrodim (izgleda) drushtvenjake, za razliku od ove muchene majke kojoj dete oce da se otme u cernovce  :P

Edited by gospa buba
Posted

tim pre shto sam privatno uspela da zaigram za 1 drugi klub i izrodim (izgleda) drushtvenjake, za razliku od ove muchene majke kojoj dete oce da se otme u cernovce  :P

diverzifikacija je majka Mara. Moji idoli su par etef robota koji su ukrstanjem izrodili studenta medicine.  :s_w:

Posted (edited)

diverzifikacija je majka Mara. Moji idoli su par etef robota koji su ukrstanjem izrodili studenta medicine.  :s_w:

poznajem mnoshtvo parova etf robota, izrodili su, pa, razne :lolol:

ono shto mi se dopada kod nashih je shto, bar ovi moji, oce dosta da puste decu da izaberu sama, pa chak i ludosti (moj momak to zove "neambiciozni roditelji" :lolol:), ali mislim da to vishe ima veze sa socijalnim statusom/sigurnoshcu nego sa esnafom :unsure:

pa tako izrode paleontologa ili nekg tako ludaka umetnika ^_^

edip. glede medicinara, etfovac nema boljeg prijatelja sa druge planete od hirurga. provereno isti mehanizam :lolol:

Edited by gospa buba
Posted

edip. glede medicinara, etfovac nema boljeg prijatelja sa druge planete od hirurga. provereno isti mehanizam :lolol:

+1000  :)

Posted

poznajem mnoshtvo parova etf robota, izrodili su, pa, razne :lolol:

ono shto mi se dopada kod nashih je shto, bar ovi moji, oce dosta da puste decu da izaberu sama, pa chak i ludosti (moj momak to zove "neambiciozni roditelji" :lolol:), ali mislim da to vishe ima veze sa socijalnim statusom/sigurnoshcu nego sa esnafom :unsure:

pa tako izrode paleontologa ili nekg tako ludaka umetnika ^_^

xexe, uspeli ste da me nasmejete sa par poslednjih postova apropo etf robota i potomstva jer je u mojoj generaciji, jednoj od prvih u kojoj je bilo oko 30 žena na elektronici pa time i posledično više mogućnosti za  robotsko uparivanje, daklem , potomstvo se većini otelo :D

prvi slučaj je bila jedno šašavo mlado žensko biće koje je posle traumatične gimnazije koju je jedva završilo  reklo da upisuje filozofiju. Pa je za maturski bio neki esej i njena keva nam na poslu kaže, dobila je  i neku nagradu a da ja i otac joj  nemamo pojma  o čemu je pisala :D Za prijemni je bila ubedjena da je ćera prepisala nekako jer kako bi drugačije bila u vrhu liste na budžetu. I   tako do kraja školovanja  mislim da već sprema dete i doktorat. Uglavnom imamo psihologe, ekonomiste , marketing  gurue , muzičare, sociologe, lekare, manekenke , ...medju decama a  obarotno, inženjeri i to dobri  su postali neki što im majke i danas mrze Caju :D

Ja to zovem kruženje gena u prirodi , bilo bi dosadno da su svi ostali u istom ciklusu.   

• +1 1
Posted (edited)

...

grozna sam :lolol:

Edited by gospa buba
Posted (edited)

Poznata pojava zabelezena u narodu kao regression to the mean :fantom:

Sad sam video na nekom topiku kako opanjkavaju lekare, pa kazu "au kako su uobrazeni sto su zavrsili medicinu, niko nije kao oni, .." i onda nabrajaju razne fakultete i ukljuce i nas :ss1: u te sto ne misle da su uhvatili boga za testis time sto su ga zavrsili  :lolol: . Kakvo nepoznavanje materije, qq...   :isuse:

Edited by ObiW
Posted

Sad sam video na nekom topiku kako opanjkavaju lekare, pa kazu "au kako su uobrazeni sto su zavrsili medicinu, niko nije kao oni, .." i onda nabrajaju razne fakultete i ukljuce i nas :ss1: u te sto ne misle da su uhvatili boga za testis time sto su ga zavrsili  :lolol: . Kakvo nepoznavanje materije, qq...   :isuse:

mi smo sharmantni.

i svima je poznato da ne mozemo ubit choveka, tj vrlo retko to chinimo.

poshto zice obichno povezuju majstori ^_^

Posted (edited)

mi smo sharmantni.

E ubi se trazeci neki link sa vice,rs gde opisuju studente BU kao potencijalne partnere, ukljucujuci i nas i nas nadaleko cuveni sharm. Glupo mi je da prepricavam sad, al' ako neko ume u Gugl bolje od mene, osevapice se da stavi taj link na ovu diskusiju.

Edited by ObiW