gone fishing Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 (edited) lol pre par godina, pa tom temom se bavio dosije x još pre 30 godina, što samo znači da je Deep State poznata još od ranije Edited June 18, 2020 by gone fishing
levi Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 narandžasti malopre twitnuo uživo tokom sastanka sa malim privrednicima
Skyhighatrist Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Twitter labels Trump tweet 'manipulated media' for first time
jms_uk Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 3 minutes ago, Radoye said: WTF is 'todler'? Na 'ovdasnjem' engleskom je toddler (dete od 1-3 godine).
Radoye Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 4 minutes ago, jms_uk said: Na 'ovdasnjem' engleskom je toddler (dete od 1-3 godine). Pa i na ovdasnjem je to toddler, zato i pitam.
Gandalf Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 1 hour ago, Radoye said: WTF is 'todler'? nepismenos'.
levi Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 4 hours ago, Skyhighatrist said: Twitter labels Trump tweet 'manipulated media' for first time skinuli This media has been disabled in response to a report by the copyright owner.
Skyhighatrist Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Trump pravi kolekciju "for the first time" predsedničkih twitter brljotina
Radoye Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Ma nisu to brljotine, on svesno radi na kreiranju paralelne stvarnosti za svoje sledbenike. Da li verujes meni ili sopstvenim ocima fazon, alternativni fakti, ko se ne slaze sa mno je fejk njuz i antifa terorista, ako si patriota verovaces meni i radices tacno ono sto ti ja kazem. Milosevicev RTS 90-tih samo sto je optimizovana dostava, izbaceni su posrednici iz seme pa se sada stado na tviteru direktno s izvora napaja.
iDemo Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 On 18.6.2020. at 19:30, gone fishing said: lol pre par godina, pa tom temom se bavio dosije x još pre 30 godina, što samo znači da je Deep State poznata još od ranije Nisam mislio na dosije x nego na široke narodne mase diljem svijeta.
iDemo Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 9 hours ago, Radoye said: Ma nisu to brljotine, on svesno radi na kreiranju paralelne stvarnosti za svoje sledbenike. Da li verujes meni ili sopstvenim ocima fazon, alternativni fakti, ko se ne slaze sa mno je fejk njuz i antifa terorista, ako si patriota verovaces meni i radices tacno ono sto ti ja kazem. Milosevicev RTS 90-tih samo sto je optimizovana dostava, izbaceni su posrednici iz seme pa se sada stado na tviteru direktno s izvora napaja. Recom pa nema CNN pod (svojom) kontrolom - to bi stvarno bilo gadno.
Radoye Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 6 hours ago, iDemo said: Recom pa nema CNN pod (svojom) kontrolom - to bi stvarno bilo gadno. Sto se tice elektronskih medija u SAD stanje je blagi uzas. Kada nesto cija bi funkcija trebala da bude objektivno i istinito informisanje postane potpuno podredjeno komercijalnim interesima rezultat i ne moze da bude drugaciji nego totalna tabloidizacija. Pa nije ni cudo da se u takvoj atmosferi najbolje snalazi jedan lik iz rijalitija - svejedno da li ga pljuju ili dizu u nebesa, on tu igra na domacem terenu.
iDemo Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 1 minute ago, Radoye said: Kada nesto cija bi funkcija trebala da bude objektivno i istinito informisanje postane potpuno podredjeno komercijalnim interesima rezultat i ne moze da bude drugaciji nego totalna tabloidizacija. Nije to postalo nego je oduvek bilo - izmedju ostalog i '99te kad su imali (i) vojne eksperte™ da ih pomazu oko serviranja vesti iz "ratom zahvacenog Kosova i Srbije"... Mis'im - taj koncept sa "objektivno i istinito" - to #realno postoji / postojalo je samo kod Tomasa Mora.
Radoye Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Nisam ni rekao da je ovo od juce i da je sa Trampom sve pocelo, Tramp je samo simptom a ne bolest. Ovo traje najmanje 40 godina a putera na glavi imaju obe partije.
Recommended Posts