teacher Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 4 hours ago, Weenie Pooh said: Bar da može publika da glasa da se vrati ranije eliminisani Mooch. + milion
marv Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 16 minutes ago, theanswer said: putin se prilično iznervirao oko sirije, ovo prevazilazi obični politički marketing pred izbore ne znam ali ne cini mi se da je pametno izazivati nekoga koga politicki protivnici optuzuju da je putinoljubac, nekoga ko jedva ceka da ulozi vise novca na naoruzanje i koji moze trositi deset puta vise novca
theanswer Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 2 minutes ago, marv said: ne znam ali ne cini mi se da je pametno izazivati nekoga koga politicki protivnici optuzuju da je putinoljubac, nekoga ko jedva ceka da ulozi vise novca na naoruzanje i koji moze trositi deset puta vise novca slažem se, zato i kažem. ne deluje mi da je ovo neki preterani strateški potez u tom smislu, a mislim da mu nije potrebno za domaću upotrebu, dobro, jeste pred izbore uvek potrebno ali mi ovo prevazilazi taj nivo. povezano sa slanjem su57 u siriju i pojačanom retorikom prema američkom prisustvu tamo...
Eraserhead Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Posto stalno kenjam po Trampu onda evo i da kazem da zasluzuje punu podrsku za ove ideje o konfiskaciji oruzja i napusavanje senatora oko straha od NRA. Nijedan predsednik Amerike nije nikad nesto slicno izjavio.
3opge Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Melanija mu pripretila da nece dati ako nesto ne ucini a ne moze vise da svrlja okolo.
Roger Sanchez Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Posto stalno kenjam po Trampu onda evo i da kazem da zasluzuje punu podrsku za ove ideje o konfiskaciji oruzja i napusavanje senatora oko straha od NRA. Nijedan predsednik Amerike nije nikad nesto slicno izjavio.https://twitter.com/BenjySarlin/status/969412976808734720?s=19
marv Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 tramp zajebava erasera 'Maybe we'll give that a shot': Donald Trump praises Xi Jinping's power grab
Eraserhead Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 31 minutes ago, marv said: tramp zajebava erasera 'Maybe we'll give that a shot': Donald Trump praises Xi Jinping's power grab Ja ne sumnjam da bi se Trampu to svidelo no ja se nadam da je za coveka s njegovim navikama i 8 godina mnogo.
theanswer Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 večeras su texas primaries što znači da u suštini večeras počinju izbori 2018
theanswer Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Očekivano će biti Kruz vs O Rurk za senat, Kruz već izbacio spot
theanswer Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 nego, šta je surpotno od nuklearnog rata pod Trampom? niokoni, jeste razočarani?
ObiW Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 O Trampu pricamo? O onom Trampu sto ujutro twituje jedno a popodne kaze nesto sasvim drugo? Polako, daleko je maj.
Gojko & Stojko Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Pošto riđokoso rasističko mizogino lažljivo lopovsko govedotm ne pokazuje nikakve znake ekonomske uračunljivosti planirajući da uvede zaštitne carine za čelik, napustio ga je Geri Kon, glavni ekonomski savetnik. Za razliku od ostalih ostavki, ovo nije puka zajebancija. Takođe, neće biti puka zajebancija kada glavni trgovinski partneri krenu sa protivmerama. Kao i kad je žbunoviti uvodio slične mere pre petnaestak godina, priča će da ima tužan kraj. SaE
Recommended Posts