Lezilebovich Posted May 29, 2021 Author Posted May 29, 2021 Odgledao sam pola filma o Robertu Baggiu - koje je ono sranje, neverovatno. 1
Arkadija Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 1 hour ago, Ros said: nikada necemo saznati ko je ubio saru Ja sam odustala od tog sranja posle 4 epizode.
ducca Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Pošto još nisam pogledao famoznu La casa de papel, ali jesam The Innocent pa ću je iskoristiti za benchmark - ko je odgledao obe zanima me jel Casa veće sranje od Innocent ili pak vredi da se pokuša?
Lezilebovich Posted June 3, 2021 Author Posted June 3, 2021 A sto ih uopste poredis ? The innocent je bas sranje , a casa moze da te odusevi, a moze i da ti bude 'nako. 1
copkillah Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Casa će verovatno da te zabavi, ako ništa drugo, makar prva i druga sezona. Posle je na tebi, zavisi koliko zavoliš likove. 4
pbg12345 Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 ovo sto kaze copkillah zanrovki se radi o dve potpuno drugacije serije i u casa de pepel nema tolikog preterivanja, odnosno ima, ali je ono nekako drugacijeg karaktera, a ne pretencioznog kao u slucaju innocenta 1
mustang Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Ja casu nisam mogla preko druge trece epizode da prevalim
pbg12345 Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 steta pogledaj, ako nista drugo zbog muzike u seriji, fenomenalna je Spoiler 2
ducca Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 A sto ih uopste poredis ? The innocent je bas sranje , a casa moze da te odusevi, a moze i da ti bude 'nako.Šta znam - španski krimići novijeg datuma praćeni mixanim “oduševljenjem” foruma, pomislio sam da mogu neke paralele da se povuku. Casu nikako da pogledam, a sećam se hajpa s početka emitovanja (nisam tad imaoNetflix i mrzelo me da se mlatim sa torrentima i prevodima) i nekog masovnog razočarenje kasnije pa me to odbilo da krenem sa gledanjem. Al definitivno puštam S1 pa šta Dios da.
kud u maglu Simoviću Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 21 hours ago, ducca said: Pošto još nisam pogledao famoznu La casa de papel, ali jesam The Innocent pa ću je iskoristiti za benchmark - ko je odgledao obe zanima me jel Casa veće sranje od Innocent ili pak vredi da se pokuša? la casa + the inno - https://www.imdb.com/title/tt8690776/ mene je ova zabavila, epizoda 25 minuta suvog rokanja i golotinje. samo je počeo da smara manir da ne završe sezonu. ko nekad kapetan miki, svaki strip je imao nastaviće se pa jebite se
maheem Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 My Octopus Teacher je fenomenalan. Čoveku i hobotnici spomenik dići 3
kud u maglu Simoviću Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 sutra ide nastavak lupin-a nije bio baš bljaks kako mi idu na nerve sa tim polovičnim serijama, casa de papel se čeka par godina sigurno završetak sezone dripci 1
Recommended Posts