Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

Odgledao sam pola filma o Robertu Baggiu - koje je ono sranje, neverovatno.

• Tužno 1
Posted

nikada necemo saznati ko je ubio saru :ziga:

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Ros said:

nikada necemo saznati ko je ubio saru :ziga:

Ja sam odustala od tog sranja posle 4 epizode. 

Posted

Pošto još nisam pogledao famoznu La casa de papel, ali jesam The Innocent pa ću je iskoristiti za benchmark - ko je odgledao obe zanima me jel Casa veće sranje od Innocent ili pak vredi da se pokuša?

Posted

A sto ih uopste poredis ? The innocent je bas sranje , a casa moze da te odusevi, a moze i da ti bude 'nako.

• +1 1
Posted

Casa će verovatno da te zabavi, ako ništa drugo, makar prva i druga sezona. Posle je na tebi, zavisi koliko zavoliš likove.

• +1 4
Posted

ovo sto kaze copkillah

zanrovki se radi o dve potpuno drugacije serije

i u casa de pepel nema tolikog preterivanja, odnosno ima, ali je ono nekako drugacijeg karaktera, a ne pretencioznog kao u slucaju innocenta

• +1 1
Posted

Ja casu nisam mogla preko druge trece epizode da prevalim

Posted

steta

pogledaj, ako nista drugo zbog muzike u seriji, fenomenalna je

Spoiler

• +1 2
Posted
A sto ih uopste poredis ? The innocent je bas sranje , a casa moze da te odusevi, a moze i da ti bude 'nako.

Šta znam - španski krimići novijeg datuma praćeni mixanim “oduševljenjem” foruma, pomislio sam da mogu neke paralele da se povuku. Casu nikako da pogledam, a sećam se hajpa s početka emitovanja (nisam tad imao
Netflix i mrzelo me da se mlatim sa torrentima i prevodima) i nekog masovnog razočarenje kasnije pa me to odbilo da krenem sa gledanjem.

Al definitivno puštam S1 pa šta Dios da.
Posted
21 hours ago, ducca said:

Pošto još nisam pogledao famoznu La casa de papel, ali jesam The Innocent pa ću je iskoristiti za benchmark - ko je odgledao obe zanima me jel Casa veće sranje od Innocent ili pak vredi da se pokuša?

la casa +
the inno -

https://www.imdb.com/title/tt8690776/

mene je ova zabavila, epizoda 25 minuta suvog rokanja i golotinje. samo je počeo da smara manir da ne završe sezonu. ko nekad kapetan miki, svaki strip je imao nastaviće se

pa jebite se

Posted

Smuk i Salaso, i rendžeri Nevade :D

Posted

Things heard&seen 

nije losho

Posted

My Octopus Teacher je fenomenalan. Čoveku i hobotnici spomenik dići :hail:

• +1 3
Posted

sutra ide nastavak lupin-a

nije bio baš bljaks

kako mi idu na nerve sa tim polovičnim serijama, casa de papel se čeka par godina sigurno završetak sezone

dripci

• Hvala 1