May 30, 20213 yr 1 hour ago, Ros said: nikada necemo saznati ko je ubio saru Ja sam odustala od tog sranja posle 4 epizode.
June 3, 20213 yr Pošto još nisam pogledao famoznu La casa de papel, ali jesam The Innocent pa ću je iskoristiti za benchmark - ko je odgledao obe zanima me jel Casa veće sranje od Innocent ili pak vredi da se pokuša?
June 3, 20213 yr Author A sto ih uopste poredis ? The innocent je bas sranje , a casa moze da te odusevi, a moze i da ti bude 'nako.
June 3, 20213 yr Casa će verovatno da te zabavi, ako ništa drugo, makar prva i druga sezona. Posle je na tebi, zavisi koliko zavoliš likove.
June 3, 20213 yr ovo sto kaze copkillah zanrovki se radi o dve potpuno drugacije serije i u casa de pepel nema tolikog preterivanja, odnosno ima, ali je ono nekako drugacijeg karaktera, a ne pretencioznog kao u slucaju innocenta
June 3, 20213 yr A sto ih uopste poredis ? The innocent je bas sranje , a casa moze da te odusevi, a moze i da ti bude 'nako.Šta znam - španski krimići novijeg datuma praćeni mixanim “oduševljenjem” foruma, pomislio sam da mogu neke paralele da se povuku. Casu nikako da pogledam, a sećam se hajpa s početka emitovanja (nisam tad imaoNetflix i mrzelo me da se mlatim sa torrentima i prevodima) i nekog masovnog razočarenje kasnije pa me to odbilo da krenem sa gledanjem. Al definitivno puštam S1 pa šta Dios da.
June 4, 20213 yr 21 hours ago, ducca said: Pošto još nisam pogledao famoznu La casa de papel, ali jesam The Innocent pa ću je iskoristiti za benchmark - ko je odgledao obe zanima me jel Casa veće sranje od Innocent ili pak vredi da se pokuša? la casa + the inno - https://www.imdb.com/title/tt8690776/ mene je ova zabavila, epizoda 25 minuta suvog rokanja i golotinje. samo je počeo da smara manir da ne završe sezonu. ko nekad kapetan miki, svaki strip je imao nastaviće se pa jebite se
June 10, 20213 yr sutra ide nastavak lupin-a nije bio baš bljaks kako mi idu na nerve sa tim polovičnim serijama, casa de papel se čeka par godina sigurno završetak sezone dripci