Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

od sinoc na netflixu peta sezona "outlander"-a

• +1 1
Posted

Gledam Frontier i bas je nekako ... sta znam, trivijalno. Zapleti imaju malo smisla, a ponasanje aktera jos manje. 

Posted

Gledam Halston, malo me blam da priznam da nisam nikad pre serije čula za njega, a kao volim modu i pop kulturu, elem, nalazim da je serija lepa i u neku ruku dirljiva.

Žarko želim da mi se svidi Innocent, ali mi ne ide, zapravo mnogo sam umorna ovih dana i nemam koncentraciju pa mi teško ide.

Dokumentarac - Palazzo Vecchio (kako god da se piše)

Posted

iz nekog razloga sam poceo gledati ko je ubio saru

i ajde prva sezona moze i da prodje

druga je vec prava latino telenovela, svi su medjusovno rodbinski povezani, sa sve onim momentima kad je sin istovremeno i unuk i slicno 

sto je najgore glupo mi sad da prekinem kad je ostalo svega nekoliko epizoda :D

Posted

Perfume 4/10

Fin film razvukli u nekoliko epizoda i ubili ga u pojam.

Posted

Izašlo 5 epizoda Master of None. Čudno, heavy, gledljivo, ali potpuno druga serija. Aziz se baš zamislio posle 2019.

Posted

Ipak sam gledala The Innocent i sviđa mi se, nisam sad baš iskrvarila od ushićenja, ali dobra je za odgledati u cugu, s tim što sam se namučila s prvom epizodom, ali od kad je ušla policajka u priču sve je bilo lakše.

Je l ima neka advokatska serija sa suđenjima na Netflixu, Suits sam gledala? Nisam previše kopala.

• +1 1
Posted

Пробај Раке. И има гомила јужнокорејских

• +1 2
Posted
On 4.5.2021. at 21:39, ToniAdams said:

poceo neku koreansku horor seriju sweet home, jbt kakvo sranje

krv ti jebem, što se više razvija sve je gore

video sam posle 2-3 da sam se zajebao, ali reko izguraću ja to muški kad sam već jeo govna do sad....i batalio na 6/8, bez da me grize savest i malo :isuse:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
14 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

krv ti jebem, što se više razvija sve je gore

video sam posle 2-3 da sam se zajebao, ali reko izguraću ja to muški kad sam već jeo govna do sad....i batalio na 6/8, bez da me grize savest i malo :isuse:

vi ljudi baš numete da se zabavljate

nego, kad smo već kod Korejaca, gledao neko Sisyphus: The Myth?

Posted
7 hours ago, angelada said:

Ipak sam gledala The Innocent i sviđa mi se, nisam sad baš iskrvarila od ushićenja, ali dobra je za odgledati u cugu, s tim što sam se namučila s prvom epizodom, ali od kad je ušla policajka u priču sve je bilo lakše.

Je l ima neka advokatska serija sa suđenjima na Netflixu, Suits sam gledala? Nisam previše kopala.

better call saul

• Hvala 1