January 20, 20214 yr On 7.1.2021. at 11:03, Niveamen said: Za ove praznične dane dodlična preporuka za norvešku seriju Home for Christmas .Fina komedija koja će vas sigurno nasmejati,bez američkog klišea i silovanja Božića. Odlična
January 20, 20214 yr On 10.1.2021. at 4:56, dragance said: Odgledao u cugu tek izašli Lupin sa Omar Sy. Fantastično, hoću još! Погледао и зајебао се јер сам се навукао сад а остало на клифхенгеру
January 21, 20214 yr 7 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Погледао и зајебао се јер сам се навукао сад а остало на клифхенгеру Jebi ga, zato sam i napisao "hocu jos". Bice season 2, nadam se ubrzo.
January 21, 20214 yr 44 minutes ago, nisam ja said: može li se referisati na seriju kao lupen ili bar lupiga? Zašto Lupen? Fonetički je bliže Lupan, osim ako nisi iz Marseja.
January 21, 20214 yr 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: po imdb-u lupin s01 ima 7 epizoda Википедија каже: The series consists of 10 episodes, released in two parts
January 21, 20214 yr 3 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Википедија каже: The series consists of 10 episodes, released in two parts Super, znaci pustice ostalih pet ili koliko god vec kasnije u godini. Do bro, verujem da je ovo bio pilot, da se vidi reakcija. Izgleda da ima dobru prodju i u UK. U top 5 je od kada je izasla.
January 21, 20214 yr 1 hour ago, nisam ja said: oduvek je transkribovan na srpski kao lupen. možda zato. A da, cuveno transkribovanje kao Papen, Kami, i ostale gluposti. Da mi je znati ko je to prvi zapoceo, i zasto.