Budja Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 12 hours ago, John Coltrane said: Sinoć u dahu pogledao 2 epizode, danas nastavljam. Koliko su lepe dve glavne junakinje, toliko su deca gadna, koliko je enterijer kuća, stanova i restorana za poželeti, toliko je atmosfera u tom malom mestu jeziva. Inače glavni lik neodoljivo podseća na plesačicu iz Flashdance. Dobro vozi serija, obe nastavnice su super sexy. Estetika rula, serija je kao hodajuci product placement za turizam u Galiciji, ali neka. Ja zadovoljan.
John Coltrane Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 2 minutes ago, Budja said: Dobro vozi serija, obe nastavnice su super sexy. Estetika rula, serija je kao hodajuci product placement za turizam u Galiciji, ali neka. Ja zadovoljan. Ma i ja sam zadovoljan, ali na momente mi deluje naivno. Sad puštam 5, baš mi je gušt da razvlačim.
Aleksija Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 posle prve dve epizode ethosa, samo da kazem da je ovo odlicno. nadam se da ce tako ostati do kraja. spanci -mnjah, generalno bilduju dramatiku toliko da tesko moze da prija, narocito kad usledi rasplet kao antiklimaks. nkako su im i filmovi i serije poceli da izlaze iz istog kalupa u poslednje vreme. ko ima stomak, moze da pogleda i delhi crime - mucno, ali ne pusta paznju. indija je fascinantna. 1
Caligula Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 (edited) 2 hours ago, John Coltrane said: Vaistinu šećer. Koja serija? Neces ovo videti u Etosu, zabradjena je sve vreme Inace sharmantna zak i zabradjena, pravi diavolo Edited December 28, 2020 by Caligula 1
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 ajd da se i ja upišem sa etosom, što bi se razlikovao od turskog mejnstrima
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 može pojašnjenje koja je poenta onog andaluzijskog duška lokina čiji vhs snimak ide na kraju svake epizode(1. i 2. toliko sam pogledao)?
zoki Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 može pojašnjenje koja je poenta onog andaluzijskog duška lokina čiji vhs snimak ide na kraju svake epizode(1. i 2. toliko sam pogledao)?Zeza me quote preko tapatalk-a pa sam prekopirao deo@Redoran posta, pretpostavljam da je to.. "Originalni naslov je Bir başkadır što se može prevesti jedino u kontekstu stiha iz kojeg te reči potiču a koji kaže: Bir başkadır benim memleketim (moja zemlja je nešto posebno). U pitanju je čuveni šlager iz 70ih, dakle naslov serije bi glasio otprilike: Nešto posebno dočim je Ethos za stranu publiku i rekao bih da je dobar izbor. "Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 video sam to, isti je pevač u oba spota na kraju 1. i 2. epizode al ne verujem da je ista pesma u pitanju cenim da ima neka dublja poruka sa ovim spotovima na kraju svake epizode
nisam ja Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 ja sam zaspo negde pred kraj druge. zbog sebe, ne zbog serije. gledljivo je. jel ono zum povremeno koriste? 😀
bags Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Sinoc zavrsio The Mess You Leave Behind. Islo je to prilicno dobro do zadnje epizode. Ocekivao sam nesto puno vece i misterioznije.
Recommended Posts