Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

Stigla druga sezona Beef.

• Replies 3.7k
  • Views 407.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

Sinoć sam pogledao prvu epizodu ove nove serije Someone Has To Know (čileanska produkcija) i ne znam jesam li se nešto istripovao, prečudno mi je sve. Ne čudno kao DTF nego, ne znam, deluje mi kao neka parodija na true crime žanr. Gluma na nivou dramske sekcije osnovne škole, narator koji zvuči kao da se zajebava, potpuno neadekvatna muzička pozadina, sve je kao neki koncept koji ne razumem. A vidim neke recenzije na internetu koje hvale dobru produkciju i uverljive likove i tek onda mi ništa nije jasno. mellow

Treba mi second opinion. Sestro @Patty Lee , računam na tebe sleep

On 4. 4. 2026. at 0:03, Lezilebovich said:

Dobar pocetak, meni se kraj ne svidja ... na kraju me bilo briga sta ce biti, samo da se zavrsi

Takva je knjiga, doslovce.

On 8. 4. 2026. at 13:39, ordi said:

Uzela da gledam Something Very Bad Is Going to Happen, čiji su producenti tvorci Stranger Things. Nije loše, nije loše, samo je meni sve to nakon You i Manifest, suviše kratko. lolol

Meni je serija apsolutni vrh 😍😍😍

Baš se danima kanim da sednem i napišem. Odlično!

1 hour ago, Halvard said:

Sinoć sam pogledao prvu epizodu ove nove serije Someone Has To Know (čileanska produkcija) i ne znam jesam li se nešto istripovao, prečudno mi je sve. Ne čudno kao DTF nego, ne znam, deluje mi kao neka parodija na true crime žanr. Gluma na nivou dramske sekcije osnovne škole, narator koji zvuči kao da se zajebava, potpuno neadekvatna muzička pozadina, sve je kao neki koncept koji ne razumem. A vidim neke recenzije na internetu koje hvale dobru produkciju i uverljive likove i tek onda mi ništa nije jasno. mellow

Treba mi second opinion. Sestro @Patty Lee , računam na tebe sleep

A što ne i na mene tongue

Danas sam pogledala jednu, i drugu bih, da mi mali nije uzeo tv za igrice. Kasnije ću, pa pišem.

krenuo beef.

džentrifikovan i vajtlotusovan. ovi dvoje su ozbiljni glumci. univerzalna eksploatacija slabosti ljudskih životinja u savremenim kontekstima koji će već prekosutra biti zastareli. cash cow proizvod naspram kojeg DTF predstavlja toplu ljudsku priču.

On 17. 4. 2026. at 21:12, Svemir Zeka said:

Meni je serija apsolutni vrh 😍😍😍

Baš se danima kanim da sednem i napišem. Odlično!

Previše su svi čudaci, kao da sam gledala mini Twin Peaks. 😄

1 hour ago, ordi said:

Previše su svi čudaci, kao da sam gledala mini Twin Peaks. 😄

Pa da, baš tako. Zato mi se i sviđa )

Odličan dokumentarac o trostrukom ubistvu u Spaniji

Alcasser murders

On 16. 4. 2026. at 13:18, FPLS said:

Stigla druga sezona Beef.

Prva sezona je remek djelo.

Nadam se da je ne mogu usrati nastavcima...

fino je vozila s2, ali mi je finale priličan meltdown.

ima i neki potkaz autorov o seriji. nadam se da će ispričati kako su do finala došli neselektivnom upotrebom halucinogona.

ima neke zabavne momente ali je mišmeš.

povukli me glumci jbga. ovaj oskar uglavnom bude dobar šta god radi. pa i ova plavojka obično dobro igra bolnu menstruaciju.

Druga sezona je skroz OK kad prihvatiš da nema nikakve veze sa prvom. Čak mi je na momente bila zabavnija od White Lotusa, ove serije sa Nikol Kidman da i ne pominjem.

Kraj jeste jako loš.

norsemen

https://www.imdb.com/title/tt5905354/?ref_=ext_shr_lnk

stara je, ima desetak godina, ali tek sad sam gledala, pa da podelim plezir ili da podsetim jer moguće je da sam ovde i pokupila link, deluje kao nešto što bi se mnogima svidelo.

norveška je, ali na engleskom. vikinzi iz osmog veka kao parodija modernog društva. epizode do pola sata, tri sezone po 6 epizoda.

uvrnut humor, od banalnih gluposti kojima ne može da se ne smeje, do vrlo složenih, apsurnih, pametnih ideja.

možda je druga sezona malo tanja, ali posle treće sve klikne i bude žao što je kraj.

Edited by Frau Gabrijela

• 2 weeks later...

Ja sam danas završila Absentiu i poželela da sam i ja agent FBI. 😄

Počela druga sezona The Chestnut Man sa Danicom Ćurčić, stari likovi, nov slučaj.

Nažalost, nemoguće je komentarisati bez ogromnih spoilera.