May 9May 9 mogu misliti kako se stranci muce da izgovore prezime Ćurčić Edited May 9May 9 by banecare1
May 9May 9 2 hours ago, banecare1 said:mogu misliti kako se stranci muce da izgovore prezime ĆurčićAlo bre stavi spojler
May 9May 9 13 hours ago, Halvard said:Počela druga sezona The Chestnut Man sa Danicom Ćurčić, stari likovi, nov slučaj.Nažalost, nemoguće je komentarisati bez ogromnih spoilera.Može li se to konzumirati ako mi je prva sezona isparila iz sećanja? Pamtim samo Danicu i da je bilo sasvim solidno. Mislim da se kroz maglu sećam i ko je bio ubica, ali to je sve.Ima li nekakva rekapitulacija na početku?
May 9May 9 Može, bez ikakvih problema. Sasvim je nov slučaj, nema nikakve veze sa prethodnom sezonom. Ono što je bitno za priču se lako pokupi u hodu, nisam se ni ja sećao skoro ničega.Skroz se lako bindžuje, ali zbog jedne teško razumljive odluke scenarista čitava radnja pada u drugi plan. Videteće već ako budete gledali.
May 9May 9 13 minutes ago, FPLS said:Ima li nekakva rekapitulacija na početku?Ima na YT brdo tih kanala koji se bave rezimiranjem prethodnih sezona. Redovno konzumiram kada ga razvuku boga oca između dve sezone bukvalno nekad sve zaboravim naravno u zavisnosti koliko mi je ostalo u sećanju.
May 9May 9 17 hours ago, Halvard said:Počela druga sezona The Chestnut Man sa Danicom Ćurčić, stari likovi, nov slučaj.Nažalost, nemoguće je komentarisati bez ogromnih spoilera.Pa stavi u ogroman spojler. Ako neko krene da kuka & kenjka zato što je samoinicijativno otvorio, meni je to vikend bonus!
May 10May 10 On 9. 5. 2026. at 14:59, Halvard said:Skroz se lako bindžuje, ali zbog jedne teško razumljive odluke scenarista čitava radnja pada u drugi plan. Videteće već ako budete gledali.Evo sad videh, bože ludaka...Ajd videću kako će dalje da se razvija...
May 14May 14 Baš bezveze. Ubiše mi volju za daljim gledanjem, a taman se fino zakotrljao slučaj.Btw, jel probao neko ovaj Legends, valja li to čemu?
May 14May 14 2 hours ago, FPLS said:Btw, jel probao neko ovaj Legends, valja li to čemu?Sinoć sam završio, mogu reći da je prijatno iznenađenje.Vrlo intrigantna priča, pretpostavljam da je uprošćena da bi sve stalo u 6 epizoda i da nisu zaista njih četvoro sami udarili na najmoćniji narko kartel u Britaniji, ali dobro je upakovano. Prilično realistično, bez glorifikacije i mistifikacije kriminala ili patetičnog superheroizma boraca za red i zakon. Kapiram da su hteli da ubace što više stvari koje su se zaista dogodile pa imamo neke WTF detalje (afganistanska princeza ) koji ne doprinose priči na bilo koji način, ali to je minorno.Preporučujem. Edited May 14May 14 by Halvard
May 18May 18 On 14. 5. 2026. at 12:03, FPLS said:Baš bezveze. Ubiše mi volju za daljim gledanjem, a taman se fino zakotrljao slučaj.Btw, jel probao neko ovaj Legends, valja li to čemu?Posle ovog što je napisao Halvard očekivao sam malo više iskreno, mislim da budžet nije bio baš prevelik, gluma kranje prosečna, samo jedan lik mi je bio upečatljiv i ubedljiv (Karterova desna ruka).Nisu me nešto ni ubedili u moć Britanskog kartela čije vođe su dva klinca vijali po ulici, neki indijanci tek izašli iz zatvora, dok ovaj šatro ima mrežu da prodaje po pola Engleske, prosto, nekako, skromno u svakom pogledu, nekako zbrzano, uprošćeno, kao da gledamo light varijantu stvarnih događaja. Nije da je loše, serija mnogo bolje vozi od druge polovine, ali nije ni nešto što će da se pamti duže od par dana posle gledanja.Mogu to Briti mnogo, MNOGO bolje. Edited May 18May 18 by Mil@n
Sunday at 11:313 days ovaj detective hole je neozbiljna serija za neozbiljne ljude koja sebe shvata preozbiljno
Sunday at 11:373 days Dajte predlog nešto novije a može i starije a da valja a da nisam gledao, dok sam u pretplati Gledam ove dokumentarce uglavnom true crime, po serijama vrtim li vrtim i ništa mi ne deluje intrigantno da bih se posvetio. Od novijih sam odgledao His Hers, Legends, Dept Q, Chestnut Man obe sezone, The beast in me...