October 11, 2025Oct 11 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:@Lancia shark whisperje ona serija o kojoj sam ti pričaoDaleko joj lepa kuca ne gledam vise ajkule.
October 12, 2025Oct 12 On 30. 9. 2025. at 16:28, Arkadija said:Ja sam od Black rabbit odustala na pola prve epizode, bukvalno ne podnosim kada nešto počne i onda se vratimo unazad. Plus, Džejson Betmen. Meni on deluje da je težak ljigavac i privatno.Kako neko moze da sudi i komentarise bez da pogleda seriju, onako pausalno?
October 12, 2025Oct 12 21 hours ago, Svemir Zeka said:Ja ne uživam, nego mi je malčice dosadna Odlicna serija, taj psiholog jede govna
October 12, 2025Oct 12 3 hours ago, headhunter said:Kako neko moze da sudi i komentarise bez da pogleda seriju, onako pausalno?Uopšte nisam rekla ni da je serija dobra ili loša, nego da meni nije legla i da ne volim određeni rediteljski postupak.
October 12, 2025Oct 12 2 hours ago, 3opge said:Odlicna serija, taj psiholog jede govnaJuče sam pogledala 4 epizode, sutra idem na hitan prijem Laze Lazarevića
October 12, 2025Oct 12 6 minutes ago, Svemir Zeka said:Juče sam pogledala 4 epizode, sutra idem na hitan prijem Laze LazarevićaNeces valjda da mu preneses 3opgeovu poruku?¿
October 12, 2025Oct 12 38 minutes ago, Lancia said:Neces valjda da mu preneses 3opgeovu poruku?¿Samo da se prijavim da me zatvore iza dvoje rešetaka 😄
October 12, 2025Oct 12 1 minute ago, Filozof manijak said:Sad sam zabezeknut, kao Mirka Eno upozorava neki psiholog, kome se sviđa ova serija, pišti alarm da se ljudi sklone. A ja ne mogu da prestanem da gledam
October 12, 2025Oct 12 4 minutes ago, Svemir Zeka said:Samo da se prijavim da me zatvore iza dvoje rešetaka 😄Kad zecevi utihnu