September 28, 2025Sep 28 Jepse Veljo Koji sam moj i dolazio na temu ... Sinoć, da isperem oči od celodnevnog nogometa, sabijem 3 epizode u cugu. Atmosfera malo podseća na The Deuce - imamo NY, bar/restoran, 1 dobar brat i 1 brat kocoš koga jure poverioci itd. Generalno volim Loa pa sam, možda, malo i pristrasan na samom startu.
September 28, 2025Sep 28 Author Ma nista vam Frenk nije otkrio ... meni npr deluje kao hepi end, tako da ... Edited September 28, 2025Sep 28 by Lezilebovich
September 28, 2025Sep 28 6 minutes ago, John Coltrane said:Jepse Veljo Koji sam moj i dolazio na temu ...Sinoć, da isperem oči od celodnevnog nogometa, sabijem 3 epizode u cugu. Atmosfera malo podseća na The Deuce - imamo NY, bar/restoran, 1 dobar brat i 1 brat kocoš koga jure poverioci itd.Generalno volim Loa pa sam, možda, malo i pristrasan na samom startu.Da ima dosta osnova da je NY glavni junak. Ima kadrova gde se lepo slika "Concrete jungle"...
September 28, 2025Sep 28 Ako nije frka, dogovorite se jel Black Rabbit happy ending ili nije, pa da lepo znamo ko ljudi...
September 28, 2025Sep 28 odgledala House of Guinness , meni superIMDbHouse of Guinness (TV Series 2025– ) ⭐ 7.4 | Biography, D...55m | TV-MA
September 28, 2025Sep 28 16 minutes ago, Sara said:odgledala House of Guinness , meni superDa pozurim onda sa gledanjem, pre nego sto Frank napise kako se zavrsilo
September 28, 2025Sep 28 Just now, Lancia said:Da pozurim onda sa gledanjem, pre nego sto Frank napise kako se zavrsilo U ponedeljak bindžujem imaš vremena do utorka.I za razliku od trampare ja ne pomeram rokove!
September 28, 2025Sep 28 kad sam pročitala Frankov post sa hepi endom, htedoh da mu napišem da sam više puta zbog iste stvari prošla kroz toplog zeca, al već su ga jadnika sustigli pa nije imalo smislaTako sam se sad smatrala upozorenom da pazim šta pišem, pa sam obrisala bar 3reda. Molim, i drugi putE. samo da dodam , uspeli su nezamislivo, da mi se Dzofri dopadne Edited September 28, 2025Sep 28 by Sara
September 28, 2025Sep 28 Sad tek vidim da je Laura Linney reziser, bas neverovatno da sa jedne odlicne serije gde je glumila (The Big C) zapadnem na ovu. Pa fino ona radi sve cega se dotakne.
September 29, 2025Sep 29 Black Rabit taman za neku mršavu sedmicu.Prva scena, pa mjesec ranije. I onda šest epizoda razrađuješ kako je došlo do prve scene, a sve manje više predvidivo posle epizode i po. Jedino sedma i osma imale smisla.Odgledah radi njih, prvih šest sa premotavao. Otprilike serija sa premotavanjem.
September 30, 2025Sep 30 Flesbekovi su odradjeni u pravo vreme, uopste ne remete radnju. Realno jedino mi Frank sjebao gledanje serije, uzdrzite se od takvih komentara ili ih stavite u spojler.
September 30, 2025Sep 30 Ja sam od Black rabbit odustala na pola prve epizode, bukvalno ne podnosim kada nešto počne i onda se vratimo unazad. Plus, Džejson Betmen. Meni on deluje da je težak ljigavac i privatno.
September 30, 2025Sep 30 On 28. 9. 2025. at 13:44, Sara said:odgledala House of Guinness , meni superIMDbHouse of Guinness (TV Series 2025– ) ⭐ 7.4 | Biography, D...55m | TV-MA
September 30, 2025Sep 30 Meni ne smetaju flešbekovi kao takvi, ako imaju smisla i doprinose radnji. Ono što me izrazito živcira je ovo:2 hours ago, Arkadija said: bukvalno ne podnosim kada nešto počne i onda se vratimo unazad. Znači, zakonom bih zabranio. A čini mi se da bar 50% današnjih serija počinje tako, vidimo odmah kraj na početku, aj sad da gledamo kako je do toga došlo