September 4, 2025Sep 4 Author On 31. 8. 2025. at 21:26, Tinman said:The Thursday Murder Club, film za nedeljno popodne i ne treba očekivati više od toga.Slicno i A Man in full. Tanko, ali se moze odgledati, a ne gubi se nista ako se preskoci. Miniserija je u pitanju, pa i ne zahteva neko angazovanje.
September 4, 2025Sep 4 uzeo da gledam adolesens... posle vise godina pauze... za sad mi super ide, dve veceri za ep1
September 4, 2025Sep 4 2 groba, spanska serija. Dve devojke nestaju, jednu nadju u moru, drugu ne. Baba ove druge posle 2 godine otkriva nove informacije.To je prva epizoda, od tri.Za sada deluje zanimljivo.
September 7, 2025Sep 7 Author On 24. 2. 2025. at 12:23, Zabalujev said:Odgledao Zero Day, zabavno je i de Niro je super. Vrlo rado gledam sve što je označeno kao "limited series".+1nije remek delo, ali ni ne vredja i i teligenciju.
September 7, 2025Sep 7 On 4. 9. 2025. at 20:37, Milosh76 said:2 groba, spanska serija. Dve devojke nestaju, jednu nadju u moru, drugu ne. Baba ove druge posle 2 godine otkriva nove informacije.To je prva epizoda, od tri.Za sada deluje zanimljivo.Nije losa serija. Predvidi se kraj, ali generalno ok za ubijanje vremena.
September 21, 2025Sep 21 Sreda Adams 2Mnjeh, i dalje mi je zabavno da gledam, mala je odlična, ali ovo je dobrano slabija sezona od prve, kao da su četiri spakovane u jednu, nekoliko metiljavih negativaca i bez prave tenzije, uglavnom brza i predvidiva razrešenja. Vratili su bukvalno sve likove iz prve, a uopšte nije bilo potrebe za tim, i previše porodice Adams na ekranu, a premalo Srede. Stiv Bušemi protraćen na neki jeftini podzaplet. Uglavnom svi studenti su mi gotivni, ali tri klinke nose ovo na svojim leđima, i ujka Fester je bio dobar ovaj put. Legit sam očekivao da babu Adams glumi Anđelika Hjuston, ali verovatno je bolje ovako, ovo je neki drugi lik. E da, super je bio MP fajt u poslednjoj epizodi