September 30, 2025Sep 30 47 minutes ago, Halvard said:Meni ne smetaju flešbekovi kao takvi, ako imaju smisla i doprinose radnji. Ono što me izrazito živcira je ovo:Znači, zakonom bih zabranio. A čini mi se da bar 50% današnjih serija počinje tako, vidimo odmah kraj na početku, aj sad da gledamo kako je do toga došlo Flesbekovi u u ovoj seriji imaju smisao. Prvo, pocetni nije i sam kraj (zakonom bih zabranio komentarisanje neceg, sto nije gledano ) drugo, neki mini flesbekovi, pojacavaju samu pricu i evo ja ne vidim, kako bi to izgledalo da nije u formi flesbeka, trece, ispada da branim neznamkakvu seriju, mislim skroz solidna i gledljiva i nista vise.@Arkadija Jason je skroz atipican u seriji, bar ga ja nisam gledao u ovom izdanju.
October 1, 2025Oct 1 Sad bez zajebancije...Da li bi Black Rabbit bio bolja serija samo da nisu stavili onu pljačku na početak. No puštili sve da ide kako ide. A bi vala komat. Što je ovo? Sad skoro svaka tako počne, pa te vrati i drži 3 četvrtine serije kako je do toga došlo. Jel to mora zbog novih generacija sa todlerskim strpljenjem. Skinuli foru sa Bijelog Lotosa?Ajde ljudi vozite priču. Puštite te tizere za retardirane.
October 1, 2025Oct 1 19 hours ago, Lancia said:Flesbekovi su odradjeni u pravo vreme, uopste ne remete radnju. Realno jedino mi Frank sjebao gledanje serije, uzdrzite se od takvih komentara ili ih stavite u spojler.Jesi odgledao ono oko piva da mogu ljudski da komentarišem?
October 1, 2025Oct 1 Just now, Frank Pembleton said:Jesi odgledao ono oko piva da mogu ljudski da komentarišem?Kaze se, izvinite drugari na ljudskom sjebavanju serije udri brt, sad kao treba dozvola od mene, valjda ima jos ljudi koji ce gledati seriju, bez obzira sto je sva u flesbekovima
October 1, 2025Oct 1 6 hours ago, milfisland said:Ajde ljudi vozite priču. Puštite te tizere za retardirane.Meni ovo govori da producenti nemaju dovoljno poverenja u svoj proizvod i da nisu sigurni da će publika pregurati prve epizode u kojima se upoznajemo sa likovima itd. ako nema obećanja nekog karambola koji će uslediti. Black Rabbit me je trigerovao jer je doslovno treća serija zaredom koju sam počeo da gledam (nakon The Girlfriend na Amazonu i Nasledstva na HBO) koja pribegava istoj fori - uvodna scena, pa povratak u prošlost. Daj jbt. Pritom samo u Nasledstvu to koliko-toliko ima smisla jer se inače radi o misteriji/whodunnit, plus se radnja paralelno odvija u dva vremenska plana. U The Girlfriend nema nikakvog smisla jer je i retardiranom jasno da će se one dve poklati do kraja serije tako da je potpuno bespotrebno da prva scena u seriji bude i scena finanog obračuna (srećom snimljeno je makar tako da imamo samo ton, ne i sliku). A koliko sam video u Black Rabbitu nakon odlgedanih par epizoda, sasvim bi moglo dobro da funkcioniše i bez onakve uvodne scene.
October 2, 2025Oct 2 veliki borac protiv cancel kulture Elon Musk tražio od svojih sledbenika da cenceluju NFLX zato što je previše woke. taj neki rad Edited October 2, 2025Oct 2 by levi
October 2, 2025Oct 2 ja sam već otkazao i prijavio se na daily wire. sad uživam u draguljima koji promovišu prave vrednosti popust lady ballers i mr birchum
October 6, 2025Oct 6 Black Rabbit dosta dobar, pravo se zakuvalo na 6. ep. Problem sto su njih dvojica zaista sjajni ali za deset klasa bolji od svih ostalih, pa je bas up and down. Retrospektiva, osim sto generalno ide na zivce, bila bi sasvim podnosljiva da kreteni nisu u prvoj sceni odali mnogo toga, pa sad neizdrz tjera da prebacujem nemuste dijaloge blijedih glumaca. Sve u svemu, dosta nelose, atmosfera pogodjena.