September 24, 2025Sep 24 On 20. 9. 2025. at 21:15, Dada said:Black Rabbit, vredi li?meni skroz okupravo dosao da prokomentarisem tu seriju, slucajno naleteo jer nemam netflix
September 24, 2025Sep 24 Biografija Čarli Šina izašla prošle nedelje. Počeo da gledam, ja sam znao da je on ozbiljan komad budale, ali ovo je next level
September 24, 2025Sep 24 Iz principa odbijam da gledam serije u kojima nakon uvodne scene sledi "One week/month/year before", tako da ništa od Crnog zeca za mene.
September 24, 2025Sep 24 Author 1 minute ago, Halvard said:Iz principa odbijam da gledam serije u kojima nakon uvodne scene sledi "One week/month/year before", tako da ništa od Crnog zeca za mene.Joj jeste ... doduse gledam, ali pizdim od tih visevremenskih prica (osim u Bodies, tu je smisleno). Ajd poneki flesbek, ali da ide prica u 2 ili 3 vremenske ravni - deluje kao jeftini trik Edited September 24, 2025Sep 24 by Lezilebovich
September 24, 2025Sep 24 Počeo Black Rabbit...Nije toliko loše. U pravu su ljudi koje nevira uvodjene flešbeka. Jednom, da daju backstory ok, ali stalno je bezveze...
September 24, 2025Sep 24 Meni je zeka fino legao, ne pamtim da sam nesto odgledao tom brzinom (par dana) skoro. Obicno il se mucim ko pas il prekinem. Bateman je budala i gotivim ga odavno a cak mi je i dzud bio kul iako nisam neki ljubitelj...A flesbekovi su uvek koma, skrate kosu glumcu ili mu nabiju neku ocajnu periku i to je kao pre 15 godina
September 24, 2025Sep 24 Sad kazete, kad sam skinuo seriju i to neki suvi kvalitet 4gb po epizodi, jbt.
September 27, 2025Sep 27 On 24. 9. 2025. at 18:48, Halvard said:Iz principa odbijam da gledam serije u kojima nakon uvodne scene sledi "One week/month/year before", tako da ništa od Crnog zeca za mene.Dragi Halvarde, odgledao sam dve epizode i pozivam te da mi se pridruzis, nije uopste strasan flesbek fino vozi serija, iznenadjuc izgled Jason Batemana, valjda sam navikao da ga uvek vidim istog.
September 28, 2025Sep 28 brisi ovo, pogresio produkcijsku kucu Edited September 28, 2025Sep 28 by banecare1
September 28, 2025Sep 28 Odgledao sinoć Black Rabbit. Nije loše uopšte.Na kraju mi je drago što su izbegli da odrade hepi end. Mada nekima u familiji ovo jeste hepi end i to im se ne svidja.Fino je vozilo, uvlači gledaoca. Nije neko remek delo, ali nije i gubljenje vremena svakako.
September 28, 2025Sep 28 2 hours ago, Frank Pembleton said:Odgledao sinoć Black Rabbit. Nije loše uopšte.Na kraju mi je drago što su izbegli da odrade hepi end. Mada nekima u familiji ovo jeste hepi end i to im se ne svidja.Fino je vozilo, uvlači gledaoca. Nije neko remek delo, ali nije i gubljenje vremena svakako. ima nas koji jos nismo odgledali do kraja.