July 2, 2025Jul 2 Just now, ordi said:Uuuuu prelepa je. Podsetila me na prvu Felon iz Dinastije, ako pamtiš.Na zalost, pamtim.
July 2, 2025Jul 2 On 29. 6. 2025. at 11:17, goofs said:Meh, koplje ispod prve. Prva je baš bila šokantna i originalna, druga već deluje repetitivno.znači, za preskočiti
July 2, 2025Jul 2 1 hour ago, Svemir Zeka said:Glass Dome, švedska serijaA Decent Man, poljska serijaDear child, nemačkaSetiću se još. Samo netflix bindžujemPotpisujem sve, samo mislim da je A Decent Man Maxov.Dear Child je fenomenalan, ne propustiti nikako.
July 2, 2025Jul 2 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:znači, za preskočitiPa da. Malo je gubljenje vremena.
July 2, 2025Jul 2 14 minutes ago, Halvard said:Potpisujem sve, samo mislim da je A Decent Man Maxov.Dear Child je fenomenalan, ne propustiti nikako.Moguće, miksujem Max i netflix.
July 2, 2025Jul 2 Just now, svashtabezneshto said:ne mogu da ga nađem ni na maxu ni na netflixu, a sad bih pustila baš toŠta tačno?
July 2, 2025Jul 2 2 minutes ago, Halvard said:Šta tačno?a decent man, ne nalazi pretraga po naslovu ni na engleskom ni na poljskom
July 2, 2025Jul 2 4 minutes ago, svashtabezneshto said:a decent man, ne nalazi pretraga po naslovu ni na engleskom ni na poljskomProbaj na srpskom, "Čestit čovek" Na Maxu je. Edited July 2, 2025Jul 2 by Halvard
July 6, 2025Jul 6 2 hours ago, ordi said:@Svemir Zeka Gledam Liebes Kind/Dear Child, kida! Hvala na preporuci! ❤️Ona klinka nosi seriju, neverovatna je.
July 6, 2025Jul 6 2 hours ago, Halvard said:Ona klinka nosi seriju, neverovatna je.Daaaaa, fenomenalna je!
July 8, 2025Jul 8 52 minutes ago, ordi said:Preporučite mi još nešto na Netflixu, ovako poput Dear Child. 🙏Ja sad gledam Dep.Q, za šta sam čitala knjige (Adler-Olsen) pa mi je zanimljivo kako su preslikali sve, osim mesta dešavanja, ali da ne znam priču ne znam da li bi me fascinirala, valjda bi