August 3, 2025Aug 3 12 hours ago, beeva said:Vidim night agent, starija je prva sezona, vrijedi li? Odgledao 2 epizode.Prva moze da prodje, akcijas kao takav. Druga bas nezanimljiva, ja batalio posle prve, druge ep.
August 3, 2025Aug 3 Meni je ostalo u sećanju kao poprilična gluparija. Gledljivo, ali svakako nikakva šteta ako se propusti.Esencija Netflixa, drugim rečima
August 3, 2025Aug 3 Meni ovo što ste preporučivali u poslednje vreme skroz ok bilo. Mislim na Dept Q, Dear child i Secrets we keep.
August 5, 2025Aug 5 Poceo gledati Der Pass iliti Pagan Peak ali ne znam da li cu nastaviti. Previse mi deluje nordijski + glavni muski lik mi je previse Austrijanac.
August 5, 2025Aug 5 1 hour ago, bags said:Poceo gledati Der Pass iliti Pagan Peak ali ne znam da li cu nastaviti. Previse mi deluje nordijski + glavni muski lik mi je previse Austrijanac. Sreca da na Netflixu nema obrade Vuka Karadzica - najebali bi smo....
August 5, 2025Aug 5 Lignja Igra 3, tj. drugi deo druge sezoneAko bi serija koja se sastoji samo od prve sezone bila 10/10, onda bi sa ovim bila maksimalno 7/10. Potpuno bespotrebno razvučena i dosadna priča, ne doprinosi ni na koji način originalu, ali bukvalno ništa. Čak su i igre znatno dosadnije i manje ih ima, i neke su vrlo predvidive. Likovi-povratnici imaju neke svoje rasplete koji su bez veze, jedan potpuno besmislen (a potrošeno je dosta vremena na njega), oni VIPovci apsolutno ničemu ne služe i ne doprinose priči, finalni epilog je sačuvaj bože, a poslednja scena je takva da me strah šta može da se izrodi iz toga.Ovo je bio neki studio-money-grab, ne vidim drugog rezona, nema teorije da je ova priča bila planirana od starta. Imao sam veća očekivanja jer je Koreanac u pitanju, ali avaj...
August 6, 2025Aug 6 2 hours ago, goofs said:Lignja Igra 3, tj. drugi deo druge sezoneAko bi serija koja se sastoji samo od prve sezone bila 10/10, onda bi sa ovim bila maksimalno 7/10. Potpuno bespotrebno razvučena i dosadna priča, ne doprinosi ni na koji način originalu, ali bukvalno ništa. Čak su i igre znatno dosadnije i manje ih ima, i neke su vrlo predvidive. Likovi-povratnici imaju neke svoje rasplete koji su bez veze, jedan potpuno besmislen (a potrošeno je dosta vremena na njega), oni VIPovci apsolutno ničemu ne služe i ne doprinose priči, finalni epilog je sačuvaj bože, a poslednja scena je takva da me strah šta može da se izrodi iz toga.Ovo je bio neki studio-money-grab, ne vidim drugog rezona, nema teorije da je ova priča bila planirana od starta. Imao sam veća očekivanja jer je Koreanac u pitanju, ali avaj...Jedna od stvari koja mi se jako ne gleda jer tačno znam kakav će utisak da bude na kraju: meh.
August 6, 2025Aug 6 Odličan je Dept. Q. "Pilot" perfektan odatle samo razrada, vuče me na bindž a malo šta me vuče na bindž.
August 6, 2025Aug 6 @smooth.Op @beeva ukoliko ste slucajno propustili, bacite pogled i na the diplomat - prva sezona je odlicna, druga vec malo neozbiljnija...
August 11, 2025Aug 11 On 19. 7. 2025. at 19:58, kipo said:Untamed Na 4. ep sam, uglavnom se nista ne desava ali predjeli su fantasticni, ko voli uzivace.uopste nije los untamed - skrooz ok vikend bindz s nekih sveukupno 5h trajanja.erik bana, jako lep covek btw, u ulozi saveznog marsala na duznosti u josemiti nacionalnom parku (da, fenomenalna priroda i kadrovi kroz celu seriju) istrazuje nesrecu/ubistvo devojke indijanskog/starosedelackog porekla. naizgled mizantrop, opterecen licnom tragedijom i problemima (razvod, alkoholizam, optuzbe za poslovnu nekompetentnost, you name it...), dobija pomoc u vidu mladje policajke, skoro doseljene iz la-a, a takodje opterecene problemima iz proslosti... uglavnom, fino to vozi, lagano i polako, prilicno koherentno, sve do samog kraja, gde ima nekih nelogicnosti, no, u mom slucaju barem, nedovoljno da pokvari sveukupno jako dobar utisak. inace, najavljena je i druga sezona.
August 11, 2025Aug 11 Author Untamed ne moze klasicnije i nekreativnije. Ali to ne znaci da se ne mize znindzovati za par danaA jes Bana faca, tu nema sta da se doda. Ako se zeli nadrkani policajac, preporuka ipak za Pulmana u Sineru
August 11, 2025Aug 11 Da, mene.je na momente cak i podsecala na The Sinner.Da dodam jos da je Sem Nil delovao baas bledo, prilicno neprijatno iznenadjenje u odnosu na neka mu ranija izdanja.
August 14, 2025Aug 14 Author Odgledao The Madness ... koje sranje, alal im veraSad krecem waterfront, mora biti makar malo smislenije. Vidim da je uporedjen sa Ozarkom, a tu seriju nisam mogao da odgledam do kraja :(