black mirror Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 preporuka za kleo, kill bill stazi verzija. kleo je jedna od najsimpaticnijih likova u nekoj seriji ikada 1
Ros Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 5 hours ago, black mirror said: preporuka za kleo, kill bill stazi verzija. kleo je jedna od najsimpaticnijih likova u nekoj seriji ikada odlicna serija. polako je zavrsavam
adam Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 On 13.9.2022. at 10:09, adam said: naleteo na ritu https://www.imdb.com/title/tt1973692/ odgledao par epizoda, zasad zabavno. nastavicu. iz vise razloga. pocelo ok al usrase kasnije. da sam znao, ne bih gubio vreme.
bags Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 19 minutes ago, adam said: pocelo ok al usrase kasnije. da sam znao, ne bih gubio vreme. Dokle si dosao? Ja sam gledao prve tri i bilo je dobrih momenata. Pogledacu jos koju pa cu odluciti. U svakom slucaju bolje je puno od Kleo koji sam batalio posle prve epizode...
adam Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) 4 minutes ago, bags said: Dokle si dosao? Ja sam gledao prve tri i bilo je dobrih momenata. Pogledacu jos koju pa cu odluciti. U svakom slucaju bolje je puno od Kleo koji sam batalio posle prve epizode... prvih par sezona su ok, u trecoj cede suvu drenovinu. poceo i batalio posle prvih nekoliko epizoda. vidim ima jos al hvalalepodovidjenja. edit - taman mislio da probam kleo. fala na upozorenju. Edited September 26, 2022 by adam
Mil@n Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Upravo sam završio i ovaj novi mini serijal o Jeffrey-u Dahmeru... Na stranu bizarnost ubistava i šta je sve čovek radio, ali najneverovatnije je ponašanje policije i nesposobnost da se ovaj navata pre iako su imali prilike i šanse koliko su hteli. Da ne navodim primere i ne spojlerišem, ali ovaj je ubedljivo najtrapaviji serijski ubica ikada. Čovek je sve trofeje lagano čuvao kući, od glava, delova tela sa sve polaroidima skoro svih masakriranih žrtava... Bizarno je, ali zanimljivo za gledanje.
*edited by mod Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 Jel Netflix odradio svakog serijskog ubicu bar jednom a neke i više puta? Kontam da je algoritam Bog, samo mi čudno da ljude to i dalje fercera u tolikom broju. 2
Moća Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 Meni ova serija o Dahmeru smor, mnogo bre sporo pogledao 3 epizode vuče se ko puž. 1
Djuro Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 gledao neko "How To build a Sex Room"? vredi pogledati?
Mil@n Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 7 hours ago, Moća said: Meni ova serija o Dahmeru smor, mnogo bre sporo pogledao 3 epizode vuče se ko puž. Pa jeste, obrađivali su neka ubistva i likove detaljnije. Pa post suđenje period i sl, ali meni je ok. Nije da nije zanimljivo, a nije ni da je nešto najzanimljivije ikad. Mada lik je svakako jedan od morbidnijih ikada.
Svemir Zeka Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Pustila sam to juče. Posle nekog vremena se pzapitam wtf, zašto gledam ove morbidarije, ali gledam i dalje
3opge Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 On 28.9.2022. at 2:44, Moća said: Meni ova serija o Dahmeru smor, mnogo bre sporo pogledao 3 epizode vuče se ko puž. odlicna serija, maestralan Evan Peters. jedino usrase poslednje 2 epizode sa BLMovanjem
Svemir Zeka Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Jeste, kad svariš organski šta je tema i šta ćeš da gledaš, počneš da primećuješ druge elemente, na primer kako se razvija ćaletova priča, Damerovo razvijanje patologije, preusmeravanja i lelujanja, borba sa samim sobom i odustajanja. Epizoda Silenced mi je jako dobra.
Recommended Posts