đorđe geprat Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 bože, kako ste srećni vi koji ne živite ovde. zbog naslova topika, političara na vlasti (bukvalno), medijske zbilje. 1
Milosh76 Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Spremaju svedoke... "Nisam ja nista, ali onaj Stefanovic... "
Ted Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) 28 minutes ago, SNARC said: Predsednik pokazuje da nema nedodirljivih.. nemaju samo jogurt i pašteta rok upotrebe Edited February 28, 2021 by Ted 1
zmanic Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Ako se ne pojavi sutra nekim bezveznim razlogom, neće ničeg biti ni do četvrtka.Sad se smišlja neko tupo obrazlođenje razloga za neemitovanje dokumentacije, nešto slično Babićevoj vožnji kroz naplatnu rsmpu: "ja sam to video i šta ima da vam prikazujem, kad sam ja - JA".
theanswer Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Odlučiće u poslednjem momentu da nema potrebe deca to da gledaju jer zna da ne bi mogli svi da sklone svoju decu. 40 godina btw više nije najveća kazna, uvedena je doživotna robija ponovo 1
steins Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Ovoliku kriminalizaciju društva su DOS i SM mogli samo da sanjaju. Organizovani kriminal je previše metastazirao i kontrola nad njim je izgubljena. Plus se rodila još veća opasnost da mafija potpuno otme vlast. Plus im je DEA na grbači poodavno a sa tom ekipom nema zajebancije. Sledeći korak je da sama DEA krene u akcije po Srbiji, Kolumbija stajl, a to Vučić ne sme da dozvoli iz više razloga. Padom Mila je oslabljena koliko toliko crnogorska ekipa pa su se i u Srbiji osilili da malo počiste po svom dvorištu. To može, a i nadam se da će, skupo da ih košta.
arkonada Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) Jeste da je govno kurir ali je tako zanimljiv naslov SLAVIŠA KOKEZA ODBIO POLIGRAF: Nije odgovorio ni na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića Spoiler Predsednik FSS Slaviša Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića nije odgovorio. Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama, prenose Novosti. Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović. To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda. Kako prenose izvori, Kokeza je čak negirao da se poznaje sa kriminalca Darkom Elezom koji je nedavno izručen BiH i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje brojne svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima. Posle svega što je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji. Edited February 28, 2021 by arkonada
mraki Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Evo sad prebacujem kanale, i na Pinku kajron da je Vulin gost u Shit Tvitu i da će pričati o Kokezinom učešću u pripremi atentata na Vučića. A Vučić će se na sve to uključiti live sa aerodroma. 1 6
Ted Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) ha, ko nema kukuruz kokičar na zalihama zajebo se.....idem do kujne da proverim Edited February 28, 2021 by Ted 1 1
Popular Post slepa živana Posted February 28, 2021 Popular Post Posted February 28, 2021 4 minutes ago, mraki said: Evo sad prebacujem kanale, i na Pinku kajron da je Vulin gost u Shit Tvitu i da će pričati o Kokezinom učešću u pripremi atentata na Vučića. A Vučić će se na sve to uključiti live sa aerodroma. bilo bi super da se uključi sa aerodroma u havajskoj košulji i da kaže, ja sad odo, hvala na druženju, a građani koji žele da vide fudbal s ljudskom glavom mogu iskazati zainteresovanost na sajtu e uprave. 2 20
villiem Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 ovi Stepanovic : "Mi nemamo slucaj visoke korupcije u Visem sudu godinama" ?
Recommended Posts