copkillah Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 1 minute ago, dragance said: Opet se pravis blesav. Mada, ti i nisi bio glavni instigator. No nebitno, to nije tema ovde. To često radiš, isprojektuješ se na nečije pisanje, protumačiš ga kako tebi odgovara i kada taj neko napiše da si promašio loptu, ti odgovoriš da se taj neko pravi blesav. 1
dragance Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Stvarno? Nista price o drzavnom projektu i ostalo?
pt 2.0 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Gledam Rebića na RTS. Deluje nemoguće, ali on zvuči mnogo tupavije nego što izgleda.
Milošica Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 (edited) 2 minutes ago, pt 2.0 said: Gledam Rebića na RTS. Deluje nemoguće, ali on zvuči mnogo tupavije nego što izgleda. I jedini koji je ostao u oba mandata. Edited February 9, 2021 by Milošica
SNARC Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 5 minutes ago, pt 2.0 said: Gledam Rebića na RTS. Deluje nemoguće, ali on zvuči mnogo tupavije nego što izgleda. Rebic jebote.. Jel to bese onaj sto nosi tupave sakoe i uslikan je sa Belivukom ?
levi Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 2 hours ago, copkillah said: Tema je i u 2021. godini. za prosečnog građanina koji nema pojma ni o čemu. Njen tvit jeste čist populizam, ali isto tako je dobro pročitati tako nešto za promenu jer ako pogledaš da su brojne reakcije na vest o hapšenju bile "UGASITE PARTIZAN (I ZVEZDU), UKINITE FUDBAL U SRBIJI", verovatno ćeš zaključiti da mnogi zaista ne znaju baš ništa o životu u zemlji u kojoj žive. u zemlji u kojoj klub na svom instagramu objavljuje slike sa blurovanim licima kriminalaca https://www.instagram.com/p/CE62xrGMntC/ znači ugasite ih 1
gospa buba Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 pazite da se ne zavrshi ovo i nekim masovnijim branjenjem svoga kluba kriminalaca mislim, pomozite nam da razumemo sent from bubamoto 1
copkillah Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 20 minutes ago, levi said: u zemlji u kojoj klub na svom instagramu objavljuje slike sa blurovanim licima kriminalaca https://www.instagram.com/p/CE62xrGMntC/ znači ugasite ih Problem je u kriminalcima koji vode klubove, ne klubovima, mislio sam da je to jasno. 2
BWA Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 A šta se sad ovdje dokazuje? Da je uprava FKP leglo kriminalaca i opskurnih likova? Pa ja ne znam maltene nijednog iskrenog navijača Partizana da podržava upravu. Druga je stvar što ovdje vjerovatno uprava nije bila u talu sa Nevoljom, nego se iz straha pravila mrtva. 1
copkillah Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 11 minutes ago, BWA said: A šta se sad ovdje dokazuje? Da je uprava FKP leglo kriminalaca i opskurnih likova? Pa ja ne znam maltene nijednog iskrenog navijača Partizana da podržava upravu. Druga je stvar što ovdje vjerovatno uprava nije bila u talu sa Nevoljom, nego se iz straha pravila mrtva. Osim onog što je podneo ostavku hehe
pt 2.0 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 2 hours ago, napadaj said: Neverovarno je koliko tog lika i pozicija i opozicija šutira i ćuška čak i kada uradi nešto korisno i dobro... 2
Frank Pembleton Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Neverovarno je koliko tog lika i pozicija i opozicija šutira i ćuška čak i kada uradi nešto korisno i dobro...Malo je i do njega... .... Shiit has hit the fan! 3
Recommended Posts