May 15May 15 9 hours ago, Lord Stef said:Gde je Dubai bio domacin u EL?28 minutes ago, Lord Stef said:Aparthejd.Sarkazam , ali treba razumeti. DubaJi nije ni trebao da igra ovu ligu, sve ostalo nakog toga je suvisno svakog komentara.
May 15May 15 Ne znam šta je TFT, ali primećujem da Turci i Grci nisu bili zainteresovani da imaju još jednog Evroligaša umesto Kušadasija i Metamorfozisa. Jer da jesu Dubai bi igrao tamo, a Beč u Nemačkoj.ABA liga imala je smisla kao kompetativni apgrejd koji će da koncentruje kvalitet iz 5 liga sa timovima sličnog kvaliteta, ali i kao kontinuitet jedne sportske kulture u kojoj su svi ovi klubovi nastali i takmičili se dobrih 30 godina. Glavna parola zagovornika ABA lige bili su tradicionalni derbiji po Gripama, Jazinama, i zagrebačkom Domu Sportova, ali to već dobrih 10 godina nisu nikakvi derbiji, a Cibonu je zamenio Dubai i plaća full uslugu sa srećnom završnicom kako stoje stvari.
May 15May 15 15 minutes ago, Nikodije said:Dubai se vratio kući i tamo čekaju Budućnost, izgleda da ih ne zanimaju odluke koje donosi takmičarska komisija u sastavu Bokan - Ostoja.U drugim vestima, izgleda da Cibona hoće da se vrati u aba.Banana za DubaJI.Jure Balažič predsjednik aba wtf. Mada, možda je bolji funkcioner nego što je bio košarkaš. Kad se samo sjetim ekipe Krke i kako je Ikonić prašio, kakva praćka.
May 15May 15 23 minutes ago, Nikodije said:Da, šta će nam Dubai, bolje da igra TFTNaravno da nam je potreban Dubai. Ipak je to Ex-Yu velikan koji je ostavio neizbrisiv trag u Yu kosarci, sa nebrojeno titula i nemalim brojem fanova sirom bivse države, a ne nekakav instant projekat sa neogranicenim budzetom. Nista, kada se nekom pijanom milijarderu iz Azerbedjana, Kazahtana itd d#gne da osnuje KK i igra u ABA ligi, rado ce ga primiti, sve zbog sake dolara.Kralj je to lepse objasnio od mene 😁😁, naravno nista protiv tvog misljenja da nam je KK Dubai potreban u ABA, samo se ne slazem😁
May 15May 15 Jao bre manite me te prazne priče o staaaaroj Yu ligi i njenim velikanima, a svi redom u kurcu osim blizanaca. Dubai apsolutno podiže rejting lige i nije nikakva smetnja nekoj Slobodi iz Tuzle da zablista punim sjajem.
May 15May 15 Kako beogradski blizanci, FMP 2, Mega... igraju Jadransku ligu kad Srbija nije na Jadranu?
May 15May 15 6 minutes ago, Hele said:Kako beogradski blizanci, FMP 2, Mega... igraju Jadransku ligu kad Srbija nije na Jadranu?
May 15May 15 28 minutes ago, Hele said:Kako beogradski blizanci, FMP 2, Mega... igraju Jadransku ligu kad Srbija nije na Jadranu?ima more ima more, preko crne gore
May 15May 15 1 hour ago, Nikodije said:Jao bre manite me te prazne priče o staaaaroj Yu ligi i njenim velikanima, a svi redom u kurcu osim blizanaca. Dubai apsolutno podiže rejting lige i nije nikakva smetnja nekoj Slobodi iz Tuzle da zablista punim sjajem.Podigao bi i kvalitet ACB lige samo što bi im pre oborili avion nego da ih prime u takmičenje.
May 15May 15 Pa ok, to znači da su Ostoja,Bokan i Drčela veći vizionari nego oni u acb ligiA osim toga aba je međunarodno takmičenje, acb nacionalnoA što li ih uopšte primiše u Evroligu i zašto Španci to nisu blokirali evo ne znam Edited May 15May 15 by Nikodije
May 15May 15 11 hours ago, Lord Stef said:Gde je Dubai bio domacin u EL?Uz Sarajevo koje je vec naveo @JPM mislim da su igrali i jednu (mozda i vise) utakmicu u Zenici kada su obe hale u Sarajevu bile zauzete zbog drugih ranije zakazanih dogadjaja (zakazanih pre nego sto se Dubai prinudno prebacio u Sarajevo zbog situacije u Zalivu).Mislim da su onu utakmicu na kraju Evrolige protiv Efesa (koju su izgubili) igrali u Zenici.
May 15May 15 40 minutes ago, Borca said:u Zenici.Pa kae...tužna je moja istina...ženu mi krećo Hakija...krećo Hakija, presudila mu čakija, ne razumiješ ti to, druže sudija!!!
May 15May 15 1 hour ago, Nikodije said:Pa ok, to znači da su Ostoja,Bokan i Drčela veći vizionari nego oni u acb ligiA osim toga aba je međunarodno takmičenje, acb nacionalnoA što li ih uopšte primiše u Evroligu i zašto Španci to nisu blokirali evo ne znam Ja cu da ti kazem, pare, proklete pare... Ali ovakav projekat, koji nema ni sopstveno takmicenje kuci, nebi trebao ni da postoji....
May 15May 15 1 minute ago, assignment said:Ja cu da ti kazem, pare, proklete pare... Ali ovakav projekat, koji nema ni sopstveno takmicenje kuci, nebi trebao ni da postoji....Dubai ima sopstveno takmičenje kući malo manje nego što ga imaju kkcz i kkp