Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ABA Liga

Featured Replies

Treba je iskoristiti za davanje otkaza Obradovicu

• Replies 10.4k
  • Views 709.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ne da mi se ni da zamislim šta bi bilo da igraju playoff

spojilo bi i uskrs i 1. maj i dan evrope

1 hour ago, JPM said:

Bukvalno treba iskoristiti tu utakmicu kao neku pripremnu prijateljsku, za uigravanje nekih ideja, ako ideje postoje.

da uvezbamo spanski pik

Previše je važna utakmica u utorak da bi se rizikovala bilo nečija povreda bilo psiha igrača ako Partizan nastavi da ne bude dobar komšija.

Nek se odloži, i oni su pomerali svojevremeno.

ha, dobrodošli u još jednu sezonu saopštenja. ove godine krećemo nešto kasnije

verujem da smo se svi uželeli pismenih radova u kojima se ističe sopstvena moralna veličina i sofisticirano ili manje sofisticiranu ukazuje na suštinsku pokvarenost večitog rivala. koja, jasno, nije od juče. oduvek je tu, a mi ćemo je sada razotkriti. očekujemo pominjanje različitih kuhinja, otuđenih centara moći koji žive i udružuju se podlo da bi uništili naš voljenu klub i koji kukavički i potajno i nesportski guraju našeg rivala. ali mi stojimo nepokolebljivo i neustrašivo spram svih tih nemani, sami na vetru, kiši i oluji, sami protiv svih. čistotom obraza porazićemo pogane i prljave čizme zlikovaca, jer pravda uvek pobeđuje, a pravda to smo mi i niko drugi

očekujemo u prilozima i razne tabele sa analizom raznih podataka, koji nepobitno dokazuju našu uzvišenost i njinu prostotu i bezočnost

verujem da svi jedva čekamo, kao još jednu reprizu Boljeg života, kao Žikinu šarenicu, kao kamen u cipeli ili bubregu, kao vanredno obraćanje Ace Srbina

Jedna od najbednijih odluka je bila kada je cela liga cekala da Partizan igra utakmice sa Realom.

Jedno od najbednijih saopstenja je ovo Partizanovo zasto odbija odlaganje, ali da odbiju imaju pravo i bez obrazlozenja.

Jedina ispravna odluka je da se derbi ne odlozi jer evroliga nije briga aba lige.

Nadam se da ce taj princip ostati i u buduce.

Fun fact:

20.aprila 1977 tadašnja Jugoplastika je postala šampion Jugoslavije pošto je u majstorici u Hali sportova pobedila Bosnu.

20.aprila 2026 Split ispada iz aba lige porazom od Mege u Hali sportova.

iz lige ispada split u doigravanje ide:

ilirija, ako upravo izgubi od fmp, a dobiju i borac i sc derby 1/8

sc derby ako izgubi, takodje i ako i ilirija i borac pobede 5/8 3/4

borac, ako izgubi od mege, a sc derby pobedi 1/4

Edited by pbg12345

Gledao sam sad podkast Kida show, gosti bili Milija, vlade i neki Užbinec, valjda gm Cedolimpije. Kaže taj Užbinec da će aba verovatno u budućnosti ići na smanjenje na 14 klubova, u tom slučaju intencija je da se napravi zatvorena liga u kojoj bi bili vlasnici + neki klubovi koji plaćaju wc, nadam se da se to neće ostvariti

ne vidim apsolutno nikakvu svrhu toga i deluje suludo

dakle, solidne su sanse da se ostvari

ja, genije, cekam borac da pocne i malopre "vrtim" arene 3 puta uz zakljucak da idioti ne prenose jednu od utakmica poslednjeg kola

naknadno sam shvatio da je utakmica sutra u 8 s_w

legendice, ne da nisu stavili utakmice poslednjeg kola u isti termin, nego su ih razdvojili u 4 dana hail

Ako SC sutra dobije Borac ide u baraž. A dobiće verovatno jer Zadru ne treba.

dobijaju sigurno

em su dobili 3 u nizu, em u ovom drugom delu imaju 4-0 kuci, em zadru ne treba, plus ce odmarati nosioce jer igraju i hrvatsku ligu

borac zasluzeno ide u baraz, nakon solidnog prvog dela gde su u poslednjem kolu kuci protiv kluza bili u borbi za plej of grupu, poptpuni raspad u drugom delu u plej aut grupi protiv slbijih protivnika i svega 2 pobede u 10 utakmica, u cacku 1-4

jbg, na kraju, tacno tamo gde sa najmanjim budzetom u ligi i pripadaju

ipak, da uprava nije jela govna, da se na vreme doveo bar prosecan centar, a ne vrsio eksperiment igranja profesionalne lige bez igraca viseg od 2 metra, ne bi ovog bilo

na sve to jos se pre mesec dana povredio jedini stranac i nece igrati do kraja sezone

u barazu verovatno na tft iz skopja, prilicno iznenadjenje u drugoj aba ligi, izbacili su dva najvea favorita za aba ligu i to pobedama u gostima, zlatibor i sutjesku

koliko vidim igraju sa 4 amerikanca i 3 makedonca, nakbolji igraci su im krilo kom je najveci uspeh u karijeri druga nemacka liga i 38 godisnji plej koji je u mladjim danima igrao u rusiji, francuskoj, ligu sampiona, madjarsku reprezentaciju

u svakom slucaju borac bi morao biti ozbiljan favorit

Veceras na programu

A2P

18:45 Bosna - Igokea, ABA plej-in (7/8)

Gleda sam onu muku sinoć sa Zadrom. A blam kako loša utakmica. Da je malo upro,moga ih je Zadar dobit i posle -21 nakon prve četvrtine.

Milo mi je što su opstali u ligu zbog sportskog direktora Đura Ostojića koji je odličan momak.

Svakako Derbi mora ozbiljan remont. Eventualno da ostanu Haždibegović, Ilić i Drežnjak, ostali lagano doma. Pa razvijaj mlade.

Slijedi remont i Budužnosti nakon sezone, svima ističu ugovori.