Ajant23 Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 Samo hrabro! Najgore je prošlo, sezona se završila...
rajka Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Sir Anthony nije nominovan za golden globe. wut?
rajka Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 I wish I knew how to quit you, Westworld http://www.thisisinsider.com/westworld-season-1-analysis-2016-12/#there-was-also-a-camera-trick-jonathan-nolan-used-to-show-how-maeve-was-truly-making-her-own-choice-in-that-moment-55
Time Crisis Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Kakava kolekcija reklama. :D Logan i Abernati posebno.
kipo Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Nebrojeno priča/ mogucnosti za drugu sezonu. Ova je bila smor ali sad mogu da razbiju
Jeremija Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 U 20 i 15 ide na AMC HD Futureworld, filmski nastavak Westworlda, ne sećam se da je ikada prikazivan na našoj televiziji.
Arkadija Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 U 20 i 15 ide na AMC HD Futureworld, filmski nastavak Westworlda, ne sećam se da je ikada prikazivan na našoj televiziji. Zaboga, film ima 5,8 ocenu, pitanje je da li je uopšte gledljiv. Inače, jel AMC uvek prikazuje staritete? Danas sam, pošto se oporavljam od ovog virusa koji hara, odgledala nekiu porodičnu dramu iz 80ih sa Piterom Begom I Noom Vajlijem koji imaju po 17 godina. Jedan od onih filmova , koji bi uzela iz video kluba, za vreme letnjeg raspusta, da odgledam sa mamom.
Jeremija Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Zaboga, film ima 5,8 ocenu, pitanje je da li je uopšte gledljiv. Inače, jel AMC uvek prikazuje staritete? Danas sam, pošto se oporavljam od ovog virusa koji hara, odgledala nekiu porodičnu dramu iz 80ih sa Piterom Begom I Noom Vajlijem koji imaju po 17 godina. Jedan od onih filmova , koji bi uzela iz video kluba, za vreme letnjeg raspusta, da odgledam sa mamom. Gledao sam ga i ja, dosta dobra drama, lepo je bilo videti doktora Bilija iz mladjih dana. Koliko ja kapiram, naš AMC je kombinacija najboljeg od američkog AMC-a i MGM-a, znači AMC-ove serije i ,kako si ih nazvala, MGM-ovi stariteti. A tu ima dosta dobrih stvari, ovih dana su išli Magnificent Seven, Fargo, nadajmo se da će uskoro biti i Odiseje... Futureworld sam po sebi ništa posebno, ali, kao deo franšize Westworld je vrlo interesantan, jer mogu da se vide ideje koje su kasnije korišćene u seriji, a i ima mnogo theme parkova koji nisu korišćeni niti u originalnom Westworldu, niti u seriji. Isto tako način na koji se operišu roboti, kao i prostorije, onda voz i čekaonica, mnogo liče na ono što je završilo u seriji, pa ga zbog svega toga vredi odgledati.
MiddleClass Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Kako ljudi razlikuju "domacine" od ostalih posjetilaca?
MiddleClass Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Meh, ozbiljno pitam. Odgledao 3ep i to me vec pocelo smarati.
Jeremija Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) Moraš biti strpljiv, većina detalja koje sad polako primećuješ, neće imati isti značaj kao i pri kraju sezone. Edited January 6, 2017 by Jeremija
MiddleClass Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ok, zahvaljujem. Nisam mislio da je ovo moje nesto bitno.
Jeremija Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Samo opušteno gledaj, kako bude išla sezona stvari će padati na svoje mesto,. Ipak je kreator Nolan, a ne Lindelof.
Recommended Posts