gone fishing Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Pa hoce sigurno. Trenutak kad Skajnet postane samosvestan nismo videli u Terminatorima, jer se filmovi bave sprecavanjem da se to i dogodi, a od buducnosti vidimo samo malo na pocetku oba filma i to kad je rat vec uveliko u toku (i naravno kroz likove Kajla Risa i terminatora koji su poslati u proslost). Westworld se izgleda bas bavi tim trenutkom budjenja. Ako sam dobro shvatio, oni softver ovih androida koji su pokvareni vracaju/downgradeuju na neku prethodnu verziju, pre updejta, nesto kao kad instaliras updejt za win10, pa odlucis da se ipak vratis na sedmicu :D ili ne? pogledaj ponovo zadnju epizodu, tu imaš fino štelovanje a pokrvarene tostere šalju u magacin ^_^
Sludge Factory Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Aha, ti pricas generalno o finom stelovanju androida, ja sam mislio na onu prostitutku koja je bila spremna za rashod, ali su je spustanjem na nizu verziju softvera vratili u normalu i ostala je da sljaka.
ToniAdams Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 sladjo, jel bi je pazario, za neke simbolicne novce?
gone fishing Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Aha, ti pricas generalno o finom stelovanju androida, ja sam mislio na onu prostitutku koja je bila spremna za rashod, ali su je spustanjem na nizu verziju softvera vratili u normalu i ostala je da sljaka. upravo na nju sam i mislio, fino su je štelovali nije bilo nikakvog downgrade-a pogledaj ponovo taj deo kada su je u 2 navrata podešavali a neće je rashodovati jer se pojavljuje u svih 10 epizoda ove sezone, čak se i toster koji želi da upozna svog tvorca pojavljuje u još 4 epizode ove sezone....
Sludge Factory Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 sladjo, jel bi je pazario, za neke simbolicne novce? Bih i za velike upravo na nju sam i mislio, fino su je štelovali nije bilo nikakvog downgrade-a pogledaj ponovo taj deo kada su je u 2 navrata podešavali a neće je rashodovati jer se pojavljuje u svih 10 epizoda ove sezone, čak se i toster koji želi da upozna svog tvorca pojavljuje u još 4 epizode ove sezone.... Pogledacu ponovo, stekao sam utisak da su je downgradovali.
ToniAdams Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Bih i za velike mozemo po pola pa da je iznajmljujemo klincima ko soni. a i da se sami igramo povremeno
Sludge Factory Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Moze ako ces da joj odrzavas higijenu kako treba
Bujodrag Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Toni će biti besprekoran higijeničar ^_^ I veselo vam bilo!
Frank Pembleton Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Jbte ubili ste mi volju za gledanje sa ovom raspravom o droidima tosterima i ostalom... ....shit has hit the fan...
Bujodrag Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Jbte ubili ste mi volju za gledanje sa ovom raspravom o droidima tosterima i ostalom... ....shit has hit the fan... +1
ivy Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Jbte ubili ste mi volju za gledanje sa ovom raspravom o droidima tosterima i ostalom... ....shit has hit the fan... a ionako je mnjah..nisi nista propustio..eventualno da sacekas da se nakupi epizoda,kao svako normalan.. uvek sam se pitala ko to prati serije u realnom vremenu i ceka 7dana itd..to nema smisla..
Bujodrag Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 a ionako je mnjah..nisi nista propustio..eventualno da sacekas da se nakupi epizoda,kao svako normalan.. uvek sam se pitala ko to prati serije u realnom vremenu i ceka 7dana itd..to nema smisla.. Da, jbt. Krenuo da gledam onaj neki Grimm i lepo se zabavljao i onda bez upozorenja, jebeni klifhenger i kraj, nema dalje, treba čekati na neku kalendarsku odrednicu. E, jebemih, tako ću samozadovoljno da ih ignorišem i psujem i da uživam u onlajn pljuvanju modernog i sve suženijeg umetničkog okvira i korporacijskih stremljenja..... Ako budem dosledan, možda i hipster postanem -_-
Sludge Factory Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 uvek sam se pitala ko to prati serije u realnom vremenu i ceka 7dana itd..to nema smisla.. Ja. I moram da priznam da sam opasno zavoleo takav nacin gledanja, bindzovanje je pocelo da me nervira.
Frank Pembleton Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Ja. I moram da priznam da sam opasno zavoleo takav nacin gledanja, bindzovanje je pocelo da me nervira.Ja stalno pričam sebi da se te serije prave za taj ritam gledanja i da tako treba gledati. Ali živci su otišli i sad mi je ritam otprilike jedna sezona pet/sub/ned ...
Sludge Factory Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Apsolutno. Bindzovanje oduzima dosta slobodnog vremena koje se moze utositi i na jos ponesto zanimljivo. Npr. gledanje neke druge serije :D
Recommended Posts