June 16, 20204 yr 46 minutes ago, sherman said: zanimljivo je da si ih stavio u isti post, posto su se tukli na jednom koncertu, i to na sred bine. za vreme nastupa struke bruklinski druze, u cemu je fora? jel ti struka spasao zivot? ne zaboravimo i:
June 16, 20204 yr skoro sam bio na koncertu ftp, jedno od jacih iskustava. cela publika 5 minuta peva bez ikakve muzike / zivot je jedna tombola ili ono / ako jednom vidis maria, ti mu reci da je super koji trans naravno, ni blizu i najgoreg nastupa gospodina struke....
June 16, 20204 yr ja sam imao tu privilegiju da prekjuce slusam najnoviji uradak njihovog pridruzenog clana i ribe mu koju planira da vine u visine domace rep scene napio sam se od muke
June 17, 20204 yr 6 hours ago, sherman said: zanimljivo je da si ih stavio u isti post, posto su se tukli na jednom koncertu, i to na sred bine. za vreme nastupa struke bruklinski druze, u cemu je fora? jel ti struka spasao zivot? Struka mi je jedan od najomiljenijih srpskih repera, uz likove kao sto su Lud, Dada i grupa VIP, zbog njih sam se zaljubio u srpski rep Takodje, on zivi u mom delu gradu, ali ga nikada nisam uzivo video, posto je on "u rupi", a ja sam "na visini", tako mi to zovemo na BG jugu Nisam znao da se tukao sa tom grupom cija je pesma Blok Bruklin Brate, ne znam ja nista o njima, osim par demo pesama sa Rad i Vizija foruma. Isto tako, ne kapiram zasto ljudi ovde ne vole tu staru Bassivity ekipu, meni su svi njihovi albumi bili cisto sonicno i liricko savrsenstvo. Tyson, ajde da malo izreklamiram lika koji mi je teritorijalno najblizi, ali ne bavi se vise muzikom, njegovo umetnicko ime nije bilo bas najkreativnije, pa smo ga svi u drustvu iskljucivo zvali Paspalj, ne zivi bas u mom kraju, vec je iz Zarkova, medjutim to je relativno blizu mog Filmskog grada tako da su nam se putevi cesto ukrstali otkako sam se preselio u Beograd, o njemu sam uvek imao pozivitno misljenje, iako verujem da ga vecina potpuno drukcije dozivljava na osnovu njegovih pesama i nacina na koji se prezentirao u javnosti, ja licno volim i cenim kad vidim hustle, a on je bas dugo pokusavao da izgradi hip-hop karijeru, u pocetku mu je Sha producirao dosta pesama, dok je kasnije sam nabavljao matrice sa svih strana i uglavnom snimao u kucnim uslovima, jedno vreme je i preprodavao bitove preko Interneta, pa je bio i trener u teretani, plus radio je i neke druge stvari o kojima naravno necu javno da pricam, tako da je bio i malo iza resetaka, u zadnje vreme ga slabo vidjam posto je poceo sve vise da putuje u Dubai gde ima neku sljaku, u svakom slucaju u poredjenju sa mnogim drugim srpskim reperima, njegovi tekstovi jesu u dobroj meri autenticni stvarima iz njegovog zivota, medjutim upravo zbog te sirovosti i nije napravio neki veci uspeh niti je pridobio mnogo fanova, ja cu izdvojiti dve njegove pesme koje mi se najvise svidjaju, a na obe je imao po jednog veoma gotivnog gosta. 24/7 Hustle (jedina njegova pesma za koju je snimljen spot, tipicna IDJ produkcija i neke plasticne ribe, gost na pesmi mu je Juice, a vredi pomenuti i jednog lika koji se pojavljuje na 1:02 iza Djusa, sa koznom jaknom i tamnim cvikerima, u pitanju je Vox, ranije je bio deo one 93 FU KRU ekipe, veoma talentovan reper koji je podjednako dobro repovao i na srpskim i na engleskom, pravi 2Pac fanatik i znao je napamet svaku njegovu pesmu, ziveo je ranije na Banovom Brdu, medjutim pre nekoliko godina se preselio u Ameriku i tamo sada zivi i radi kao vozac kamiona) Zelim Kes (jako tvrda srpsko-americka repcuga, gost na pesmi mu je Mack Dames, on repuje iskljucivo na engleskom, vec sam pisao nesto o njemu na Podcast temi, vise se ni on ne bavi aktivno muzikom, vec organizju Get Low hip-hop zurke u Beogradu, ne znam gde tacno zivi, ali mislim da je i on na ovoj mojoj juznoj strani, posto sam ga jednom video kako seta kera, ali se nismo upoznali, a inace oduvek mi je bio jako gotivan). Edited June 17, 20204 yr by Бруклинский
June 18, 20204 yr Surreal, malo dok sam listao forum video sam da se i o njemu isto diskutovalo, uglavnom uz negativne komentare, medjutim meni je on trenutno jedan od boljih srpskih repera na sceni, cak sta vise verovatno najbolji treper, iako gotivim i ostatak te njegove Gassivity ekipe koju jos cine Fox i Mili, produkciju im uglavnom odradjuje majstor Coby, pa su im sve matrice vrhunske, inace Surreal ima jako zanimljive mikstejpove (Sextape, Drugs) i dva veoma dobra EPa (Sam U Kuci, Malo Jaci Gas, taj drugi je snimio sa Milijem), posto se vec kacio spot za njegovu pesmu Hollywood, koja je vrhunska, nema potrebe da i ja to sada radim, pa cu okaciti njegove dve svezije pesme koje je snimio u ovoj 2020. godini. Seks Zdravlje Pravoslavlje (sjajan crno-beli spot koji je odradio Boogie, savrsena matrica za koju je zasluzan Coby, a pesma je prepuna bas brutalno dobrih linija, na primer ovo, "U zenama pronalazim lek, sine, ali bolje to nego krek, sine, sad imam sef, nemam stek, sine i jedem stek, a ne Mek, sine, ja sam mnogo tvrd - ti si mek, kada dodjes do ovde - nema back, tvoja mala hoce moj seks, tvoja beba da mi lap dance, iskoristio sam rap chance, sada pravim pare - trap cash, ako umrem mlad bicu lep les, hteo bi i ti ovako, ali ne smes, that's facts, sine"). FLEX (ovo je potpuno suprotno pesmi iznad, znaci prava dobra zajebancija i gost na pesmi je Fox koji je takodje iskidao, spot je takodje veoma kul, dok je refren skroz genijalan, "Bivsa - ex, nova - next, lova, seks, koka, eks, racks on racks, stackin' checks, samo flex, samo flex").
June 18, 20204 yr @Бруклинский, može neka lista izvođača sa srpske rep scene koje ne gotiviš? ozbiljan sam. ovo postaje nadrealno šta sve postuješ. bez namere da diskutujemo o ukusima, ali kvalitet tih izvođača (ne produkcijski, već poruke i njihove smislenosti) je katastrofalan. Edited June 18, 20204 yr by Svarog
June 18, 20204 yr 53 minutes ago, Milošica said: Inače,Surrealov otac je Vladimir Arsenijević. Sta taj covek radi sada, jel u Srbiji? Nisam u toku a voleo sam te knjige.
June 18, 20204 yr 1 hour ago, W.F.C. said: Sta taj covek radi sada, jel u Srbiji? Nisam u toku a voleo sam te knjige. Pričao je pre neki dan na N1.Čini mi se neka organizacija čiji je cilj između ostalog zbližavanje školskog programa istorije između zemalja regiona,kao i školskog programa maternjeg jezika. Edited June 18, 20204 yr by Milošica
June 18, 20204 yr 12 minutes ago, Delija67 said: Ja cekam da Bruklinski otkrije Napoleona gde je mala cavulja? ne sme da krene!
June 18, 20204 yr 13 hours ago, Бруклинский said: Boogie Jel to Bugi, jedan od prvih grafitaroša u BGu, što se tagirao kao Pank i Cinik, a mlađi brat mu Ivan Bogdanov ili neki drugi?