borris_ Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 "Roditelji treba da obuzdaju svoju djecu." Roditelji 1 1
borris_ Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 (edited) Barem nisu negacionisti Ovo je napisano na zidu sjecanja na drugi SR i deportaciju židova. "On va vous faire une Shoah" (pisu policajcima) Edit : malo cudan zid, vjerovatno zgrada. Edited June 30, 2023 by borris_
borris_ Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 (edited) IPhone protiv rasizma Edited June 30, 2023 by borris_ 1
borris_ Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Sandrine Rousseau ima razumjevanja za ljubitelje patika i telefona. Kao Kostunica nekada.
Lo Zingaro Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Jebiga, kad se decenijama gura pod tepih i u periferije e onda ti se svo djubre obrusi odjednom i rizikujes da se udavis u njemu. Ovo ceka i Italiju za koju godinu. 5 3
borris_ Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Francuska je sada na tapati jer je tu problem najveci. Ovdje mozes da odrubis glavu profesoru i da brisu njegovo ime na ulicama koje dobile ime po njemu. Sve je moguce. Da se skoro odrubi glava svesteniku u crkvi (da djeca ulijecu u crkve viceci alah akbar) a da lijevica vidi najveci problem u napadima na dzamije. Luda zemlja. 1 1 1
borris_ Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Kme kme nema dovoljno autobus i tramvaja u nasim kvartovima
Popular Post Lancia Posted June 30, 2023 Popular Post Posted June 30, 2023 2 hours ago, copkillah said: Pa sad, ne mogu jednu stranu mnogo da krivim kada im se decenijama sistematski stavlja do znanja da su građani drugog ili trećeg reda. Dragance je u pravu. Ja zivim u selu od nekih pet sest hiljada ljudi, jos uvek na nekim kartama se oznacava kao urbanizacija a ne mesto. Nema nikakve tradicije, sto bi se reklo nema ni crkve. Bukvalno sve postoji u poslednjih 50 godina zahvaljujuci 32 kilometra bogomdanoj plazi, prvo su dosli hoteli, pa vile bogatasa, a za ostalo sam i sam svedok, dobili smo dom zdravlja, postu, skolu ... i na kraju deo naselja, namenjen radnicima, finansiran od strane drzave po solidarnim cenama. Taj deo mesta sa nekoliko zgrada se simbolicno zove Siglo 21 (21. Vek) i sam sam svojevremeno sa skvo bio tu kad sam dosao na Fuerteventuru. Solidna gradnja, pristojna arhitektura za ovo podneblje, supermarket, par restorana, barova i radnjica, sve OK. Vremenom se tu struktura menjala, pa je sad skroz naseljena Marokancima i Senegalcima, od jednog restorana je napravljena dzamija, ostali restorani i barovi su zatvoreni jer Muslimani ne odobravaju tocenje alkohola. Minijaturni geto, kakve sam vidjao u Anderlehtu i Gentu, npr. Tamo sad niko ne prolazi, osim stanara. Pre dve godine nas nazove prijateljica iz Londona, nasla oglas 50 kvadrata 25.000 evra, kaze kupujem, idite da mi rezervisite. Pokusam da objasnim o cemu se radi, ne vredi, meni treba samo za dve puta godisnje da se odmorim. OK, zakazem sa agentom, cekam ispred zgrade, djubre svuda okolo, svi bacaju kese kroz prozor, udjemo unutra, nema stekera, aj polako na treci sprat, ne radi lift, gelenderi iscupani iz betona, vrata na svim stanovima otvorena, pici neko zavijanje od muzike, buljuk klinaca. Dodjemo do gajbe, nema kuhinju, kaze agent odneo prosli stanar, plocice svuda razvaljene, da ne davim, posaljem slike i dobijem odgovor, ''Oh my gosh'' Nikakve sanse nema da je iko ovde rasista, da su gradajani drugog reda i slicna palamudjenja, ovde puca od stranaca, samo Eskima nema. Jednostavno, prilagodjavanje i zelja za asimilacijom je ravna nuli. Da li je neko mogao nesto da uradi za te ljude, da im mozda ukaze kako se zivi u svetu u koji su sami hteli da dodju, ne znam. U svakom slucaju taj deo mesta, kao verovatno na hiljade slicnih lokacija sirom Evrope su izgubljeni za suzivot. Krivci, obe strane. Multi kulti, my ass. 16 5
Redoran Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 16 minutes ago, borris_ said: Francuska je sada na tapati jer je tu problem najveci. Ovdje mozes da odrubis glavu profesoru i da brisu njegovo ime na ulicama koje dobile ime po njemu. Sve je moguce. Da se skoro odrubi glava svesteniku u crkvi (da djeca ulijecu u crkve viceci alah akbar) a da lijevica vidi najveci problem u napadima na dzamije. Luda zemlja. Šta je razlog što se levica tako ponaša? Mislim, imaju li oni neki predlog šta raditi? Ovo neće moći doveka da se rešava prostim gašenjem požara po ulicama i čekanjem neke nove erupcije.
dragance Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 PS više i ne postoji, a levica danas je jedan zatucani lik Melenšon, koji ubira poene na tome.
Recommended Posts