copkillah Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 (edited) Ne verujem, jasno ti je da će npr Teri sigurno da bude starter, verujem i da će Ake sa njim, Fabregas, Pedro, Batšuaji, Mislim okej, ima neke logike i da se standardni prvotimci pozdrave sa navijačima, ali sam ubeđen da će dosta da kombinuje. edit: dodaj i Kostu koji odlazi iz Čelsija, verovatno će on ipak da bude prvotimac... jeste vala dilema :D Edited May 21, 2017 by copkillah
malkin Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Znaci Azar i Kosta aut. Sad gledam Gardian oni najavljuju full sastav Celsija. jao Moćo pa ja ako izgubim ima šanse da se sretnemo u baražu sreća tvoja pa mi je protivnik islandsko dete sa druge planete, od njega nema šanse da izgubim
John Coltrane Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Znaci Azar i Kosta aut. Sad gledam Gardian oni najavljuju full sastav Celsija. Kad god sam gledao preview na Guardian svaki put su omasili sastave.
malkin Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 evo ga i ovaj, bočni udari pred duel sezone protiv zokija zorane, ispoštuj premer i pobedi, bićeš primljen u elitno društvo kao među svoje
Moća Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Zoki je usao u premer bez obzira sta uradi, jedino sto ako ode u baraz povecava broj ucesnika broda koji ulaze. A malkine cele godine kukas kako ce da izgubis kako je gotovo kako si propao a sad kazes da nema sanse da izgubis. Jel ovo kontrdzinks da me pocepas u barazu?
zoki Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 (edited) John je poprilično osakaćen povredama i slab sa lovom, stvarno ne znam šta može da krene po zlu Edit: nisam moćo siguran, malkin i dalje može u baraž a samo imam +16 u overalu.. Doduše, baš mnogo rezultata treba da se namesti ali ipak Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока Edited May 21, 2017 by zoki
malkin Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 A malkine cele godine kukas kako ce da izgubis kako je gotovo kako si propao a sad kazes da nema sanse da izgubis. Jel ovo kontrdzinks da me pocepas u barazu? zezam se, gde ja mogu da pobedim Gilfija, čovek puca na top 200 plasman, ja sam jedva u 50k. evo i u minus sam otišao, samo kako bih doveo Kajla Notona. zoki, ne možemo u baražu ti i ja da se sretnemo. ja ne mogu da padnem ispod 16. mesta, što znači da bi ti morao da padneš na 5. mesto da bismo igrali u baražu a to je takođe nemoguće.
zoki Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 A na to nisam obratio pažnju, nisam toliko analizirao :)
zoki Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 (edited) Izbacio Costu i Azara, opet ponavljam, Conte pederu Kunara i Kutinjo, u vas gledam Johnu Azar ©, biće ružno Edited May 21, 2017 by zoki
John Coltrane Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Zoki ne jinxuj, ubacio si Kuna i skockao vezni red, dzabe mi All out attack kad nema Kinga Daj da racunam bodove za baraz. S kim igram?
malkin Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 hahahari madrfakin kejn nikad ja tog čoveka nisam imao u timu kad treba.
Recommended Posts