May 14, 20177 yr Author Move along, Roma je i dalje krs tima, mnogo je klubova dobijalo rube ove sezone. Oh wait
May 14, 20177 yr Meni deluje da Spaleti u poslednje vreme nije glavom u Romi, pa odatle i onakvi padovi. Nego da vidimo sta se zbivalo na danasnjem treningu... Inace slazem se da pod hitno treba 2-3 visoka igraca da prave drustvo usamljenom Kulibaliju kod prekida. Edited May 14, 20177 yr by W.F.C.
May 14, 20177 yr Move along, Roma je i dalje krs tima, mnogo je klubova dobijalo rube ove sezone. Oh wait Da su izlazili cesce sa ovih 11...
May 14, 20177 yr Author Pustilo nas Drugovi, mozete mirno da spavate, zlo je u tehnickom nokautu na koji dan. Ih, kada bi zighajl strana Rima i ovaj midlov mali uspeli da im se opogane u caj i u mleko... Stavio bih Klosea na avatar na mesec dana.
May 16, 20177 yr Milan se bogme angazovao na marketu, navodno su vec dogovoreni Ricardo Rodrigez, Kessie iz Atalante i neki Mussachio iz Viljareala. I navodno jure Belotija koji je od malena navijac. Naravno, sto neko rece gore, dok ih ne vidim u dresu Milana kako se ljube sa Silviom, ne verujem.
May 16, 20177 yr kako mislis neki mussachio iz villarreala, jos je on i najpoznatiji od ove trojice ;D kessie je bio zelja chelsea
May 16, 20177 yr pa ne pratim ja spance nista vise od nemaca ili italijana ali je mussachio dosta poznat. naravno po dobrom. ;D okej, najvise ga znam iz menagera. trazio ga united letos ako se ne varam.
May 17, 20177 yr Milan se bogme angazovao na marketu, navodno su vec dogovoreni Ricardo Rodrigez, Kessie iz Atalante i neki Mussachio iz Viljareala. I navodno jure Belotija koji je od malena navijac. Naravno, sto neko rece gore, dok ih ne vidim u dresu Milana kako se ljube sa Silviom, ne verujem. Sto bi se ljubili sa Silviom? :D Kessie je zajeban igrac, Rodriguez ponajbolji lijevi WB u Evropi, a Belotti ima hrpu pratilaca, ali i suludo veliku odstetnu klauzulu za igraca koji jos treba da se dokaze na najvecoj sceni. Iz Villarreala su stoperske karijere pravili Godin, Bailly i, eh, Gabriel. Musacchio ne bi smio biti los.
May 17, 20177 yr Pa onako, tri puta po srpski. :D nema on vise funkciju u klubu ali je i dalje figura.