crtamOrasi Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 Move along, Roma je i dalje krs tima, mnogo je klubova dobijalo rube ove sezone. Oh wait
MiddleClass Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Dobio ih je i Inter, tako da ti je argument pao u vodu... :D
W.F.C. Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Meni deluje da Spaleti u poslednje vreme nije glavom u Romi, pa odatle i onakvi padovi. Nego da vidimo sta se zbivalo na danasnjem treningu... Inace slazem se da pod hitno treba 2-3 visoka igraca da prave drustvo usamljenom Kulibaliju kod prekida. Edited May 14, 2017 by W.F.C.
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Cenim da bi zanimljivije bile reakcije Mihe od ovih golova.
ArleKino Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Move along, Roma je i dalje krs tima, mnogo je klubova dobijalo rube ove sezone. Oh wait Da su izlazili cesce sa ovih 11...
crtamOrasi Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 Pustilo nas Drugovi, mozete mirno da spavate, zlo je u tehnickom nokautu na koji dan. Ih, kada bi zighajl strana Rima i ovaj midlov mali uspeli da im se opogane u caj i u mleko... Stavio bih Klosea na avatar na mesec dana.
goofs Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Milan se bogme angazovao na marketu, navodno su vec dogovoreni Ricardo Rodrigez, Kessie iz Atalante i neki Mussachio iz Viljareala. I navodno jure Belotija koji je od malena navijac. Naravno, sto neko rece gore, dok ih ne vidim u dresu Milana kako se ljube sa Silviom, ne verujem.
189- Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 kako mislis neki mussachio iz villarreala, jos je on i najpoznatiji od ove trojice ;D kessie je bio zelja chelsea
goofs Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Pa mozda ako pratis Spance, sto ja uspesno izbegavam da radim :D
189- Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 pa ne pratim ja spance nista vise od nemaca ili italijana ali je mussachio dosta poznat. naravno po dobrom. ;D okej, najvise ga znam iz menagera. trazio ga united letos ako se ne varam.
ArleKino Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Milan se bogme angazovao na marketu, navodno su vec dogovoreni Ricardo Rodrigez, Kessie iz Atalante i neki Mussachio iz Viljareala. I navodno jure Belotija koji je od malena navijac. Naravno, sto neko rece gore, dok ih ne vidim u dresu Milana kako se ljube sa Silviom, ne verujem. Sto bi se ljubili sa Silviom? :D Kessie je zajeban igrac, Rodriguez ponajbolji lijevi WB u Evropi, a Belotti ima hrpu pratilaca, ali i suludo veliku odstetnu klauzulu za igraca koji jos treba da se dokaze na najvecoj sceni. Iz Villarreala su stoperske karijere pravili Godin, Bailly i, eh, Gabriel. Musacchio ne bi smio biti los.
goofs Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Pa onako, tri puta po srpski. :D nema on vise funkciju u klubu ali je i dalje figura.
Recommended Posts