Delija67 Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Resenje pitanja sudija je dao Larson u onom verovatnom sledu dogadjaja na derbiju kad je Rnic okruzivao samog sebe i udarao se glavom u nos. Svaka ekipa vodi svoje sudije, a onda se oni svadjaju i biju na terenu.
levi Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 očito nikada nisi bio na fudbalskom terenu, onom za veliki™ fudbal Stativa Pogledaj sledeći put kad izvode korner sa te strane gde stavljaju loptu i gde stoji sudija itd Majo ovo ne može da proceni ni da lopta stoji u mestu. Inače za džabe plaćaju pomoćne sudije
Filozof manijak Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Mogao je Majo vrlo dobro da proceni, jer igrač Partizana nije u liniji Vujović - lopta, pa da mu zaklanja pogled. Takodje, linijski sudija je imao još bolji pogled. I nijedan se nije oglasio. Zabavno je čitati pokušaje opravdanja očigledne greške....
Nikodije Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 (edited) ne znam da li je u interesu vucica i kokeze da se bas ovako ocigledno krade kako je to ucinjeno na derbiju. moze to i perfidnije da se uradi. ja sam skloniji verovati da srpske retardirane sudije ovo stvarno nisu videle. da ne znaju da sude pokazali su i u ostatku derbija. mozda gresim, al ja prosto ne mogu da verujem da su videli da je lopta izasla pola metra napolje, i da su to pustili namerno, iako su znali sta sledi i sta ih ceka po medijima narednih dana, i uopste u javnosti. secam se tekme zvezda-milan 88. kada je zvezda dala autogol, lopta je usla citav metar unutra, a sudije to nisu videle i nije priznat gol, koji je bio jos mnogo ocigledniji nego ovo. ili ona lopta engleza protiv nemaca na sp. 2010., bar metar je bilo unutra, isto nisu videli Edited March 7, 2017 by Nikodije
levi Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Mogao je Majo vrlo dobro da proceni, jer igrač Partizana nije u liniji Vujović - lopta, pa da mu zaklanja pogled. Takodje, linijski sudija je imao još bolji pogled. I nijedan se nije oglasio. Zabavno je čitati pokušaje opravdanja očigledne greške.... Zato treba da se čita sa razumevanjem, svako u skladu sa svojim mogućnostima Nije bitna samo udaljenost i da li mu se zaklanja pogled, nego ugao iz kog gleda. Zato postoje linijske sudije, ne samo da bi ih bilo više, nego da stoje tako da vide uzdužno liniju, jer glavni ne može iz svog ugla da proceni da li aut, golaut itd
Filozof manijak Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Bravo, matematičari....još samo da objasnite kako neko, konkretno fudbalski sudija, ne može da proceni položaj bele lopte u odnosu na belu liniju, iscrtanu na zelenom travnjaku na udaljenosti od 11m. Ovo o skladu i mogućnostima neću ni da komentarišem. Branite neodbranjivo samo zato što je na vašoj liniji (pun intended).
Mark Rothko Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 ili ona lopta engleza protiv nemaca na sp. 2010., bar metar je bilo unutra, isto nisu videli Odličan primer, ne znam koliko ide u prilog onome što si kasnije napisao. Ovo su suci videli. Lopta u golu, sudija se konsultovao sa pomoćnikom i priznao gol. Majo je trebalo da se konsultuje sa pomoćnikom i dosudi gol-aut. To koliko je u interesu Vučića i Kokeze... pa malo bahaćenja samim postavljanjem Maje ne može da škodi. Uostalom, koliko ima racia u bilo čemu što Psiho radi. Trigonometrija
Nikodije Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 cekaj bre, taj gol engleza protiv nemaca nije priznat?!
Mark Rothko Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 cekaj bre, taj gol engleza protiv nemaca nije priznat?! http://www.youtube.com/watch?v=0Uhe_l1h3w8
Nikodije Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 sto je jos vaznije, nisu ga priznali ni arbitri na utakmici https://www.youtube.com/watch?v=a40MseeBHVw 3:56 jos mnogo ociglednije nego ovaj aut
Nikodije Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=0Uhe_l1h3w8 skoncentrisi se, rec je o 2010.
Kreator Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Mogao je Majo vrlo dobro da proceni, jer igrač Partizana nije u liniji Vujović - lopta, pa da mu zaklanja pogled. Takodje, linijski sudija je imao još bolji pogled. I nijedan se nije oglasio. Zabavno je čitati pokušaje opravdanja očigledne greške.... meni nije zabavno. to je jadno.
Recommended Posts