Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17


MocaVukotic

Recommended Posts

misim šta reći....

 

4926.jpg

 

brukaju nas gde god stignu, bez pardona i rezerve, igrači, treneri, uprave, wanna be uprave, krimi navijači.... svi nam skaču na grbaču, vlasti nam podmeću klipove u točkove, ali... ako su jači, nisu luđi!

 

gađamo treće mesto u prvenstvu, par pretkola lige evrope i naravno kup. ma koga boli kurac, smrt fašizmu živeo partizan!

 

što bi rekao drug valter, živi bili pa vidjeli

Link to comment
 • Replies 4.8k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • kud u maglu Simoviću

  673

 • El Patron

  545

 • BlackGeorge

  532

 • ZokiAsov

  233

Pregurao je Partizan i crnja vremena od vladavine braće Vučić.

 

Treće mesto u prvenstvu uz ispadanje iz kupa i LE u neočekivano ranim fazama biće više nego dovoljno za ovu sezonu. Naravno uz sav interni cirkus koji počinje već sledeće nedelje.

Link to comment

teško da je bilo crnjih vremena, možda i jeste ali se trenutno svitanje ni ne nazire. to nas neće sprečiti da kao šampioni završimo koky ligu, a proleće u evropi ostaje pusti sanak. kup prestajemo da igramo u poznu jesen.

 

snkpš

Link to comment

http://zurnal.rs/fudbal/partizan/34848/trbojevic-podrzao-bjekovica-uprava-mu-zapretila-otkazom

 

Душан Трбојевић у Партизану је деценијама. Сјајан рад у млађим категоријама осликан у стварању Стефана БабовићаМилана СмиљанићаБорка Веселиновића,Небојше и Ненада Маринковића 

 

Cudo ga nisu i ranije oterali 

Link to comment

Uzgred, Babinjo i Lola imaju talenta, sjebalo ih je to što su tatini sinovi, kurvari i splavari. Da su bili skoncentrisaniji i da su posedovali makar malo radne etike, napravili bi solidne karijere, i u Partizanu i napolju. Nebojša Marinković je bio vunderkind, Partizanov Perica Ognjenović, od kojeg se očekivalo da nosi jedan užasan tim. Kada je postalo jasno da ne može, pregoreo je i puko. Borko Veselinović je bio najbolji strelac Evropskog prvenstva za mlađe od 19 godina, puno je obećavao... Jebiga, ne uspe svako u seniorskom fudbalu.

Edited by Dr Arslanagić
Link to comment

Doktore lupio si za sve pare. Lola i nekako ali Babinjo i talenat ne idu zajedno

 

Naravno da nije lupio, Babovic je bio ozbiljan talenat. On je i sad na lopti jaci od vecine igraca u nasoj ligi. Druga je stvar sto ga je kombinacija tog znanja i svega ostalog sto ga okruzuje i sto je zbog toga pruzao samo napravilo vecom karikaturom nego razne balvane koji su se motali i motaju po srpskom fudbalu. Znao je on lopte ali to znanje bez svega drugog je dovoljno samo za balon ili parking ispred zgrade da se potrosi vreme s drugarima.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...