Jump to content

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

Jos jaca fora kad Giga na sudjenju pita Terminatora da li je on spavao sa mojom zenom a on odgovara - Nisam i dodacu nazalost. U sledecoj epizodi vec se taslace.

Mada im to nije prvi put..Halo taxi, Pozorisna veza itd

2 hours ago, Misko said:

nije:D..inace mi Emilija spada u top 5 najodvratnijih likova u nasoj kinematografiji ikad..

Sto znaci da je Ceca Bojkovic odlicna glumica :D 

1 minute ago, Milosh76 said:

Sto znaci da je Ceca Bojkovic odlicna glumica :D 

Ma, Ceca jeste odlicna glumica, i gotivna osoba, ali lik Emilije..jedna dvolicna, namazana, licemerna malogradjanka..

Lelica i Buba:ziga:

Koliko se ja sečam Giga nije bambusao Daru....Nema šanse.

43 minutes ago, darkonet said:

Jos jaca fora kad Giga na sudjenju pita Terminatora da li je on spavao sa mojom zenom a on odgovara - Nisam i dodacu nazalost. U sledecoj epizodi vec se taslace.

Mada im to nije prvi put..Halo taxi, Pozorisna veza itd

Odlicno primeceno.

Ne mogu sad da se setim da li su bese i u Otpisanima isto bili zajedno u jednoj epizodi..

8 minutes ago, ronin said:

Koliko se ja sečam Giga nije bambusao Daru....Nema šanse.

Nisu direktno prikazali, ali jeste. Preskočena scena, u sledećoj sceni je u bade mantilu dok Dara sprema zakusku. 

12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Odlicno primeceno.

Ne mogu sad da se setim da li su bese i u Otpisanima isto bili zajedno u jednoj epizodi..

Valjda je u Povratku otpisanih predlozila kumstvo Tihom, jedino ako je nesto bilo u Otpisanima

Na povratak i mislim. Nesto mi u secanju ostalo da su tu glumili par, a mozda sam pobrkao..

Ne bre, Tihi je bio zaljubljen u Mariju ali on i Ceca jesu imali nekoliko zajednickih scena

Znam da je bio zaljubljen u Zlatu, kad sam napisao glumili par mislio sam bas to bukvalno glumili, verovatno zato sto se secam tih zajednickih scena jer su nesto zajedno organizovali..

26 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Na povratak i mislim. Nesto mi u secanju ostalo da su tu glumili par, a mozda sam pobrkao..

Nisu. U Otpisanima, u epizodi Štamparija, Svetlana glumi ilegalku maskiranu u buržujku, koja krije u kući ilegalne štampare letaka. Jedino Kriger stvarno flertuje sa njom, ali on je jadnik koji flertuje sa svakom zgodnom cicom u seriji, ali ovoj hoće da se useli u vilu jer mu je zapala za oko.  

Usput, jel ima negde tema o Sutjesci, Neretvi, Otpisanima , Kozari, Kapetanu Lešiju i slično...?

11 minutes ago, Biramo Borbu said:

Usput, jel ima negde tema o Sutjesci, Neretvi, Otpisanima , Kozari, Kapetanu Lešiju i slično...?

nema, otvori

crvenitm talas zaslužuje to

7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

nema, otvori

crvenitm talas zaslužuje to

Mislim da mi ne radi opcija za nove teme, tj. svima nama što smo tek 1944te otišli u parapsiho partizane :D