msv Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Firefly planira seriju o Novom talasu, scenarista bi trebalo da bude Ante Tomić. 1
colonelo Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 12 hours ago, Jimmy Kowalski said: I ja morao da guglam, nisam mogao ovako da se setim lika. Tuzna cinjenica je da se prilicno smanjio fond 70+ glumaca, a kako imamo hiperprodukciju serija poslednjih 10-ak godina, moraju da kucaju na vrata zaboravljenih asova.. Da, Tako smo u Vremenu zla, u prvih par epizoda mogli u jednoj od značajnijih uloga da vidimo Radeta Marjanovića, iskusnog glumca koji je godinama jedan od nosilaca repertoara Pozorišta na Terazijama, budući da su mu mjuzikli i vodvilji uža specijalnost, Ovaj glumac se jako malo pojavljivao na filmu, a i na TV smo ga u poslednjih 30-ak godina mogli samo sporadično vidjeti u Pavićevim serijama (kao uostalom i čitav ansambl pomenutog pozorišta).
El Guapo Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 6 hours ago, Frank Pembleton said: Pa on je ispitivao sportskog novinara. ... Shiit has hit the fan Rekoh Sultanović iz sadašnjosti.
April Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Firefly planira seriju o Novom talasu, scenarista bi trebalo da bude Ante Tomić.Oh neVeć vidim igranu seriju o EKVSent from my MRD-LX1 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted November 23, 2021 Author Posted November 23, 2021 Rekoh Sultanović iz sadašnjosti.Pa dobro to je "poveznica" sa tim vremenom.Taj razgovor u kafani. ... Shiit has hit the fan
darkonet Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Feliks bukvalno rodjen za Paviceve serije. Ona posrana zbunjujuca faca skoro svuda gde igra Uvek isti
Duhovnost, ljubav i med Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 (edited) Завршио сам "Време зла". Серија без мане и страха, што би рекли. Комунисти приказани као иконе - стамено, витално, гвоздено, ово је можда најбољи, афирмативни, приказ комуниста икада, на прелазу из 1930-тих у 1940-те, када комунизам црпе своју најјачу снагу из младости и дисциплине, а не више из интелектуалности. Стари интелектуалци, посебно антикомунисти (Слободан Јовановић и Драгиша Васић) приказани су као карикатуре, као нека врста оновремених "коштуница", без икаквих виталних идеја и личних страсти. Меланхолични левичарски интелектуалци као Иван Катић и либерални интелектуалци као, отац му, Вукашин Катић у том времену немају своје место, све стране их презиру. Edited November 24, 2021 by Duhovnost, ljubav i med
pasha Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Daleko od toga da su komunisti tako prikazani ali jesu negde pozitivci, barem deo njih. Nego mene zanima kako ti ocenjujes prikaz Bore Puba i njegovu pricu o maloj Srbiji?
Milosh76 Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Besa na TV Prva sredom i cetvrtkom, prva epizoda sutra.
Bright Billy Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Gledao sam prve dve epizode. U sustini opet solidno uradjeno, kao i prva sezona, s tim sto nisu izbegli ni stare boljke kao sto su previse konstrukcije u prici, preteran dramatizacija i bespotrebna mistifikacija organizovanog kriminala koji je mnogo filmicniji kad se prigaze ogoljen kao sto to npr zabari rade u recimo gomori i suburi. U svakom slucaju, i pored tih mana, besa je jedna od gledljivih domacih serija... 1
banecare1 Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 ima li neka trafika gde moze posten svet da kupuje regularno domace serije. balkan kod mene ne radi iz nekog razloga, u zalivu ima svaka peta epizoda itd. crno bijeli svijet gledam ko gospodin coek i uzivam na sajtu HRT-a, moze i takva varijanta.
J-♣ Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 (edited) Ima, stavio sam link u spojler Spoiler https://filmoton.net/serije/ tu sam odgledao crnu svadbu ("besa" na 6-oj strani), sajt ne traži nikakavu registraciju, nisam primetio "seckanje i kočenje", nema dosadnog kliktanja na raznorazne potvrde, nema prozora/banera koji iskaču... itd desi se da je sajt nepristupačan na par sati, valjda zbog navale edit: kad se izabere željena epizoda, treba nekoliko puta kliknuti na lažni "start" dok se ne pojavi na sredini pravi "start" crvene boje Edited December 1, 2021 by J-♣ 2
Recommended Posts